Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Lūdzu iesakiet kaut ko...
Mūsu valsts ekonomiskās situācijas rezultātā manas plānotās kāzas arī ir cietušas. Jādomā kā taupīt naudu. Ir noīrēta viesu māja, un pirmā iemaksa jau veikta, bet secinu, ka finansiāli laikam nevarēšu visus viesus paēdināt un izguldīt...(plānotais viesu skaits 40, tur tikai ģimene un tuvākie draugi), tāpēc man tagad jāizdomā, kā šo situāciju vērstu par labu, lai tomēr būtu kādi svētki....baznīca paliek nemainīgi, tur viss kārtībā, bet ko pēc tam....var taisīt pikniku brīvā dabā, bet ja laika apstākļi slikti?! Varbūt Jums kādai ir kāda ģeniāla ideja, kā varētu ar minimāliem līdzekļiem sarīkot jauku pasākumu....
cik liela iemaksa veikta?laikam naudu nevar dabut atpakal?..
nu es jusu vieta pec tam ar vedejiem pabraukatu apkart un,ka jau mineja saulceriite_, pacenstos atrast kadu draugu,kam ir darzs.
nu,ja godigi,es vispar atceltu kazas vai ari divata aizietu lidz baznicai.bet tas ir tikai manas domas.
Drausmas, cik skumji, apkārt visulaik kāds zaudē darbus;( Pamēģiniet tasiīt mazākas kāzas bez 40 cilvēkiem:) Tas prasīs mazākas naudiņas..un jebkurā gadījumā Jums jau ši diena būs ļoti īpaša ar vai bez 40 cilvēkiem, un domāju, ka neviens neapvainosies, ka nav ticis uzzaicināts, jo daudzi tak saprot radušos situāciju! Lai veicas un neskumsti!
taja laikaa jau diezgan drosi var palauties uz laika apstakliem :)
un gan jau kadiem draugiem ir kads jauks zalumains pagalms kura var jauki ierikotie uz svetkiem :)
6. jūnijā.'Diemžēl iekrāt neko ar neizdosies.....Draugs tiko zaudēja darbu....kamēr atradīs jaunu.....Un visas izmaksas gulstās uz vecāku pleciem...
kados datumos planojat savas svinibas?