Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Vai ir kādas atsauksmes par Duetu Sandra (mūziķiem) un Zigurdu Neimani kā kāzu vadītāju???
Būšu ļoti pateicīga... :)
Neimanis vada kazas?:DNezinaju, bet ja vada - nu jautriba garanteta un labs pasakums:)Tiesham:)Es biju kazas, kur vinhs bija.Ne jau vadija, bet tikai bija:D Vienas no superigakajam kazam, kur vispar esmu bijusi.
Vada gan Kāzas, turklāt vēl cena ir pat ļoooti pieņemama...:)
Nu re tad es jau sāku justies drošāka, jo neko par viņiem nezināju... :)
Vinjam ir superiga humorizjuta.Kaut gan - ta jau gaumes lieta, ka zinams.Bet nu man dikti dkti patika. Tur bija gan vedeji, gan vaditajs, bet nabaga vaditjs - nobaleja, kad Neimanis laida valja kadus jokus:D Es domaju, ka vinsh noteiki vada kadus pasakumus, ka jau aktieris, bet neiedomajos, ka arii kazas:))
Duets Sandra!! Katram jau sava personigā gaume, bet ja domāju to Sandru, kura kopā ar vīru spēlē- tad varu teikt tikai to- ka viņi spēlēja manā skolas izlaidumā- briesmas!!! Jo viņi principā nespēlē neko citu kā tikai savas dziesmas, pie tam tās ir diezgan paparastas!!! Piemēram: "man ir mazcenas mobīlais un viss ir čikiniekā"!!!! Tas gan bija jau pirms 5 gadiem- un varbūt viņu politika ir mainījusies!!! Bet viņiem teorētiski bija arī kaut kādas kasetes un CD- vari mēģināt sameklēt un paklausīties- Varbūt ir tieši tas ko tev vajag!!!
Es par to Sandru neko nezinu.Tadu muziku vispar neklausos un ar kazas nenjemtu.Ja taa ir taa, kas dzied kaut kadus pastulbus shlagerishus, ko Radio 2 laizj(laukos esot shad tad uzgriezjas...).
oi,es arī biju vienā ballē,kur spēlēja šis duets.Vēl tagad ar draugiem to atceroties smejamies kārtīgi.man personīgi nepatika.
Njā...
Nu gan sabiedējāt...
Mūziķi ir sāpīgs jautājums, vēl neesmu atradusi neko sev tīkamu, bet kāziņas tuvojas... :(
Pat nezinu ko darīt... :(
Apsakties draugiem.lv sadaļā mūzika- duets sandra!!! tur ir daudz viņu dziesmu!!! Cik viņi prasa!?
varu iedodt dažu mūziķu telefonus(raksti tad man personīgi)- pati gan nepaņēmu nevienu no viņiem, jo mums viens radinieks- lielisks mūziķis:)
Nu es jau arī draugiem.lv paskatījos... Nu tās dziesmiņas tādas, bet cena ļoti draudzīga viņiem un strādā duetā ar Neimani...
Aj nu vairs nezinu ko darīt :(
Nemedzu runat sliktu par tiem, ko nepazistu, bet vinju muzika man nepatik un es nenjemtu kazas.Man butu vienalga ar ko strada vai nestradaa kopaa. Ja Neimanis gribes - stradas arii ar citiem muzikjiem.Galu galaa - nav tak salaulajushies:DKo vinhs tiesham baigais joku plesejs un mak iekustinat cilvekus taa, ka tas pasakums izvershas frosh un jautrs.
Kaut gan - tas jau ta diezgan manigi - spele varbut galig debilus shlagerishus, bet moz kazas laizj riktigi labu muziku.(Es gan apshaubu shaja gadijumaa...). Man piemeram, nepatik Griezju pashu muzika.Bet kaazas vinju superigi spele un sastradajas ar vedejiem. Ta ka - var jau but visadi. Laikam jau tev drizak jaatrod kadi, kam vinji spelejushi kazas un jajautaa - ka bija.
