Ceļojumi un izklaide
Kāzu ceļojumi
Sveikas! Vai šī gada līgaviņas jau plāno savu kāzu ceļojumu?:) Sāku domāt,ka šim jautājumam tā kā arī vajadzētu pievērsties, varbūt var kaut ko lētāku atrast.;) Vai jum sceļojumu plāno kāds...
Sveiki visiem! Esmu lasījusi visādas tēmas, bet pirms brauciena neatradu skaidru atbildi uz man interesējošo jautājumu - kā tas notiek, ja ir jaunā pase ar jauno uzvārdu un biļetes ar veco, tādēļ...
kāda ir jūsu pieredze ar pēdējā brīža piedāvājumiem? Nekad neesmu neko tādu mēģinājusi, tādēļ nevaru saprast vai ir vērts atstāt ceļojuma pirkšanu uz pēdējām nedēļām vai arī pirkt tagad?.. Kas...
Zināms jau, ka krīze rit pilnā sparā, un tomēr...2010. gada līgaviņas, vai dosieties kāzu ceļojumā un kurp tieši? Mēs ar topošo esam vieni traki ceļotāji, nu baigā kaislība tā ir...tagad gan visa...
Var būt kāda var ieteikt- ja man kāzas ir augustā, kad man būtu visizdevīgāk pirkt ryanairā biļetes, kad varētu būt vislabākās cenas?
Sveiki, iespējams, ka šāda tēma ir jau bijusi, bet esmu šeit "jauniņā", tāpēc vēlējos zināt vai kādai ir pieredze ar kāzu plānošanu ārpus LV? Par dokumentu kārtošanu un visu pārējo... :) Paldies...
Taizeme - Phuket - ja kāds ir bijis iesakiet labu viesnīcu!
Nesen attapāmies, ka vēl neizmantota stāv viena kāzu dāvana - dāvanu karte uz Hotel Islande Spa. Tepat Rīgā, Ķīpsalā. Skatījāmies gan piedāvājumu bukletā, gan viņu mājas lapā - bet tā īsti neesam...
Augustā dosimies kāzu ceļojumā uz Stokholmu (starpcitu, tagad Ryanairam biļetes diviem cilvēkiem abos virzienos Ls 16), varbūt variet ieteikt lētu viesnīcu, kur apmesties un variet arī ieteikt, ko...
Sveiki! Mums lielais pasākums ir septembrī.. Nevēlamies tērēt lielas naudas, un nesanāk arī laika ilgai prombūtnei. Tāpēc nospriedām, ka varam no piektdienas vakara līdz svētdienas pusdienai...
Vakar skaipa sazinajos ar vīru (kurš šobrīd strādā Vācijā) viņš mani sašokēja, jo piemēram caur vāciju ir regulāri pēdējā brīža piedāvājumi ne pa mūsu latvijas cenām. Piemēram 5 dienu atpūta tai...
Līgaviņas, uz kurieni brauksiet vai jau braucāt savā kāzu ceļojumā? Mani ļoti vilina doma pavadīt medusmēnesi Grieķijā, bet nevaru saprast kad būtu vislabākais laiks uz turieni braukt? Vai kāda ir...
Zinu, ka tas nekas nav traks, ja aviobiļetes tiek nopirktas ar veco uzvārdu, bet lidojuma dienā uzvārds jau ir mainījies, jo tad var uzrādīt laulību apliecību un ir viss kārtībā, bet kā ir ar...
Kā tur īsti ir? Ja es pieņemu vīra uzvārdu, tad man jāmaina pase... Bet, ja mēs jau nākamajā dienā plānojam doties ceļojumā...? Mani laidīs ar veco uzvārdu?