FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu muzikanti

K
Kristy3 15.04.09. 13:55

iesakiet, kādus labus, nedārgus muzikantus mūsu īpašajam vakaram! bet tiešām tādus, kas smuki spēlē un dzied, rada jauku noskaņu!

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
saulux5 15.04.09. 14:23 | Kāzu datums: 10.07.2009

Atkarīgs no tā, ko tu meklē - lauku muzikantus, stīgu kvartetu, pūtējus...

K
Kristy3 15.04.09. 19:54

..lauku muzikantus..bet jautrus

Suns_Funs 15.04.09. 20:10 | Kāzu datums: 18.08.2006

Varbūt arī uzraksti, ko nozīmē - NEdārgus, lai varam ieteikt tajā cenā.
Aizsūtīju Tev muzikantu sarakstiņu, kurus es zinu - cenas dažādas, bet nezinu, vai Tevi tās apmierinās.

i
inetta 20.04.09. 10:49

Pilnīgi pievienojos, ka vajag tādus, kas rada jauku noskaņu! Mēs sev paņēmām it kā labus un profesionāļus, arī plašāk zināmus, bet neiedomājamies, ka viņi savā starpā bez maz vai lamājas. Un tēlo nu tik lielus, nu tik lielus, ka ne pa labi, ne pa kreisi no tā, kā pašiem vajag. Nebija jau slikti, bet visu laiku tā sajūta, ka jāuztraucas par vēl vienu lietu, ka tik neizdarīt ko ne tā, citādi pacels cepures un būs prom. It kā jau tā nepietiktu par ko domāt:) Sākumā nemaz to pat tik ļoti nevērtēju, kamēr draudzenes kāzās neredzēju, kā muzikanti var visu pasākumu noskaņot uz pareizā viļņa un novērst neveiklās vietas, tikai pavisam nedaudz par to piedomājot. Un pat ne kaut kādi slaveni un zināmi, bet beigās var nospēlēt pat tās dziesmas, ko mani profesionāļi teica, ka nemaz nav dzirdējuši:)

liepajniece 20.04.09. 12:10 | Kāzu datums: 08.08.2009

Inetta, vai drikst zinat, kas tev speleja? Mums ari it kaa tadi pazistami muziki, tapec taa pardomaju to, ko tu stastiji..

i
inetta 21.04.09. 10:43

Liepajniece, varu nosūtīt grupas nosaukumu privāti, ja nepieciešams, jo nav mans nolūks kādu šeit ļoti antireklamēt. Jo spēlēt jau tā grupa spēlē labi, tikai tā atmosfēra. Bet varbūt viņiem tieši tajā dienā bija kādas nepatikšanas? Bet vispār, cik tagad ir sanācis parunāt ar pazīstamiem mūzikantu pazinējiem, mūziķiem vispār tā ir problēma. Vai nu jautri amatieri, kas bez anekdošu stāstīšanas un dziedāšanas uz gatava, jau ierakstīta pavadījuma neko citu nemāk, vai arī lielie profesionāļi, kas brauc tikai kā uz darbu un tā arī uzvedas. Bet kāzās gribās tā pa drusciņai no visa:) Lai ir skaisti, bet nav sterili, lai ir vieta pārsteigumiem un improvizācijām. Nu vismaz man tā:)

K
Kristy3 21.04.09. 14:02

man šajā laikā radies vēl viens jautājums. sanak ta lai vai kam prasi muzikanti neviens zemak par 200-250 ls nespele, visi ka pec vienas stabules pūsh , kad pajautaju cik maksa -200 ls! nedomaju, ka šī cena vairs butu pielidzinama šodienai, ta varēja prasīt treknajos gados! kā jums škiet?

Upmale 21.04.09. 14:17 | Kāzu datums: 25.07.2006

Nu treknajos gados man zināmās 3 cilvēku komandas brauca 350 - 400 Ls robežās. Šobrīd cena ir nolaista uz 250 Ls.
Bet dziļāk laukos kapellas un muzikantu ar ieprogrammētu sintezatoru Yamaha vai Casio varot dabūt par 50 Ls uz kāzu nakti. Tā kā cenu ziņā izvēles iespējas šobrīd ir ļoti lielas.

inesegatis 21.04.09. 14:48 | Kāzu datums: 25.07.2009

Atkarīgs cik cilvēki spēle.Man jau liekas, ja tie ir trīs muzikamti - 200ls -tas ir pat ļoti lēti.Treknajos gados 3-4 profesionāļi prasīja 350-500ls

K
Korg 21.04.09. 19:21

Piekrītu Upmale, ja 250 Ls 3 muzikantiem ir daudz, tad jāmeklē vietējais Jurka ar ņēgu.
Tikko divatā spēlējām kāzas pa 180 Ls. Nebija jābrauc tālu - 40 kilometri no Rīgas. Pirms tam telefonā jaunā sieva vaidēja un raudāja - cik viss dārgi. Es piekrītu un esmu gatavs nolaist cenu, lai cilvēkiem iznāktu svētki, bet ...., ja tu aizbrauc un redzi, ka kāzu galds ir ar Vidusjūras delikatesēm, jaunais pāris piebrauc Jaguar mašīnā, tad ir baigi obidno, ka Tu esi tas apkāstais, kam te jāstrādā pa kapeikām.

