Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Vai ir kādas atsauksmes par Duetu Sandra (mūziķiem) un Zigurdu Neimani kā kāzu vadītāju???
Būšu ļoti pateicīga... :)
Tiesham shausmas.... domajams vechukiem ap 70 gadi butu kur kajas pakustinat shadas muzikas pavadiba! Brr.
Nu gan sabiedējāt...
Izskatās, ka atkal esmu palikusi bez mūziķiem :(
Un viņi nedod Zigurda Neimaņa tālruni, tikai caur viņiem var sarunāt... :(
Tā kā laikam vakara vadītājs arī nespīd... :(
To Neimaņa numuru noteikti var citādāk dabūt, kaut vai uz Nacionālo piezvanīt, žēlā balsī izstāstīt bēdu - gan jau iedos! Duets Sandra tiešām ir ļaunākā parādība, kādu var iedomāties latviešu mūzikā vispār.
Tev privata vestule...
Nosūtīju Tev privāti Neimaņa mobilo telefonu un vienu foršu muzikantu koordinātes.
Duets Sandra spēlēja kādā pasākumā, kurā man svinēja arī apaļu jubileju. Negribu baidīt- bEt ŠAUSMAS! Visi cilvēki saposušies uz galantu pasākumu, bet šī apšņurkātos džinsos un izstaipītā "baltā"džemperī. kamēr dzied-vēl var paciest, bet, kad sāk runāt!!!!!Vīrs bija (kad vēl nebija mans vīrs) arī kādā ballē-šī ar večiem iešauj graķīti, aiz stūra uzpīpē-diez kas nav....kultūras nav nekādas...meklē ko labāku!
Vai man arī lūdzu varētu to Neimaņa telefonu un MUZIKANTU sarakstu atsūtīt, maz kur noderēs.
Paldies.
Redz kā izrādās Duets Sandra startē "Rādio Lāga"
:D:D:D
Tīri piemēroti
tiešām, labāk paklausies "Draugos" Dueta Sandras sadaļā viņu mūziku.
Nezinu, ko viņi spēlē kāzās, bet, ja viņi dzied savas dziesmas, tad šausmas !!!!
Un pirms neilga laiciņa Lāgā bija vēl viens viņu HĪTS :) :)
1 Duets Sandra - Vēnā neduriet!
Top'ā pat pirmā vieta... :D
Ak, Dievs! ......:D :D :D
Man jau ir citi mūziķi sarunāti, tā ir ka neko nezina par latviešu mūziku... :D
Paldies par atsaucību...
Secinājums viens - ja tomēr galīgi nav sanācis sadabūt mūziķus un nekas cits neatliek kā ņemt duetu Sandra, nekādā gadījumā neļaut viņai runāt, jau no paša sākuma piekodināt, lai nerādās savā izstaipītajā svīterī un nekādā gadījumā nerunā visu nakti:)
:) :) :) Līgas atlūtīlā saite ir kā paraks pirmajai kāzu dejai?? :) :) :)
Pirmais kāzu valsis viennozīmīgi manās kāzās būs pamācošais sandras grāvējs VĒNĀ NEDURIET. Pie reizes arī brīdinājums maniem kāzu viesiem visai kāzu naktij:))