Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Stiligi muzikanti, kas dzied msudienigu muziku, nevis tikai shlagerus..
Palidziet ludzu atrast kadus muzikantus, kas spele "jauno laiku" muziku, nevis tikai slagerus..galigi negribu kazas muzikantus ar cowboy cepuri, utt..Jo svetki bus man un virinjam, nevis tikai cilvekiem ar atshkirigu gaumi :(((
Meitenes, vai kadai ir pieredze ballite/ kazas ar Andri Ergli un vina grupu?
Dzelzs Vlku - Kaukuli var atrast Draugos un uzrunāt, ir ļoti atsaucīgs un visu izstāsta.
Vasarā 4 X 45 minūtes maksāja 800 Ls.
Sweetwaters ar un bez Laimja Rācenāja - vidēji 1000 - 1500 Ls par 4X45 minūtēm - tās bija pagājušā gada cenas
ir jau lab , man pašam ar šitas priekšā viss , pagaidām viesu namus apzinu, citreiz palasu pārējos forumus un tad nu ir ko atsijāt! :)))
Turpini ludzu, ja vari pievieno klat info, kur var paklausities vai ka var sazinaties :)
Sweetwaters, www.nxt.lv, Mitrohins Master band.....var veel turpinaat, ja vajag.
Inly, Paldies Tev:))
Es norādīju manis ieteiktās grupas mājas lapu, tur ir arī grupas vadītāja Edija koordinātes.
KarlisR, Ty nolasiji manas domas :D :D :D
bet labi, ka vismaz cilveki censaas palidzet, ka mak..labak taa, nekaa nekaa:))
P.S. Es itka tomer nosliecos uz dzivo muziku,DJ kautka manaa kaazu stereotipaa neiederaas :(
Un neviena kontakta :) vot to es saprotu sieviešu izpalīdzība ! :))
DJ var buut frakaa un ar taureniiti :)))
Ja pareizi atceros, tad ozojānim kāzas ir pilī.... nezinu kā jums, bet man pils ar DJ kaut kā nelīmējas kopā... ja nu vienīgi tas ir kā papildinājums uz rīta pusi vai nākamajā dienā...
Par zelta vilku- cik ilgi vinji speelee par taadu summu ?
Varbuut padomaa par DJ. Zinu pat divus labus variantus - lika muuziku draugu kaazaas. Leca gan veci, gan jauni - bija gan iemikseeta "maza zalja vardiite", gan 80-gadu disko, gan muusdienu hiti, gan romantiski gabali ( sinatra u.tml.)
nu man liekās, ka superīgākais variants, kas nespēlē ellas dziesmas utml, bet viskautkādas populāras dziesmas, tai skaitā vecās dziesmas, ir dzels vilka ballīšu variants - zelta vilks!!! pati diemžēl nevarēju viņu atļauties, jo jau pagājušajā gadā maksāja ap ls 800-900, bet ja kāds var, visi ir teikuši super!! un lekuši visi - gan omes, gan jaunieši!!! un ir jau arī grupas, kas spēlē dažāda popolāras melodijas - visi jau nav tādi kas vālē tikai pie dzintara jūras vai ko tamlīdzīgu!!! un kāzās - tas nebūt nav sliktākais variants - jautras dejas! nu neesmu es redzējusi, ka jaunieši tikai tapēc, ka tā ir tā saucamā "šlāgergrupa" - jo ta svārds arī man tā uz sitiena uzreiz ne ar ko labu neasociējas, s'dētu malā ar gariem ģīmjiem un aižmiegtām ausīm!!! ta visi dejo!!! nu iepriekšminētais Bellacord arī ir super, vienreiz vienā pasākumā biju!!!
Mums bija sarakstīts diskos un arī salikts portatīvajā datorā...laikam pieslēdza pie tumbām...nezinu, jo no tā neko nesaprotu:) Mums par to nebija jāsatraucas- ar mūziku nodarbojās tētuks un vedēji:) Un kāzās ik pa brīdim pieskatīja mūziku brālis un draugi:) Bija labi:)) Protams, nekad jau nevar iztikt bez čp, bet mums bija jautri un es biju pilnībā atslābinājusies un kopā lecām kā traki:))
mums ar būs DJ.. Drauga kolēģis, kas spēlējis skolas disenēs utt. un gan jau mācēs atrast "pareizos" songus :)
Absolūti labākie muzikanti, kādus jebkad esmu dzirdējusi un kas spēlēja arī manās kāzās, ir Bellaccord. Seši profesionāli mūziķi, kas spēlē saksafonus, akordeonu, ģitāras un bungas, kontrabasu un droši vien vēl pāris instrumentu. Viņi ir ļoti mobili, sagaidīs jūs pie viesu nama ar skaistām melodijām, izdancinās pat tos, kas nedejo, un nospēlēs mičošanu, lai arī kur tā nebūtu... Ar viņiem var sarunāt visu ko... mums viņi uzstajās arī vecākiem veltītu koncertu, kas bija vienkārši fantastisks... vārdu sakot, gan mēs, gan mūsu visdažādākā vecuma viesi bija sajūsmā...
Uzreiz gan jāpiemin, ka viņi nav no lētā gala, bet, ja šo summu izdala uz sešiem cilvēkiem, tad nekas daudz nesanāk...katrā gadījumā es nenožēloju ne kapeikas, ko viņiem samaksāju...
pāris dziesmas var noklausīties arī viņu mājas lapā www.bellaccord.lv, bet tās ierakstā izklausās ne uz pusi tik labi kā dzīvajā...
Nu lūk, laupītājmeita, Tev pieleca ko es biju domājusi :))) Paldies par to..
paga, es arī piederu pie jaunatnes, bet šlāgeri manā uztverē ir tie briesmīgie gabali, kuri skan "Šlāgeraptaujā" un klubu mūzika man riebj līdz pelītēm.
Prāta vētra gan pie šlāgeriem nav pieskaitāma.
dīvaini, bet es uzreiz nojautu, kas slēpjas aiz ozojanis tēmas pieteikuma - šlāgeri tagad lielākajai daļai asociējas ar onkām kovboju hūtēs.
Nu tā..kopsavilkums par iepriekšējo - PERONIGI ES klubu mūziku kāzās negribētu, un par šlāgeriem uzskatu to, ko kāzās varbūt spēlēja gan 85 gadā gan 98, nu nevaru paskaidrot, kautko kā griezais ratiņš varbūt..Es gribu melosiskas dziesmas, bez kantry stila piesitiena..man nav nekaspretī pret labvēligo tipu, prata vētru vai latvijas klasiju, vienkārši gribu lai viss ir romantiskās noskaņās un melodisks, nevis atgādinātu kā mani vecvecāki biešu laukā jautri dzīvojās.
bet nu paldies..Esmu sapratusi, ka šeit, ja vajag palīdzīvu, jautājums vispirms janoformulē pie jurista, lai tikai kāds kautko nepārprastu.
Paldies tām, kas centās palīdzēt ar info :)
Cīnīšos nu tālāk pati.