FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Atpūta brīvā dabā

Gadatirgus Kāzu muzejā 3. maijā - brauksiet?

I
Info 21.04.09. 18:07

Kā jau kādu laiciņu tiek reklamēts, 3. maijā Kāzu muzejā notiks gadatirgus "Kāzu štelles vienuviet", kur pulcēsies dažādi ar kāzām saistītu pakalpojumu sniedzēji, tajā skaitā viesu nami, kāzu rīkotāji, čigāni, amatnieki un citi.

Būtu interesanti saskaitīties, cik no jums plāno apmeklēt šo pasākumu?

Līdzīgi kā izstādē Ķīpsalā, arī Kāzu muzejā, Precos.lv reģistrētie lietotāji pie mūsu stenda varēs pierakstīties uz dēlīša "Es te biju" un tikt pie pārsteiguma balvām:)

Sīkāka informācija par šo pasākumu iegūstama no Kāzu muzeja vadītājas Vivitas (29492964, kazumuzejs@inbox.lv).

Precos.lv

---------------------------
Papildināts 28.04.2009.

Dalībnieku saraksts uz 28.04.2009.

1. Vecgulbenes muiža -**** SPA*HOTEL*CAFE.
2. Gulbenes - Alūksnes bānītis (ar saviem piedāvājumiem, programmām).
3. Tērpu teātris "Varavīksne", (kuplina pasākumus ar dažādām programmām, tai skaitā kāzu vārtiem).
4. Veišu muzikanti(Gulbenes rajons).
5. Grupa "Ceļavējš".
6. Amatnieks Viesturs - koka karotes, sviesta naži, mičošanas un kāzu dāvanu atribūti.
7. Šuvēja Līga ar mičošanas un guldīšanas piederumiem.
8. Keramiķīte Laimdota - dažādas medaļas, ipašās krūzītes ar jaunā pāra vārdiem, svečturīši un citi kāzu atribūti - varēs ko nopirkt un pasūtīt.
8.1 Evita ar šūtām vēstuļu kārbām, rotaļlietām u.c.
9. Aglonas maizes muzejs - gan ar savu piedāvājumu, gan maizīti varēs nopirkt.
10. Muzikanti "Mārrutki" - no Aglonas.
11. SIA JamP (Rīga) - pasākumu organizēšana un varēs nopirkt dažādu kāzu atribūtiku.
12. SIA "Godi" - Sigita Kokare-Grunte - pasākumu vadīšana.
13. Ainārs Ašaks - pasākumu vadīšana.
14. Koka varde - koka izstrādājumi, arī saliekamie vārdiņi uc.
15. Rotkaļi.
16. Glāžu apgleznotāji, kāzām un dāvināšanai vecākiem, krustbērniem u.t.t.
17. SIA Poligrāfijas infocentrs - druka, grāmatas, kalendāri u.c.
18. Inese Kāpiņa - ādas izstrādājumi, viesu grāmatas, u.t.t.
19. Sanda Ezeriņa – cepures.
20. Agnese Vaļiniece - apgleznotas kaklasaites, lakati u.t.t.
21. Ilze ar brīnišķīgām piparkūkām - arī galda kartes ēdamā un neēdamā veidā.
22. Puķu taka no Cesvaines ar dažādiem stādiņiem, arī kociņi jaunajiem pāriem.
23. Saldie sapnīši - šuvēja ar mičošanas piederumiem.
24. Folkoras kopa "Urgas" no Kokneses - ar kāzu rituālu.
25. Lauku māja "Donas" - maizes cepšana jaunajam pārim, pirts, kāzu svinēšana.
26. Linu, koka, pīto izstrādājumu tirgotāji.
27. Atpūtas parks „Lācītes”.
28. Viesu nams „Pa laimes taku”.
29. Muzikanti „Sievasmāte laukos”.
30. Muzikants - Ilmārs Miķelsons.
31. Dace Mazcirīte – kāzu vadītāja.
32. Beate Bērziņa – kāzu vadītāja.
33. X-parks – aktīvā atpūta.
34. Z/s „Elfas” – skrīveru mājas sieri.
35. SIA „Sirdspuķīte” – kāzu floristika, linu izstrādājumi.
36. „Dekonams” – kāzu suvenīri, svečturi.
37. „Podnieka fotostudija”.
38. 7 skroderi
39. Viesu nams "Jaunieviņas".
40. „Primall” telšu noma.
41. Rotu darbnīca „Fēbe”.
42. Apgleznoti trauki un glāzes no Cēsīm.
43. Ivars Strupulis – drēbnieks no Ogres.

Kopā ar vēl nenosauktiem vairāk kā 50 amatnieku.

- Būs iespēja pasūtīt konfektes uzņēmumam ar jaunā pāra vārdiem un logo uz ietinamā papīrīša. Ja šāda iespēja interesē, variet sagatavot informāciju (logo, maketu...).

