FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Parunāsim par savstarpēju cieņu

03.08.07. 21:44

Šodien bija otrās kāzas mēneša laikā, kad uz pasākumu spēlēt ieradās divas muzikantu komandas.
Abi scenāriji identiski :
Nepilnu nedēļu pirms pasākuma parasti zvanu un pārvaicāju, vai nav mainījies ierašanās pulkstenis, vai nav kāds specpasūtījums nācis klāt.
Pirmajā gadījumā es runāju ar līgavu, mans kolēģis no citas grupas runājis ar līgavaini. Viss ir spēkā. Pirmajā reizē - pirmie atbraucām mēs,un kolēģi aizbrauca mājās. Nekādi paskaidrojumi no jauno puses tā arī nesekoja, kur nu vēl atvainošanās par ČP. Ceru, ka kolēģi šādu atvainošanos saņēma.
Arī otrajā reizē - divas dienas pirms kāzām sazvanu vēdējmāti, kas precizē ierašanās pulksteņus, spēlēšanas ilgumu. Atbraucam, bet cita komanda jau priekšā. Šoreiz braucām mājās mēs ( tas bija šovakar ). Pirmdien zvanīšu vedējmātei un tomēr pieprasīšu paskaidrojumus. Tā kā vieta arī nebija 15 km attālumā, bet patālu, tad prasīšu arī benzīna izdevumus.

Mīļie jaunie, es saptrotu, ka kāzu organizēšana ir smags un sarežģīts process, ka tā ir JŪSU lielā diena, bet lūdzu neaizmirstiet, ka Jums strādā cilvēki, kas arī organizē savu laiku, un sastāda savu darbu kalendāru. Lūdzu cienīsim viens otru!

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
03.08.07. 22:04

Ingreta, es arī biju lasījis par fotogrāfiem. Biju kaut kad no trešajām personām dzirdējis, ka tā gadījies muzikantiem, bet sapratu, ka tas ir ĀRKĀRTĒJS notikums, bet tagad DIVAS reizes mēneša laikā.

i
ingreta 03.08.07. 21:55 | Kāzu datums: 20.02.2016

Vajag prasīt kādu kompensāciju.To pašu esmu dzirdējusi no fotogrāfiem un video.

a
anminka 03.08.07. 21:52 | Kāzu datums: 21.07.2007

ārprāts!
tā ir bezatbildība...