FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kādās cenās ir muzikanti un kāzu vadītāji

o
oldforumuser 19.01.07. 14:59

Labdien!

Aktuāls kļuvis viens jautājums. It kā esam atraduši 2 kāzu vadītājus, kas līdzi ņem vēl 2 muzikantus un plāno mums tās kāzas novadīt un nospēlēt.
Bet, kad jautājām par maksu, viņi neko konkrētu vēl nesaka, un prasa cik mēs gribētu maksāt.
Protams, ka gribētos jau maksāt pēc iespējas mazāk. Bet jāzin cik skaitās normāli maksāt muzikantiem pašdarbniekiem un kāzu vadītājiem, kas ar to arī ikdienā nenodarbojās, bet skaitās atraktīvi cilvēki, kas vienkārši ir vadījuši vairākas kāzas??

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
mellene24 06.02.08. 11:36 | Kāzu datums: 16.08.2008

Pārdomas..... Dāvāt cilvēkiem svētkus un smaidu, un pozitīvas emocijas ir visgrūtākais darbs. Manuprāt, būt par vaka radītāju kāzās ir sarežģiti, tāpēc nesaprotu kā var pateikt, ka vakara vadītājs ir lieks utt... Uzskatu, ka vakara vadītājs (neprofesionālis) no draugu vai radu pulka nespēs paveikt to kvalitatīvi. Tas tik mans subjektīvais viedoklis.

T
Taube 06.02.08. 14:04 | Kāzu datums: 28.06.2008

Man ari skjiet, ka vakara vaditajam ir ljoti gruts un atbildigs darbs. Un sagatavoshanas prasa daudz laika... Visu cienu un skjiet, ka 150Ls pat ir maz... Es gan nenjemshu vakara vaditaju, jo vedejmate kategoriski proteste un grib visu pati darit un paldies dievam vinjai ir lieliskas dotibas. Pashai darbs ir saistits ar cilveku vadishanu, darbu organizeshanu un jaunu ideju realizeshanu, tapec domaju, ka man bus viss novadits no a lidz z un satraukumam nav pamata!