Es tapat nenjemtu muzikjus, kuri man nepatik.Kaut vai tie shlagerishi moz vecakiem un gados vecajai paaudzei patiktu, bet kazas ta galu galaa ir man. Un gribetu dzirdet kazas to, kas man patik...ja tev tadi shlagerishi patik - njem.Bet vispar - moz vienkarshi vajag dzirdet pirms tam kada pasakumaa. Tak uzjauta vinjiem apshiem, kur spele un ja var - ej paklausies.
Par Neimani - super !Tiešām jautrība ir garantēta, pie tam joki nav prasti, bet tādi smalki. Pats arī piedzied muzikantiem.
Pati esmu kādreiz vadījusi pasākumus un Neimanis ir profesionālis.
Duets Sandra - , ja Tu nevēlies nevienu Imanta Kalniņa, Zigmāra Liepiņa, CREDO, LĪVU dziesmu, par kādu ārzemju gabalu kaut instrumentāli, ja vēlies tikai a la Iesim pa taciņu blakus un Paula dziesmas šausmīgā aranžējumā, tad šie muzikanti būs īstie. Omēm jau patiks ;)
Kaut kā dīvaini, ka Neimanis ar šiem muzikantiem kopā strādā.
Ja Tevi interesē, tad varu iedot muzikantu sarakstiņu, ar kuriem es esmu kopā strādājusi kā pasākumu organizatore un kādreiz arī vadītāja. Diemžēl no paša lētākā gala tie nebūs.
nejauši kādās brīvdienas redzeju pa TV raidījumu kuru vada G.skrastiņš par šlāgeriem!!! nu ta Sandra bija pilnīgs kašššmārs! un tiesī dziedāja to dziesmu par tiem "čikiniekiem"!!!!!!!!!!!!! drausmas! pie tam vēl vairāK biju izbrīnīta ka viņa iedziedājusi disku kopā ne tikai ar Neimani Zigurdu, bet arī ar Porgantu, Paukštello un kādiem tur vēl aktieriem!!! vienmēr man viņi ir patikuši kā aktieri bet nu dziedāt kopā ar šitādu "sievišķi"!!! lai gan - arī slaveni amerikāņu aktieri kas saņēmuši oskarus un nez kādas balvas reizēm "noraujas" un spēlē komēdijās līdzigās kā amerikāņu pīrāgs!!! manā uztverē tās būtu nevis kāzas bet katastrofa!!!!!!!!!!!! (es nerunāju par neimani un viņa izpildīšanos)
Pilnīgi Tev piekrītu!Un, ja tā viņa dzied ar fonogrammu (to ko rāda šlāgerapjautā), tad man ir pat bail domāt, kā viņa dzied dzīvajā!!Tās ir šausmas, pat par to dziesmu par mobilo vispār neizteikšos!Ja kāzās grib pārsmiet jēgu, tad viņus var ņemt, bet ne jau tam kāzas ir paredzētas:)
Dzied ļoti skaisti.
It īpaši zem grādiem!
Un tad pat ilgi.
Dziedāja pirms n-gadiem mums kaimiņos.
Jau rīts ausa, bet šī vēl klaigāja. :D
Ups, es kaiminjus tadus negribetu:D Ja man saktu gaudot aiz sienas shlagerus un parprastus vardus, no sarunvalodas izrautus, apdziedatu dziesmas, jo liekas, ka "moderni"- es tiesham driz butu vedama uz kadu arstniecibas iestadi:D
A par to ka aktieri iedziedajushi kaut ko kopaa - nu, es nedomaju, ka vinjiem pashiem ipashi labas dziedamas rikles:D Un var jau but, ka ka cilveks vinja savejiem tiri sakariga;)Bet nu tasnemaina lietas butibu ...:D
Un tas kaimiņos nebija aiz sienas.
Māja ir privātmāju rajonā. :D
Duets Sandra - protams gaumes jautājums, bet manā skatījumā - DIEVS LAI NOGRĀBSTĀS ! ŠAUSMAS!