I
Injcux 21.04.09. 20:56 | Kāzu datums: 30.08.2008

:)

klavierīte 21.04.09. 22:34 | Kāzu datums: 11.07.2009

Un tā vienmēr... visas līgaviņas tikai riņķī un apārt... tā arī nekādus ieteikumus neesmu izlasījusi, bet tieši tas ir svarīgi! Neizsaka man sludinājumu lapā uzrakstītais mūziķa vārds- gribās vismaz dzirdēt viņa sniegumu, vai šeit izlasīt konkrētus grupu ieteikumus! Nejūtu sadarbību un pretīm nākšanu šeit šajā jomā :( Gribās taču mums visām savu skaisto dienu papildināt ar jauku mūziku

Suns_Funs 22.04.09. 10:28 | Kāzu datums: 18.08.2006

Varu ieteikt konkrēti 3 mūziķus ar fantastisku repertuāru un ļoti profesionālu izpildījumu.
Programmā būs visi vecie Paula gabali, latviešu blūzi un džezs arī angļu valodā. Latviešu roka leģendu repertuārs. Krievijas vecās estrādes dziesmas krievu valodā. Pirms 2 dienām viņus sarunāju vienam klientam `dārza svētku pasākumam ar džeza programmu un noprasīju, cik viņi prasa par kāzu nakti. Atbilde bija : 250 Ls.
Man ir zināmi vēl mūziķi, arī tādi ar vārdu, kas cenas ir nolaiduši, bet šis no labajiem ir lētākais variants, ko es zinu.

Suns_Funs 22.04.09. 10:31 | Kāzu datums: 18.08.2006

Par to paklausīšanos - tuvākais pasākums, kur varēs paklausīties kāzu muzikantus, būs 3. maijā Kāzu muzejā.

Inese_K 22.04.09. 19:48 | Kāzu datums: 05.09.2009

Man ar šobrīd ļoti aktuāls šis jautājums. Sazinājos ar vieniem muzikantiem, sastāvā trīs cilvēki un par nakti prasa Ls 350... uzreiz pateicu, ka par dārgu. Man nekavējoties piedāvāja citu variantu par Ls 150.. ;) runāt vajag un domāju, ka visi saprot,kas šobrīd par laikiem, nevajag kautrēties un "nosist cenu". Saprotu arī pašus mūziķus, darbs nav no vieglākajiem, bet varbūt vajag padomāt ka tās cenas tomēr neatbilst reālajai situācijai.. ;)

K
Korg 22.04.09. 22:53

Tikko ar ģitāristu izrunājām par cenām. Būsim elastīgi, BET ... būs cena par kāzu nakti, kad spēlējam no sākuma līdz pēdējam dzivajam un būs cena no ... līdz. Proti, attiecīgajā pulkstenī vācam mantiņas, ja tauta vēl grib dejot, tad liek maģi vai met pa virsu. Tā būs tikai godīgi.

p
pomerancu 23.04.09. 00:30 | Kāzu datums: 19.07.2008

Es domaaju, ka labi muzikanti nu reiz ir tā svētku daļa,uz ko nevajadzētu baigi taupīt. Protams, ka laiki nav vairs tādi kā pirms gada vai diviem, kad honorāri bija mazliet saskrūvēti, tomēr arī tie muzikanti ir cilvēki, gribas nopelnīt, nebūsim naivas, kāzās neviens prieka pēc nespēlē. Un prasības jau kāzās augstas - gribas, lai muzikanti ir jautri, atsaucīgi, pretimnākoši, jūt publiku, varbūt vēl kādu atrakciju uztaisa, un tā - visu cauru nakti līdz rīta gaismai. Liela daļa vakara atmosfeeras atkariiga no labiem muzikantiem, tas ir fakts!

saulux5 24.04.09. 00:59 | Kāzu datums: 10.07.2009

Pilnībā piekrītu pomerancu!
Ja manās kāzās būtu neierobežots budžets, godavārds, ja muzikanti savu darbu izpildītu godam, es divreiz vairāk samaksātu un ne mirkli nebūtu žēl!!! :)

dilevka 29.04.09. 23:14 | Kāzu datums: 06.06.2009

atsleegas vaards bija- neierobezhots budzhets... :)

saulux5 30.04.09. 00:07 | Kāzu datums: 10.07.2009

:)