FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu ceļojumi

Uz kurieni 2011.gadā?

Njau 06.01.11. 12:53 | Kāzu datums: 27.05.2011

Sveikas!
Vai šī gada līgaviņas jau plāno savu kāzu ceļojumu?:)
Sāku domāt,ka šim jautājumam tā kā arī vajadzētu pievērsties, varbūt var kaut ko lētāku atrast.;)
Vai jum sceļojumu plāno kāds konsultants?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
a
alpuvijolite 12.05.11. 08:03 | Kāzu datums: 03.06.2011

Brauciet uz Palangu:)Pagajusogad biju un esmu sajusma,sogad noteikti brauksu:)Var istabinu noiret gan pie kada no daudzajiem privatajiem,kas ar to tiesi nodarbojas,ja gribas ta pa smuko,tad var ari kada viesnica padzivot:)Sanaks iespaidigi letak neka ja tu pat seit Latvija atpustos kada viesu maja:)Mes divata par trim dienam un divam naktim par istabinu samaksajam 20Ls uz diviem!!!!:)Tira jauka istabina,atrTV,ledusskapi,tejkannu:)Un kas par atputu!!Skaista pilseta,parks,dzintara muzejs,un jura:))

r
rrritaa 12.05.11. 16:46 | Kāzu datums: 20.08.2011

Jus varat sameklet letas biletes pashi..un ari interneta sameklet latas viesnicas vai apartamentus) piem. www.booking.com var sameklet kaut ko piemeratako ..

D
Daiguu 13.05.11. 12:21

Diemžēl uz kūrortiem nesanāk lētāk pašiem meklēt, jo neiet tiešie reisi, un, ja iet, tad par vājprāta summām.
Par Palangu - nu gribās tomēr kaut kur tālāk, kur nebūsim tik viegli sasniedzami. :)

D
Daiguu 13.05.11. 12:29

Starp citu, varbūt kāda, kas bijusi Romā ar Ryanairu, var apstāstīt, kā no lidostas tikt uz centru? Laikam tomēr ņemsim Romu, ja neatradīsim kādu kūrortu pa lēto un foršo.

s
sanna 13.05.11. 12:46 | Kāzu datums: 03.09.2011

Esmu braukusi pāris gadus atpakaļ. Pilnīgi nekā sarežģīta. No Ryanair lidostas kursē busiņš uz Romas centrālo staciju. Nese Frankfurtē izmantoju to pašu.
Atradu internetā http://www.shuttledirect.com/shuttle/en/php/airport_shuttle_direct2.php
Tieši Romu, bet vispār tur ir visas Ryanair lidostas. Pārbaudīju Frankfurtes cenas-tas pats, kas pērkot uz vietas. Paskaties. Varbūt uzreiz internetā nepērc, varbūt kavēs ļotene.

D
Daiguu 13.05.11. 17:09

Paldies par info! :)

Signe_&_Jānis 20.05.11. 11:49 | Kāzu datums: 08.07.2011

Mēs nopirkām ceļojumu uz Dominikānu :))) Ceļojumu atradām Anglijas mājas lapā, kur cnas daudz draudzīgākas kā Latvijā - http://www.thomson.co.uk/package-holidays.html

I
Inkaaa8888 21.05.11. 12:59 | Kāzu datums: 30.07.2011

Mēs pagājušo gad bijām Dominikānā, tur ir vnk paradīze, ļoti skaisti, silti un vispār super...
Tā kā pēc kāzām naudiņas vairs nebūs tik daudz, tad plānojam braukt uz Krētu :) Grieķija manuprāt ir ļoti piemērota lai tur pavadītu kāzu ceļojumu :)

