Kāzu plānošana
Transports
Līgavas un līgavaiņa auto
Cik saprotu, kāzās pieņemts, ka jaunlaulātos kāds ved (šoferis). Kā Jūs domājat, vai būtu briesmīgi nepieklājīgi, ja mēs brauktu divatā?;)
Nē nē, jūs tak šajā dienā esat svarīgākās personas un kā zināms svarīgas personas vienmēr tiek vadātas. Un kāpēc jūs negribat, lai jūs ved vedēji?
Mums šoferis būs vedējtēvs. :) nav jau runa par nepieklājīgi, bet vedējiem tomēr ir jābūt jums tajā dienā blakus. Tā vienkārši būs ērtāk.
iedzert nevarēs, ja paši brauks :)
mēs brauksim 4ratā... ar vedējiem (vedējtēvs- šoferītis)!
Mēs ar brauksim kopā ar vedējiem un vajadzības gadījumā, kad nošķirsimies no viesiem, klāt vēl nāks fotogrāfe. Mums ir 7 vietīgs auto, tā ka vietas būs visiem. Un nebūs jāsatraucas, ka mēs iedzeram šampi un mierīgi baudam savu dienu viens otram līdzās. Negribu lai mans vīrietis sēž pie stūres un kreņķē... :)
Mums arī vedējtēvs šoferis būs, jo tad vieglāk aizmugurē sasēsties!
Iepriekšējo gadu, kad bijām vedējos, tad darījām tā jaunais pāris ar šoferi brauca atsevišķi, bet mēs vedēji un jaunā pāra divi bērni tieši aiz viņiem. Gribējām, lai jaunais pāris var pabūt divatā, nav jāklausās mamm man šito, mamm man to :D
nestreso par šito- nekas nepieklājīgs tas nav :) To, ka mēs paši gribam stūrēt savu auto, nolēmām jau sen... tika pat domāts, kā izrotāt vedēju auto, lai saprastu, ka tie ir mūsu vedēji, bet mēs tomēr esam galvenie :)) šobrīd mums sanāk pat vēl absurdāka situācija, jo mūsu vedējiem vispār nav autovadīšanas tiesības UN līdz ar to sanāks, ka mēs vedīsim vedējus :))) bet par to nezutraucamies un nestresojam, jo tā gribam...vedēji mēģināja pierunāt noīrēt auto ar šoferi,bet mēs spītīgi nepiekāpāmies, jo gribam, lai jūtamies trakoti ērti šajā dienā un pašiem vadīt savu kāzu auto- tas nudien ir tas, ko mums gribas ;) Tad kādēļ nē??? Protams, protams, gan jau būs kāda tante kas pukstēs, ka tā jau nu gan nav smuki un vai tad tiešām, ja taisa tādu balli, nevarēja auto nolīgt, lai pašiem nebūtu jābrauc, bet, godīgi sakot, man ir dziļi vienalga ko pukst apkārtējās tantes... es jūtos droši, ja brauc mans topošais vīriņš un tā kā viņam pašam tas ir ļoti svarīgi, tad stūrēsim savu auto paši :)
p.s. un par iebildēm, ka nevarēsim iedzert- pa ceļam to nemaz neplānojam darīt.....un viesu namā jau drīkstēsim...otrajā dienā alkohols netiek plānots un tā kā abi principā esam nedzērāji, arī neskumsim, ja būs palicis no pirmās dienas, bet nevarēsim iedzert :))
Nav jau tā, ka negribam lai mūs ved vedēji, vienkārši kaut kā gribas divatā..Topošais kaislīgs autobraucējs, tāpēc, šķiet, vairāk stresos, ja kāds cits brauks, nekā , ja pats sēdēs pie stūres;););)
Briesmīgi nepieklājīgi jau nav:) bet par to ērtāk.. nu tas gan. Visideālāk, ja vedējtēvs var būt šoferis. Mums ar tā bija.
mums šoferis būs vedējmāte! :)
Arī labi:))
Es nesaprotu kapec jaiespringst. Kuram gan sajas dienas vispar "niez" kas pec kada domam ir pieklajigi un kas nav. Un vispar kurs nez nosaka to kas ir pieklajigi. Mums nebus vedeju ka tadu. Liecinieki masina nems viesus, tamdel nevares mus vizinat. Brauksim pasi un godigi sakot ir pilnigi vienalga ko citi par to padomas.
Nu, man perfekti tāpat kā Tev!:)
Baigi feini izkatās ,kad jaunlaulātie brauc ar divvietīgu cabrioletu :)
Nu, mums jau tieši ir divvietīgs, tikai nav kabriolets:)
Izskatīsies feini :)
.. un ja kas var jau arī sazvanīties ar vedējiem, ka tagad jāapstājās un tā:)
meitenes bet iedomājieties brauc auto mūsu jaunais pāris no precos.lv divatā skaisti dekorēta auto un līgavai feini vējā plivo plīvurs nu kas var būt skaistāks :)
Murgs jūsu izvēle un jūsu diena dariet tā kā sirsniņai liekas pieņemami.
Iedomajieties kas varetu but labak - mati pa gaisu, daarga frizura veeja izpuusta. :D Es tomer labak izvelesos auto ar jumtu.
Par šito es nekad nebiju aizdomājusies, bet tik tiešām labi ka mums nav kabriolets, jo negribētos aizbraukt uz baznīcu - ar sapustam sarkanām acīm, plīvurs šķībs un mati sapinušies.... nekad nebiju piedomājusi par kabrioleta mīnusiem!
Mums pie stures būs vedējtēvs, ekstrēmas sajūtas visa ceļa garumā garantētas...:)
Mums arī piedāvāja 2 vietīgu vai 4 vietīgu retro kabrioletu. Abiem gan varēja arī uzcelt jumtu. Teica, ka to divvietīgo kāzinieki diezgan bieži ņem un tad līgavainis pie stūres sēž. Bet nu tad vedējiem būtu atsevišķa mašīna jāīrē, jo viņiem nav mašīnas un neliks taču skriet pakaļ kājām :o) Tā nu paikām pie limuzīna, jo 2 retro auto sanāca baigi dārgi. Tomēr ja ir lieka naudiņa, tad divas retro mašīnas, kas brauc viena aiz otras izskatās ļoti iespaidīgi ;)
Par frizūru runājot. Biju domājusi līdz ceremonijai braukt ar jumtu, bet pēc tam kāzu ceļojumā doties bez jumta (ja laiks skaists un silts).