Ceļojumi un izklaide
Kāzu ceļojumi
Medusmēnesis Latvijā - iesakiet variantus
Bijām plānojuši pēc kāzām doties kāzu ceļojumā uz Spāniju vai Grieķiju, bet budžeta samazināšanās dēļ šī iecere ir jāatliek vismaz par gadu. Lai tomēr divatā iizbaudītu to īpašo pēckāzu laiku, nevis uzreiz atgriestos ikdienas dzīvē pie darbiem un bezdarba, vēlamies nedēļu vai dažas dienas pavadīt kādā viesu mājā Latvijā. Būtu labs kāds spa piedāvājums, aktīvā atpūta, jūras vai ezera tuvumā.
Varbūt varat kaut ko ieteikt, kur varētu pavadīt mini medusmēnesi? Budžets aptuveni 300Ls varētu būt.
Vai ir vēl kādi topošie jaunie pāri, kas nedosies šikajos ceļojumos uz ārzemēm, bet atpūtīsies tepat Latvijā?
līdz 300 ls var lieliski atpūsties arī kaimiņu zemē Igaunijā :) iespējams, ka paši uz turieni dosimies :) nekur tālāk nebrauksim ne tikai,lai ietaupītu naudiņu, bet galvenokārt tādēļ, ka uz to brīdi jau vīriņam vēl tikai 1 nedēļa pēc kāzām būs atvaļinājuma (jebšu brīva) :) iespējams, rudenī izplānosim ko garāku :)
Mes ar peec kaazaam pa Latviju padziivosimies! Muusu meerkis - Ventspils un tas apkaartne! :)
Bet nedeelu peec kaazaam brauksim ar deju kolektiivu uz Lietuvu uz festivaalu! :) Taa ka tommer sanaaks aarpus Latvijas ar un cik sapratu paredzeetas arii ekskursijas ne tikai meeginajumi un koncerti! :)
Vino Rosso - manuprāt, fantastiska vieta! Var pameklēt vairāk info internetā :)
mans piedāvājums būtu arī kaimiņi, tikai uz otru pusi - Palanga! man tur ļoti patīk, turklāt cenas, cik man likās, ir bik zemākās nekā Latvijā... romantisks saulriets vai saullēkts jūras krasta, brīvā atmosfēra... :) kas var būt labāks?
Ja nav būt Kurzemes pusē, tad var uztaisīt braucienu uz Sabili (vīna kalns, rodeļi) - Kuldīga (Ventas rummba un pārējais) - Liepāja (tur var palikt pa nakti un izbaudīt naksnīgo pilsēt un otrā dienā pa Liepāju) - Papanga (paliek pa nakti) - Klaipēda (delfinārija, pilsēta) - Nida (Kuršu kāpa un vieta nesteidzīgai atpūtai, paliek pa nakti vai dodas atpakaļ)... tad var apdomāt kā doties uz mājas pusi... :) Varbūt noder...
Liepājā noteikti vajag palikt promenade hotel-izcila vieta Liepājā, kas man vilabāk palikusi atmiņā no Liepājas
man personīgi Palanga un Klaipēda ļoti nepatika-ļoti krieviska un man kā krieviski nerunājošam cilvēkam, nepatika atmosfēra. nezinu vai otrreiz brauktu. it kā ir kūrorts, bet man likās tā baigi prasti viss
Mēs augustā brauksim uz Madonnas koncertu un tad domāju, ka padzīvosimies arī vēl kaut kur pa Igauniju!
Pie rundāles pils ir kalpu māja - neatceros vairs kā sauc, bet tue smukas istabiņas, lielā vanna, smuka apkērtne...un pats galvenais ka nebija dārgi! Vajag netā pameklēt, ja interesē!
Pirmās trīs dienas palikām turpat mazajā jaunlaulāto namiņā pie mūsu kāzu viesu nama. Pēc tam pāris dienas brīvi ceļojām pa Cēsu pusi. Ar telti - jo mīlam patiesu divvientulību prom no civilizācijas un ierastā rutīnveida "komforta". Aptuveni 3 mēnešus pēc kāzām devāmies 3 dienas uz Klaipēdu, Kuršu kāpu, Palangu - super, ok klases viesnīca izmaksāja pa abiem kopā uz divām naktīm nepilnus 80Ls.
