Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Mīlas dziesmas
Kādas mīlas dziesmas jūs zinat, un kādas vēl ieteiktu atskaņot kāzu svinībās? :)
Un nekādā gadījumā Putnu balli, it makes me sick :x
Par to fona mūziku ashelei taisnība. Es tik zinu ka nebūs man nekādas popmūzikas toč. Ja par fonu tad kaut kādu vieglu džeziņu, vai tādu Lounge stila mūziciņu :)
Jāliek Edelweis!!!! =))) Sapratīs visi!!!
aaa...veel arii valoda - man gjimene ir latvieshi, liigavainja gjimene - krievi, bet miilas dziesmas angliski nebuus saprotamas nevienam vecaaka gadagaajuma cilveekam. bet piemeeram filmas Amelie muuzika ir tik jautra, romantiska un liriska, ka izsaka daudz vairaak kaa vaardi. (un muuzikaalo noformeeju ietureeshu dzeza stilaa, jo tas piestaavees manai kleitai ar cepuri).
es domaaju izveeleeties vieglu fona muuziku, bez vokaala. jo gribu lai viesi sarunaajas netrauceeti. protams sho izveeli ietekmee arii mans dziljais un patiesais riebums pret popmuuziku. bet instrumentaala muuzika bez vokaala saviesiigos pasaakumos ir vislabaakaa izveele jo tad vieglaak to ir ietureet vienaa stilaa un noskanjaa, kas ir absoluuti neiespeejami ar miilas dziesmaam - elvis preslijs un vitnija hjuustone viens aiz otra radiis milziigu vispaareejaas gaisotnes paleecienu. protams - ja vien tieshaam speejiigs dj jau ieprieksh nav sagatavojis to seciibu taadu lai nebuutu hopsaa hopsaa un peec tam kaut kas beediigs un tad atkal hopsaa hopsaa.
cik nu daudz es vispaar zinu par saviesiigiem pasaakumiem - tad nu varu teikt ka dziesmas kuraas patieshaam dzied nekad nesamierinaas ar fona muuzikas vietu.
man personiskais viedoklis (ceru ka tagad netikshu nomeetaata ar akmenjiem par shitik atshjiriigu viedokli)
Tieši tā, ne visas man patīk. Tāpēc ir vērts pameklēt. :))
Mīlas dziesmas mēdz būt dažādas - Tev taču visas nepatīk?
“Old Love" - Bob Ford
"Because You Loved Me" - Celine Dion
"Give Me Forever (I Do)" - John Tesh
"When I Say I Do" - Clint Black & Lisa Hartman
"Keeper of the Stars" - Tracy Byrd
"Household of Faith" - Steve and Anne Paynter
"It's Your Love" - Time McGraw & Faith Hill
"Always" - Atlantic Starr
"Amazing Grace" - Lari White
"Endless Love" - Lionel Ritchie & Diana Ross
"I Do" - Paul Brandt
"I'll Always be Right There" - Bryan Adams
"Flesh of My Flesh" - Leon Patillo
"Here and Now" - Luther Vandross
"I Believe in You and Me" - Whitney Houston
"I Do (Cherish You)" - Mark Wills
"Wherever You Go" - David Haas
"You Light Up My Life” - Leann Rimes
"Thank You" - Led Zeppelin
“Memory” - Shadows
www.google.lv -> love songs :))
sākot ar elvis presley "Love me tender" un beidzot ar Putnu Balli:)