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Bubite 27.04.09. 18:32 | Kāzu datums: 20.06.2009

Biju nenormāli vīlusies par izstādi ķipsalas hallē un nu jau man ir bail braukt uz šadiem pasākumiem.Saraksta, ka viss būs un beigās-nekā.Vsmaz man tā bija ar Ķīpsalas halli....vel liek aizpildit un saka, ka pa velti vares tikt iekšā -tu aizbrauc un pasaka, piedodiet, bet Jūsu vārds nav-nu dikti jau godīgi.Man pat bija līdz izprintēta lapa, kas atnāca uz e-pastu, ka esmu starp 100,kas teik pa vlti,bet nebutu jau nekas traks, ja būtu bižtērija, plīvuri, kurpes-ka bija teikts viss vienu viet.Pa visu izstādi bija diviem kāzu saloniem kurpes lidz-kopā 6 pāri.Tikai dala bukletus un saka-lai iet uz viņu saloniem.es tapat varu aiziet bez bukletiem.Es zinu, ka tas neatiecās uz šito temu...bet bail kaut kur braukt un atkal vilties.
Es tiešām ceru, ka šis pasšakums Jums meitenes būs izdevies :)

k
karaliene25 28.04.09. 14:42

mēs arī tur būsim!jāpaskatās varbūt kāds piedāvā lētāku viesu namu......

K
Korg 28.04.09. 15:56

Nezinu, braukt vai nebraukt??? Skatos, ka kolēģi muzikanti ir, bet, vai kādam mēs vispār būsim interesanti, jo izskatās, ka visi brauc tikai uz tirgu pēc mantām? ;(

dilevka 30.04.09. 12:48 | Kāzu datums: 06.06.2009

domaaju, ka muzikantiem noteikti jaabrauc. vismaz, lai zinaatu, kaads piedaavaajums, kaadas cenas, jo vieglaak sarunaat dziivajaa, nevis netaa mekleejot peec nosaukumiem... :)

Zaigucis 30.04.09. 14:04 | Kāzu datums: 02.05.2009

njaa, mūsu vakara vadītājs ar brauc uz to pasākumu, tāpēc uz brokastīm vairs nebūs :(, bet solījās līdz pēdējam viesim darbties, kaut līdz 4-5 rītā. Nez kā tur tāds neizgulējies :))) ja Ainārs ar sarkanāma cīm tur, nebrīnās, viņš pa taisno no kāzām :D

b
bellydancer 30.04.09. 17:40

Es te tā rēķinu, ka no Rīgas (Imantas) līdz turienei jābrauc aptuveni 2,5 h.... Tur un atpakaļ sanāk 5 h. Baigi ilgi, lai nopirktu pāris lietas un benzīns arī daudz aizies. Mūziķis, kāzu vadītāja, floriste, viesu nams, friziere, auto man jau ir. Nezinu vai ir jēga braukt :o(

s
smaidosa 30.04.09. 17:56 | Kāzu datums: 18.07.2009

laikam jau nav... ja tik daudz kas jau ir, tad atliek tikai tepat pastaigāt pa Rīgas tirdziņiem un visu nepieciešamo iepirkt :) pie tam- vēl laika ir, vēl priekšā Jāņu gadatirdziņi... Brīvdabas muzeja lielais tirgus... tā ka domāju, ka tikai iepirkt nav jēga braukt :) mēs arī beigās nolēmām nebraukt...

K
Korg 01.05.09. 10:34

Tomēr izdomājām nebraukt, jo interese par muzikantiem ir ļoti minimāla. Kaut gan šī pirms kāzu sezonas ir ideāla vieta, kur varētu sabraukt n-tās muziķu komandas un katra sniegt 20-30 min garu prezentāciju dzīvajā.
Tad nevajag uzdod jautājumu - a kur jūs var paklausīties???? Visiem, kas man to uzdeva šajā forumā, atbildēju, ka 3.maijā Kāzu muzejā, tad sekoja ..... oi, bet mēs nebrauksim.

m
marele 01.05.09. 18:12 | Kāzu datums: 07.08.2009

nu jau nu jau 2.5h....celaa paiet 1.5-2h.Riigaa arii dziivojam Imantaa un braukaajaam regulaari uz laukiem (blakus kaazu muzejam) un celjaa nu nekaadies nav 2.5h.