Mēs nedosimies šikajos, bet par lētām naudiņām aizbrauksim līdz Slovākijas Tatriem :) Paši ar savu autiņu un vedējiem. It kā būs kompānija, bet tajā pat laikā atsevišķi. Arī viņiem būs atpūta pēc svētkiem un neiznāks visiem dikti dārgi...
Piekrītu par Vino Rosso un Promenādi Liepājā! Divas mūsu mīļākās vietas, bet padārgas! Mēs uzreiz pēc kāzām braucām atpūsties uz Vino Rosso, citu apmeklētāju nebija, jo bija nedēļas sākums! Brokastu galds tika saklāts mums abiem- tikos, cikos gribējām! Tur ir superīgs restorāns, Spa un laiku gaiss un vakarā skaists skats uz izgaismotajām Kokneses pilsdrupām! Vislabākie vārdi no mūsu puses!!!
Es arī domāju pēc kāzām aizbraukt uz Vino Rosso... vai SPA Hotel Usma... zinu, ka tamlīdzīgu izbraucienu mums kā dāvanu gatavo manas draudzenes, tad nu skatīšos, ko viņas būs sadomājušas un tad, atkarībā no tā, kaut kur vēl aizbrauksim arī paši :)
Varu ieteikt braukt uz Sāremā-tur ir daudz jauku spa viesnīciņu-īpaši varu ieteikt šo www.arensburg.eu
Tur ir speciāli piedāvājumi jaunlaulātajiem sākot no 200ls. Un daba Sāremā arī ir fantastiska!
Arī Dikļu pilī ir kolosāli piedāvājumi, ko uzgāju meklejot dāvanu mammai! Un draugu paris tur pavadīja tiešam burvīgas brīvdiena!
Es domāju, ka lieliska vieta medus mēnesim ir Lietuvas pilsētiņā Nidā, kas atrodas līcī pie kuršu kāpas, pilsētiņa ir ļoti maza, var ar kājām izstaigāt, tur nav nekādas villas, bet gan daudz, daudz atrestaurētas zvejnieku mājņas. Pastaigājoties pa kuršu kāpu rodas sajūta, ka esi tuksnesī un tās zivtiņas, ko var nopirkt pie vietējiem zvejniekiem - tiešām fantastiski. Ja vēl ir iespēja paņemt līdzi riteņus, tad tur var tā atpūsties, man liekas, ka nemaz ne sliktāk kā Turcijā.
Meitenes.. jūs tik par Lietuvu! Bet izbraucot mūsu pašu Latgali.. neskaitāmie ezeri un burvīgā daba! Nelielās viesu mājas nost no civilizācijas.. super! Mums bija ceļojums pa Latgali. Bijām Aglonā, Preiļos, Krāslavā, Daugavpilī nu tiešām skaisti:)
un kā tev patika? pašas pilsētas? mēs paši esam no Latgales, tāpēc gribās izbraukt uz citurieni, jo Latgalē pavadam katru nedēļas nogali. :)))
Mēs ar draugu kolosāli atpūtāmies Sāremā - Grand Rose hotel SPA. Pa dienām braukājām krustu škērsu pa salu, vakaros un no rītiem gājām uz spa. Šad tad garšīgas ēdamlietas sapirkām tuvējā veikaliņā un vakariņas ēdām viesnīcas gultā :)
kolosāla atpūta Latvijā ir Siguldas pusē viesnīcā-SPA Ezeri. Cenas ļoti pieņemamas, arī piedāvājums ļoti foršs un vispār - atpūta dievīga. Internetā noteikti atradīsi vairāk.
Mums diena bija super, viss tik kluss un mierīgs un mēs tikai divi vien:) gribas nolīst no citu acīm - nekādu problēmu:) gribas divatā pastaigāties - ezeri un skaista daba - lūdzu:)
Viss bija super!