FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Foto

o
oldforumuser 22.09.06. 10:19

Sveiki,vai kāds varētu padalīties ar pieredzi fotogrāfu jomā. vai esat tādu pakalpojumu izmantojussi,vai izliidzeejussies ar draugiem? Cik aptuveni maksaa profesionaala fotograafa pakalpojumi un varbuut vareetu kaadu ieteikt? Un varbuut ir veel kaadi siikumi ssai sakaraa ar kuriem vareetu padaliities. :roll:

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
I
Ievuks 21.03.07. 23:53

Atbildot daudzajām interesentēm varu ieteikt lielisku fotogrāfu jūsu kāzām. Precējos pagājušajā vasarā un ļoti ilgi nācās meklēt labu fotogrāfu. Man paveicās jo draugi ieteica fotogrāfu GarJāni, kurš mūsu kāzas fotografēja visu dienu no a-z. Viņam mūsu kāzas izdevas ne tikai lieliski dokumentēt, bet arī padarīt mākslinieciski baudāmas un vēl daudz skaistākas kā dzīvē. Nupat , meklējot viņa telefona numuru, vēlreiz skatījos bildes un sajūsminājos par kvalitāti, noķertajiem momentiem un to labvēlīgo gaišumu, kas staro no bildēm. Numurs ir 29 555855.

r
ramgars 27.03.07. 02:07

Pretiigi klausiities kaa te Garjaanjveidiigie un Ramveidiigie taisa sev pashreklaamu. Ticiet man, normaaliem fotograafiem pietiek darba un vinjiem nav jaabaazhas shaados te forumos ar pashreklaamu....un ticiet arii man ka 100Ls par 800!!! failiem kaartiigs fotograafs nu nevar atljauties taadu izskjeerdiibu :))) ....tas ir tirgus liimenis ar attieciigu tirgus kvalitaati un visaam no taam izrietoshaam sekaam :)...ja savaas kaazaas Juus taadu gribat, tad uz priekshu :)

v
viitamea 27.03.07. 08:34 | Kāzu datums: 18.08.2007

Sveiki, Biz Biz!
Vai varētu lūdzuatsūtīt uz manu emailu: viitamea@inbox.lv sava foršā fotogrāfa koordinātes, kas fotografē Latgales apvidū! Esmu no Rēzeknes, un man kāzas būs augustā, līdz ar to ļoti svarīgi ir jau laicīgi sarunāt labu fotogrāfu :).
Es arī gribu skaistas bildes, bet nezinu labu fotogrāfu.