MIGLA 02.05.09. 08:08

Kā nu kurš brauc:)

l
licuks 02.05.09. 11:36

Ideja laba, bet vai nākamo reiz nevajadzētu izdomāt citu norises vietu. Piemēram kaut kur Latvijas vidienē, lai arī kurzemnieki var aizbraukt.

sikasaulite 02.05.09. 20:17 | Kāzu datums: 16.06.2007

mēs ar dosimies!kaut ar ceļs tāls 250km, bet ceru ka tas būs tā vērts un varēs iegādāties un veikt vajadzīgus pasūtījumus, kas noderēs organizējot kāzas!

s
smaidosa 03.05.09. 14:24 | Kāzu datums: 18.07.2009

tās, kuras šobrīd, kad rakstu šo ir tur, lūdzu pēcāk padalieties iespaidos :))

b
bellydancer 03.05.09. 19:08

Nu tātad, no Imantas tomēr līdz muzejam ir 2,5 h brauciens. Bet nu nekas. Sadalījām godīgi uz pusēm - turp es, atpakaļ draugs. Es iepirkos ne pa jokam - priekšautiņš ar aubīti man, vīriešu priekšauts draugam, svečturis, pasūtīju dāvanas vedējiem. Nopirku arī garšīgu sieru un saldskābmaizi. Vispār jau pārāk neatmaksājās tā braukšana, jo benzīnā vien kaut kur 15 Ls aizgāja. Varbūt nedaudz mazāk. Tomēr dienu jauki pavadījām un nenožēloju, ka aizbraucu :o)

Tur lielākoties bija visādi mičošanas piederumi, māla, ādas, koka izstrādājumi. Kaut kāds koncerts un citas izdarības. Pāris viesu nami, laikam kāda kāzu rīkotāja. Vispār nekas īpašs. Kā parasts amatnieku tirdziņš. Pieteicos arī precos.lv stendā, bet liekas, ka šoreiz tas nebija tikai forumiešiem, jo daudzi bija parakstījušies ar vārdu un uzvārdu, ne niku.

Nu tas tā īsumā. Es tur biju ap 14:00. Varbūt arāk bija vēl kas.

Upmale 03.05.09. 22:14 | Kāzu datums: 25.07.2006

Mēs arī bijām. No Mārupes ceļā nepilnas 2 stundas. Bijām pirms 13 un aizbraucām ap 16.
Ļoti skaista vieta, ļoti skaists laiks.
Ļoti lēti pa 9 Ls nopirkām mičōšanas piederumus. Arī sapirkām maizes. Gardo Blomes maizīti un Aglonas saldskābo.
Nopirku sev un vīram ārklārtīgi interesantas vedēju piespraudes no vienas jaunas mākslinieces.
Bijām kopā ar draugiem. Viņi vecāku kāzu jubilejai pasūtīja glāzes un spilvenus. Bērniem bija kur izdzīvoties. Bija interesanta ekskursija pa muzeju. Koncertā spēlēja laikam 4 vai 5 muzikantu grupas. Bija laikam 4 kāzu vadītāju priekšnesumi. Nebija neviena fotogrāfa, kas būtu izstādījis darbus.
Kā vadītāja patika pati kāzu muzeja priekšniece, pilnīgi pervess un pretīgs bija Ašaks.
Normālas bija 2 kāzu muzikantu grupas un tā tīri neko viens individuālais spēlētājs.
Nezinu, kas bija pēc tiem 4, kad mēs aizbraucām.
Ja šāds pasakums tiktu rīkots tuvāk Rīgai, tad noteikti cilvēku būtu simtiem. Bet tā - jauki pavadīju dienu skaistā vietā un tīri saturīgā pasākumā.

inesegatis 04.05.09. 01:59 | Kāzu datums: 25.07.2009

Nu kā jums gāja kāzu muzejā?

sikasaulite 04.05.09. 13:47 | Kāzu datums: 16.06.2007

mēs ar bijā, sapirkām lietiņas mičošanai, arī glāzes ar visu šampi, skaistas, kā ar dažādus niekus, arī pasutījums veicām par amatu medaljoniem, sarunājām karogu, orģinālu kāzu novēlējumu grāmatu, nu kopumā man ļoti patika, jo tiešām skaista vieta, cilvēku gan bija pamaz, bet kad pūlis ar nav labi, patika čigāni kas bija ar ižu un deltu atbraukušivaren jautra kompānija, jau paskatoties smiekli nāk, kur vēl kad sāk runāt.Šis tas protams pietrūka, jo nebija apdrukas firmas, bet visu jau nevar gribēt, kopumā foršs pasākums.Varen relaksējošs, var patirgoties!:)

N
Nelda 05.05.09. 10:27 | Kāzu datums: 11.07.2009

Mēs ar bijām aizbraukuši, bija tīri ok!
Paskatoties piedāvāto radās ideja mūsu ielūgumiem un vēl dažādas noderīga lietiņas piefiksējām! :)
Bet likās ka pamaz tie tirgotāji! :)

b
bellydancer 06.05.09. 13:06

Es tā arī nesapratu vai bija kāda izloze no tiem, kas savu niku atstāja tajā precos.lv stendā? Vai tas bija tur uz vietas?

Redaktors 06.05.09. 14:22 | Kāzu datums: 06.09.2008

Pie pārsteiguma balvām šoreiz tika visi, kas pierakstījās uz dēlīša. Nu mums vismaz tā likās, cik spējām izsekot:). Ja esat palikusi tukšā, uzrakstiet man personīgi, netaisnība tiks labota:)