Signe_&_Jānis 23.05.11. 08:04 | Kāzu datums: 08.07.2011

Es Krētā nodzīvoju 3 mēnešus 2 gadus atpakaļ. Izbraukāju pus Krētu, nepietika laika visu apskatīt, tā kā tur ir daudz ko redzēt, ir skaistas pludmales. Ja ir iespēja aizbrauciet noteikti uz Vai un Crissi pludmali, Knosu :)

k
kireina 02.06.11. 17:42 | Kāzu datums: 27.08.2011

Ta ka es neesmu saules un karstuma piekriteja un it ipasi gulet pludmale man nepatik, tad mes medusmenesi brauksim uz Italijas kalniem..:) Esam jau nopirkusi biletes (ar manu jauno uzvardu..:)) un rezervejusi majinu. Man liekas, ka nav nekas romantiskaks par divvientulibu kalnainaja Italijas ainava pie ezera... Bez tam ari ediens tur ir fantastisks!!
Turklat tas mums izmaksa pavisam nedargi!
Lai jums veicas ar jusu idealas vietas meklejumiem!!!

D
Daiguu 02.06.11. 18:07

Kurā vietā esat rezervējuši mājiņu? Man arī bail, ka izcepsimies pludmalē, un bail arī no pūļiem. :) Šobrīd apsveram kādas miljons iespējas, kurp doties, bet baigi grūti izšķirties. :)

Njau 04.06.11. 10:45 | Kāzu datums: 27.05.2011

Tagad arī mēs varam pievērsties ceļojuma plānošanai. Viena no kāzu dāvanām bija dāvanu karte ceļojumu birojā.;) Gan jau brauksim rudenī, lai paildziinātu vasarau.:)

Zhagatinja 12.06.11. 17:10 | Kāzu datums: 15.07.2011

mes arii domaajam un domaajaam kur braukt , brauksim rudenii , jo tagad diemzheel laika nepietiek ....., Latvijaa celjojumu cenas ir ljoti augstas
ja veelaties ieekonomeet tad veerts padomaat arii caur Vaaciju rezerveet celjojumus ....

Taņa&Atis 14.06.11. 16:24 | Kāzu datums: 04.06.2011

Mēs brauksim uz Horvātiju jau šo piektdien :) Tad atpakaļ ceļa uz Ungāriju, uz Egeru un Balatonu :)

Njau 15.06.11. 11:25 | Kāzu datums: 27.05.2011

Nopirkām ceļojumu uz Krētu, viesnīcu un lidojumu, uz vietas skatīsimies ko gribēsies, ekskursijas vai pludmali.;)

Signe84 17.06.11. 10:28 | Kāzu datums: 19.08.2011

Pēc kāzām no darba brīva tikai viena nedēļa, domājām pabraukt tepat pa Latviju vai kādu no kaimiņvalstīm, līdz sapratām, ka nedēļa nemaz nav tik maz un nopirkām biļetes uz Sardīniju, Alghero. Izskatās absolūti fantastiski! Norezervējām apartamentus 4 naktīm caur tripadvisor.co.uk. Esmu sajūsmā :-)

b
baibba23 28.06.11. 18:20 | Kāzu datums: 23.07.2011

Mees dosimies uz Itaaliju:)

alisse 30.06.11. 22:41

Mes nopirkam biljetes uz Malaiziju. Parasti savus braucienus planojam pashi un turfirmu pakalpojumus neizmantojam (uz ko sanak ari ietaupit). P.S. atvainojos par mikstinajuma zimem :)

Z
Zakjuks 01.07.11. 19:39 | Kāzu datums: 20.08.2011

Mēs ar uz Malaiziju :)
Avio iepirkts, viesnīcas norezervētas - atliek gaidīt :)

Kāds jums plāns- kur brauksiet, ko darīsiet? :)

alisse 03.07.11. 23:28

Interneta atradam labs atsauksmes par salu Tioman -uz to tad ari brauksim (ljoti skaista jura un visapkart daudz dzivas radibas). Un vientulja pludmale ar restoraninjiem. Brauksim uz nepilnu menesi, ja apniks uz salas, tad izdomasim ko vel varetu apskatit (daudzi iesaka apskatit Singapuru).Viesnicas rezervesim uz vietas.
Kads plans Jums, kad braucat?