FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Sandis Vāgners vai Mārtiņš Plūme - kura bildes vairāk uzrunā?

M
Maza_Perlite 17.05.10. 22:15

Sveiki!
Interesē, kura bildes Jums patīk labāk?
Kuru no šiem Jūs izvēlētos labāk kā savu kāzu fotogrāfu? Sandi Vāgneru vai Mārtiņu plūmi? Par izmaksām neiet runa, bet tieši par bildēm - stilu, mākslas foto utt.
Labprāt uzklausītu arī jau esošo sieviņu viedokli, kurām kāzas fotogrāfējis kāds no šiem fotogrāfiem.
Pašai patīk abu darbi.
Paldies!

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
Meridita2010 21.05.10. 10:26 | Kāzu datums: 10.07.2010

Plume! :)

M
Maza_Perlite 21.05.10. 12:32

Tomēr Sanda fanes ar` atradās!:) Tā kā patīk abu darbi, tad tagad grūti izvēlēties!

fotoJanis 21.05.10. 13:08

Man šķiet ka Mārtiņš un Sandis ir divi pilnīgi dažādi fotogrāfi un salīdzināt viņus tā īsti nav iespējams. :)
Bet lai atvieglotu izvēli varbūt varu ieteikt tikties ar katru no fotogrāfiem atsevišķi lai saprastu ar kuru no viņiem abiem Tev ir vis vieglāk saprasties. Jo kāzu dienā būs stress un daudz emocijas, bet fotogrāfs būs 2-5 metru attālumā no Jums abiem visas 14-15 h. Tāpēc ir svarīgi lai starp jums un fotogrāfu būtu laba savstarpējā saprašanās. Lai fotogrāfs tevi saprot no pus vārda un reizēm pat bez vārdiem. Un to ar kuru fotogrāfu spēsiet vislabāk komunicēt varēsiet saprast tikai Jūs paši :)
Bet vispār kā par Mārtiņu tā arī par Sandi ir dzirdēts tikai tas labākais.... Lai viss izdodas!

M
Maza_Perlite 21.05.10. 13:29

Man ļoti patīk mākslinieciskas bildes un liekas, ka abiem tādas padodas lieliski!:)
Bet paldies par ieteikumiem! Vismaz caur epastu ar abiem runāties ir ļoti viegli un patīkami!:)

L
LaineV 22.05.10. 12:48 | Kāzu datums: 03.07.2010

Mums būs Sandis! :D laikam palaimējies, jo ir bērnības draugs manam līgavainim. Man pašai viņa bildes patīk un ļoti labi zinu, cik rūpīgi un ar visu atbildību viņš strādā lai bildes sagatavotu. Starp citu viņš ir arī Cosmos fotogrāfs.

m
missis 08.08.10. 16:40

Vai var kāds pačuksēt kādu "ciparu" Mārtiņš Plūme prasa par kāzu fotografēšānu????

M
Maza_Perlite 08.08.10. 16:59

Mārtiņš prasa 400Ls.

m
maijamaija 08.08.10. 17:31

es gan ieteiktu viņam aizrakstīt uz draugiem.lv un pašam pajautāt! ;)

M
Maza_Perlite 08.08.10. 19:24

Es arī viņam pašam pajautāju un arī tādu ciparu saņēmu!:))

m
missis 08.08.10. 21:25

Njā, bildes viņam dievīgas, būtu tas cipars mazāks.....

T
Tigran 23.08.10. 02:17

Labdien!
Kā profesionāls labāk ieteiktu Mārtiņu Plūmi, bet pirms parakstīt līgumu ar fotogrāfu, ieteiktu vispirms apskatīt vienas pilnas kāzu sessijas bildes! Un tad arī būs skairds kurš no viņiem Jums labāk patīk :)

p
pluume.lv 20.03.21. 19:10

Sveiki visiem, te Mārtiņš Plūme, paldies visiem par jaukiem vārdiem!:) Un ļoti atvainojos tiem kam nepacēlu klausuli, jo tas gads bija ļoti ļoti darbīgs un man nebija palīga, visu darīju viens pats un fiziski nespēju visiem atbildēt un paņemt visus kas vēlējās, tāpēc arī cipars bija augsts, bet neskatoties uz to zvanu bija ļoti ļoti daudz.

Tagad man ir ļoti uzticams asistents blakām, mana sieviņa, darbiņa tikpat daudz, bet uz diviem jau ir daudz vieglāk un cenas man tagad ir draudzīgākas.:)

https://www.instagram.com/pluume.lv/

www.pluume.lv

A
Aijjja 11.06.21. 21:15

Man par Mārtiņu dalītas sajūtas - foto skaisti, bet attieksme tāda nevisai. Skatās pulkstenī, lai tik iekļautos laikā, ja fotosesijai paredzēta 1h, tad tā arī būs 1h, ne minūti ilgāk. Fotosesijas vieta jāpielāgo tam, lai viņam būtu ērti tur nokļūt. Nu likās tāds cimperlīgs mākslinieks. Paziņai kāzu foto nebija nemaz apstrādāti, prasīja par to papildmaksu. Kad foto gatavi, pats ziņu nepadod. Nu, mākslinieks. :)