Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Stiligi muzikanti, kas dzied msudienigu muziku, nevis tikai shlagerus..
Palidziet ludzu atrast kadus muzikantus, kas spele "jauno laiku" muziku, nevis tikai slagerus..galigi negribu kazas muzikantus ar cowboy cepuri, utt..Jo svetki bus man un virinjam, nevis tikai cilvekiem ar atshkirigu gaumi :(((
PAldies, Noelle, par atbastu :))
nav par ko kaunēties ir dažādi cilvēki un viedokļi takā viss ok galvenais lai cilvēciņam ir pašam sava pārliecība un domas.
nu beidz :) man, piemēram, arī tāda tipa mūzika nepatīk... un ir jau pagrūti noformulēt jautajumu tā, lai tas VISIEM būtu pa pratam un kāds neapvainotos... :)
Liels paldies, Lauruci!
Kautka tagad neerti jutos par tiem 30.. janokaunas man laikam kartigi.. :(((
Ja esi draugos vari meginat kontakteties ar Ilzi Vitolu viņa ir no jelgavas tel. 29511527 viņa tiešā fantastiski spēlē man piemēram patīk un netuvu man nav vel 30 :) takā vari painteresēties par repertuāru un visu pārejo.
Es loti atvainojos, Jums visma, kuras sajuta aizvainojumu..Es galigi ta negribeju..Bet kautka nenaca prata pratigaks noformulejums..tiesham apvainojos!!
Svinibas notiksies Birinju pilii, Limbazhu rajons.
kopš kura laika Tevi ir pārņēmusi doma, ka tie kam ir vairāk kā 35 klausās Veco ratiņu? tad jāprasa - kas Tev ir stilīgi? man jau liekās, ka šādu jautājienu var uzdot bez uzbrauciena kādiem!! es jau nepārdzīvoju, bet izklausās dumji!!!
kuraa vietaa tev nepieciesami muzikanti?? respektivi kur paredzetas sviniibas?