Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu muzikanti
iesakiet, kādus labus, nedārgus muzikantus mūsu īpašajam vakaram! bet tiešām tādus, kas smuki spēlē un dzied, rada jauku noskaņu!
varu ieteikt divus duetus - saksafonists + klavieres (elektroniskas, bet klavieres nevis sintins) vai ari saksafonists + gitara.
Bus noskanai. Var pat viniem programmu prasit kadu ipasu, piemeram, kadas Jusu milas dziesmas. Puisi tiesam labi spele. Dzirdeju vinus valentindienas vakarinas, un gandriz raudaju no aizkustinajuma. Vini mums ari bus kazas.
Dzintars Ziediņš. Atrodas Smiltenē. Spēlē un dzied divatā ar meiteni.
no redzētajiem varu ieteikt - Alex un co, Kokmuižas muzikanti... par saprātīgu naudiņu un tiešām labi spēlē un dzied Ina un Ivo no Cēsīm...
Vai Inu un Ivo var paklausīties? Meklēju muzikantus tieši no Cēsīm, bet bez klausīšanās nekad vairs neņemšu.
No pēdējā laika feinākajām grupām ar labu repertuāru un spēcīgu profesionālu vokālu ir Sievasmāte laukos.
No savas pieredzes (augusta sākumā precējos) varu ieteikt grupu "Sākums", spēlēja superīgi un perfekti saprata, kas publikai vajadzīgs, šie džeki pamatīgi pavilka uz dejām. Kontakttelefons: 29484209
Suns Funs
Ko beigās izvēlējies?
Es iesaku grupu Henrix. 5 puiši - ģitāras un bungas un balss - www.henrix.lv
Skesterite, pasākumam stipri saruka budžets un rīkotāji izvēlējās duetiņu - vienu kungu ar meitu. Nemaz nebija slikti.
Es no savas puses iesaku "Rožmalu muzikantus" !
Gan latviešu, gan ārzemju repertuārs! Visi viesi izdancojās un izdziedājās līdz pat rītam un vēl nākamajā dienā!
Ļoti jauks un atsaucīgs kolektīvs!!! :)
Suns Funs, vai tam kungam ar meitu var iedot koordinātes? Man kolēģīte kāzām meklē lētus muzikantus Līgatnē. Ļoti griboties dzīvo mūziku.
Suns Funs, Atsūti man arī koordinātes... varbūt kādreiz noder...
Maijā manam fācim bija jubileja. Tur bija viens pats muzikants, bet nu kā vesels orķestris. Nepārspīlēšu, līdz kkur 3iem spēlēja bez starpbrīžim. Danči gāja uz sintezātora - ar vienu roku spēlē ar otru blūmīzeri laiž. 2 stundas pie ugunskura ar akordeonu nonstopā un vēl tur visādas rotaļas. Toreiz visi bija autā, tādu publikas kačku neatceros. Neatceros kā viņu sauca, bet ja kādam interesē, varu uzmeklēt koordinātes.
Tas vēl ir nekas. Manam vecamfāterim bija kāzas. Tur viens līdzīgs (nezinu ko bija lietojis) kā 19:00 atvēra muti tā nonstopā bļāva līdz 5:00 rītā un tad vēl knapi dabūjām prom, jo vēl gribēja. Izrāvu vienkārši vadu no sienas ārā. Ar kreiso roku uz sintezatora, ar labo uz maiņām saksi un giču. Vēl tagad nesaprotu, kā tas viņam izdevās. Vecaisfāters ar sievu bija mēmi.
meitenes, kurām ir kādi kontaktiņi labiem muzikantiem, atsūtiet, lūdzu privāti info ar nosaukumu, aptuveno cenu un, ja nav slinkums, varbūt uzrakstiet, kur Jūs viņus esat dzirdējušas. Mani konkrēti interesē šlāgermūzika, vecie, labie LV gabali :)
Par saksi nezinu, bet, ja giču laiž ar vienu roku, tad sanāk tikai viens akords pa brīvajām stīgām :DD Pats drusku spēlēju :p Nav brīnums, ka vads bija jārauj ārā :DDD Tas džeks par ko es runāju riktīgi līmenī laida - tik spicu vokālu vēl nebiju dzirdējis, un dabūju arī viņa koordinātes - viņu sauc Kaspars Kārkliņš, mobilais ir 25888533 un mājas lapa www.kasparskarklins.lv
Varu ieteikt FANTASTISKI labu dziedātāju! Viņa dziedāja mūsu kāzās retorānā. Viņu sauc Ineta. Nezinu uzvārdu, bet viņi spēlē trijatā - viņa dzied, viens puisis spēlē taustiņus, otrs - saksafonu. Bet viņi to dara neticami labi! Visi mūsu viesi bija sajūsmā. Daži pat teica, ka jutušies kā superīgā koncertā! :)))
Pie tam, viņa tiešām nebija dārga un mūsu kāzās dziedāja daudzreiz labāk, kā dienā, kad gājām viņu uz restorānu klausīties, lai ievērtētu :)
Viņas repertuārs ir ļoti plašs - no R. Paula klasikas līdz franču, itāļu, portugāļu, utt... gabaliem. Finālā viņa mums nodziedāja Kukurukū Paloma - tā, ka man skudriņas skrēja pa muguru un asaras acīs saskrēja... No sirds iesaku!
Bonitadina
Meiteni sauc Ineta Rudzīte. Tiešām laba dziedātāja ( var draugos paklausīties ) . Īpaši labi viņai sanāk franču šansoni. Ideāls risinājums, ja kāzas vai pasākums ir restorānā, jo viņa arī savu priekšnesumu sniedz koncertu ( ļoti labu koncertu ). Kāzās, kur paredzēts izdejoties, izlēkāties - viņa diemžēl neder. Trio - balss, taustiņi un saksofons - ir kolosāli, bet arī ļoti sterili
Der gan! Un kā vel!
Vini ir ari loti elastigi! Spej spelet ari tusiņu muziku. Mums spelejaqa. Bij feini.
Man drusku cita pieredze ;) . Ļoti laba ... kā ar salondziedātāju un drusku pastīva kā balles spēlētāja.
Bet tos šansonus viņa dzied FANTASTISKI!
Viennozīmīgi Džava! Zēni spēlēja godam, cena vairāk nekā demokrātiska, attieksme super.