FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Cik varētu maksāt kāzu video pakalpojumi

o
oldforumuser 20.07.06. 16:09

[b:757ac816a9]Ja kādam ir idejas par video filmēšanas pakalpojumu cenām, būtu interesanti iepazīties ar domāmpar šo jautājumu.[/b:757ac816a9]

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
o
oldforumuser 30.07.06. 00:02

Bet tā parasti dara.

o
oldforumuser 30.07.06. 19:16

Radas, ka jus pasi nemaz neesat precejusies vai ari nemaz isti nezinat kas saistas ar kazam pasiem jaunajiem.
Un nevajag jau aizmirst, ka katras kazas ir dazadas un ari maksat speja ir dazada.
Un nedomaju, ka ir gluzi pareizi radit ar pirkstu uz jaunajiem, kas uzskata, ka uzrikot labu balliti ir labak neka noiret vienu ne parak labu fotografu vai filmetaju (varbut pasi esat labu labie, to nu es nezinu, ta ka piedodiet). Galu gala atminas par labu tusinu ir pats galvenais!
Nevajag aizmirst to, ka ne bilde, ne video neradis sajutas, bet gan tikai atgadinas par vienu mirkli cilveku muza!

o
oldforumuser 30.07.06. 23:10

Nu par precēšanos runājot, mans stāžs ir tuvu 30 gadiem laulībā un bērni arī diezgan ir radušies, bet man vienmēr ir bijis žēl, ka manā laikā tāda video vispār nebija. Tātad, par savām kāzām atmiņas var atsvaidzināt ar dažām fotogrāfijām. Man ļoti gribētos redzēt to ko nevar. Savu kāzu video. Pats esmu taisījis un taisīšu daudziem, bet par sevi nevaru redzēt neko. Skumīgi.