Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu vadītājs - Zigmunds Freibergs
Sveikas,dārgās līgavas un sievas! Vai kādai ir bijusi saskarsme ar šo vakara vadītāju? Lūdzu padalieties ar iespaidiem! Paldies!!
Arī mūsu kāzu vakara vadītājs bija Zigmunds-teikšu atklāti,daudz laika pavadīju lasot un meklējot atsauksmes,līdz atradu tieši Zigmundu!
Uzrunājot Zigmundu, jau pēc pirmā saņemtā atbildes e-pasta sapratām,ka esam izdarījuši pareizo izvēli,izvēloties tieši viņu par mūsu kāzu vakara vadītāju!
Un mums nenācās vilties,jo Zigmunds savu darbu darīja godam un no sirds.Viss bija ļoti interesanti,jautri un orģināli un pats galvenais neuzbāzīgi.
Mums ļoti patika un arī viesi bija sajūsmā...daudzi jautāja- Kur jūs atradāt tādu vakara vadītāju....un tad es pie sevis tā nodomāju,ja vien jūs zinātu cik tas bija mokoši rakties cauri visām atsauksmēm,lai atrastu tieši to,ko meklējam :D
Tāpēc tiem,kuri vēl ir vakara vadītāja meklējumos mēs noteikti iesakām tieši Zigmundu :)
L&L
No mums par šo vakara vadītāju vislabākās atsauksmes. Viesi lieliski tika izklaidēti, kamēr jaunais pāris bija fotosesijā un arī viss vakars/nakts bija patīkamu pārsteigumu pilns. Atrakcijas neredzētas, interesantas, viesi ar lielāko prieku visur iesaistījās (pat tādi, kuri nekad un nekur negrib piedalīties). Kā lielu priekšrocību attiecībā pret citiem vakara vadītājiem varu minēt to, ka Zigmunds viesus izklaidē līdz pat nākamajam rītam (daudzi vakara vadītāji dodas projām uzreiz pēc mičošanas). Mums Zigmunds bija 2in1 -viņš mums nodrošināja gan muzikālo noformējumu, gan gaismas. Pēc kāzām gan no draugiem, gan radiem dzirdam labus vārdus, ka ar vakara vadītāju bijām trāpījuši desmitniekā :) noteikti iesakām :)
Arī man kā vedējmātei ir superīga pieredze ar šo kāzu vadītāju, kāzas bija nesen 02.09.2016.!
Visi viesi bija sajūsmā - prasīja, kur tik superīgu vadītāju esmu atradusi!
Atrakcijas, izdarības - viss super - noteikti iesaku - nenožēlosiet.
Vedēju darbs tika atvieglots par 99%, no brīža, kad ieradāmies ar jaunajiem viesu namā!
Zigmunds,fantastisks vakara vadītājs.Nosvineju savas kāzas vnk lieliski.Zigmunds bija parūpējies par lieliskām aktivitātēm lai nebūtu garlaicīgi nevienam,jo visi viesi tika iesaistiti,notika gan pārģērbšanās gan fiziskas spēles jautrībai.Visi viesi ļoti apmierināti un pat nespēj aizmirst cik labi pavadīja laiku.Zigmunda programma bija tiešām pārdomāta un tika ieguldīts darbs.Paldies Zigmundam par lielisko vakaru,labu muziku un tiesam iesaku tieši viņu! Georgijs un Anna
Kadu summu vinjsh prasa, ja driikst vaicaat?
Noteikti iesaku Zigmundu Freibergu.Profesionāls vadītājs,kurš uzrīkos lielu jautrību un ilgi paliks atmiņās. :)
Sveika,Inese-cik Jūs maksājāt Zigmundam par vakara vadīšanu?
Zigmunds vadīja manas kāzas Septembrī, 2015. Kāzas novadīja fantastiski! Varu teikt tikai to labāko. Mēs un visi ciemini vēl aizvien atceras cik jautri mums visiem bija. Pat ciemini, kuri plānoja braukt mājās vai parasti nepiedalās nekādās aktivitātēs, palika uz otru dienu, jo valdīja liela jautrība. Zigmunds ir profesionāls, uzmanīgs, pieklājīgs, tiešām prot savu darbu. Ja Zigmunds vada kāzas, tad var pat iztikt bez muzikantiem, tas pēc pieredzes. Noteikti iesaku Zigmundu kā vadītāju! Būs jautri un sirsnīgi!
Neesmu redzējusi Zigmundu kāzās, bet gan privātā ballītē! Un viņš ir fantastisks!!! Visi viesi bija ārkārtīgi patīkami pārsteigti, un vēl ilgi izteica komplimentus par vakara vadītāju! Zigmunds spēja iesaistīt visus viesus, pat viskūtrākos. Mēs ārkārtīgi labi pavadījām laiku, bijām izsmējušies līdz 5 rītā. Visas atraktivitātes bija pilnīgi atšķirīgas no jau piedzīvotajām, tas patiešām ir tā vērts! Ja mani draugi un paziņas jautātu pēc vadītāja, noteikti ieteiktu gan ballītēm, gan kāzām :).
Noteikti varu ieteikt Zigmundu Freibergu kā kāzu vadītāju. Viņš bija vadītājs manas māsas kāzās.
Gan kāzu vakars un nākošais rīts bija nepārspējami! Tik tiešām varēja redzēt, ka bija ieguldīts milzu darbs un tas tika darīts no visas sirds! Arī visi kāzu viesi bija sajūsmā, jo tika izkustināti tādi cilvēki, kurus parasti nav iespējams iekustināt! Viss bija izdomāts līdz pēdējam sīkumam! Rotaļas un spēles bija atraktīvas un oriģinālas! Pilnīgi noteikti viņu kā pasākumu organizētāju ieteikšu arī citiem!
Draudzenei vinsh bija kaazuvadiitaajs.
Draudzene izgaaja pie viira aarzemnieka.Taa kaa Zigmunds lieliski tika galaa arii ar anglu valodu. Praataa palika arii superiiga izklaide ar paargeerbshanos par dazaadu valstu maaksliniekiem un arri citas neparastas izklaides :) Iesaku!
Sveiki, Elīna!
Neesmu ne līgava ne sieva, bet esmu piedalījies ļoti daudzu kāzu muzikālajā noformējumā un esmu sadarbojies ar daudz un dažādiem kāzu vadītājiem, vadītājām un vedējiem. Ir bijusi arī ne visai laba pieredze šajā jomā.Esmu arī sadarbojies ar Zigmundu un droši varu teikt, ka viņš ir viens no solīdākajiem un profesionālākajiem vadītājiem, ar ko iznācis kopā strādāt. Par Zigmundu arī kā par cilvēku man un manam kolēģim Normundam palika vislabākais iespaids.
Egils