Kāzu plānošana
Transports
Līgavas un līgavaiņa auto
Cik saprotu, kāzās pieņemts, ka jaunlaulātos kāds ved (šoferis). Kā Jūs domājat, vai būtu briesmīgi nepieklājīgi, ja mēs brauktu divatā?;)
KĀ MAN PATĪK ŠĪS RETRO MĀŠINĪTES!!! :D
Man jau arī ļoti patīk, bet nomas summa gan, diemžēl, nepatika :o(
Šīs konkrētās mašīnītes var izīrēt tikai caur pazīšanos no vienas privātkolekcijas. Un viņas ir jaunas, tikai taisītas kā retro variants, bet ar jauniem dzinējiem un visām detaļām.
Cik jums par tādu prasīja?
Par abām mašīnām ar šoferi un benzīnu 480 Ls. Mums vajag uz 7 h maršrutā Rīga-Sigulda-Mālpils. Tā skaitījās draudzīgā cena "caur pazīšanos". Diemžēl nekādi īpašnieka kontakti man nav, jo viss tika runāts caur citu paziņu. Kā uzzināju cenu, tā nemaz tālāk nerunāju... Protams, cena liela, jo mums vajadzēja 2 mašīnas - mums un vedējiem. Tomēr daudz lētāk sanāca noīrēt vienkārši vienu limuzīnu un visiem braukt kopā.
Par braukšanu kabrioletā gribētu iebilst, ka nav ne frizūra sabojāta, ne kas cits. Mēs kad precējāmies arī limuzīns bija rezervēts un ieprekšēja vakarā ap 17.00 mums paziņo, ka tomēr nevarēsim to Limo dabūt. Nu kreņķi lieli bija, jau domājām, ka ar savu auto brauksim, bet mans vīrs tomēr bija dabūjis "veco" kabrioletu (pēc tam redzēju, ka ar to pašu kabrio VVF dēls precējās).Un ziniet, tagad es uzskatu, ka nekas labāk par kabrio nav! Pat limo nav tas (nu sēdi tur iekšā neviens tevi neredz), bet tā braucot goda vārds sajūtas bija kā karalienei, jo visi pīpīna, pat cilvēki luksoforā stāvot nāca apsveikt. Super! Tātad, ja vien ir iespēja, meitenes, nebaidieties ņemt kabrio (nu tādi kā bildēs vispār pasaka!) - tas ir to vērts!
Mēs kāzās braucām paši ar savu auto un vīrs pie stūres. Mašīnā kopā ar mums vēl fotogrāfe. Savukārt liecinieki brauca aiz mums, katrs ar savu auto (viņi nav pāris) un kopā ar viņiem arī pa kādam viesim.
Viss bija vienkārši lieliski, nekāda stresa un par to iedzeršanu - kas nu kam. Mēs savās kāzās laikam katrs tikai pa glāzei "Mežezera" izdzērām :))