FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

kāzu organizētāja, kur atrast, cik maksā?

i
ieva.d 05.01.10. 20:55 | Kāzu datums: 04.06.2010

Mans jautājums nav par tikai kāzu vakara vadītāju.

Vai kāds ir izmantojis kāzu organizētāja pakalpojumus? Pašai rokas nolaižas meklējot visas lietas (pie tam kaut ko noteikti aizmirsīšu)
Cik varētu izmaksāt kāzu organizētāja pakalpojumi - cilvēka, kas palīdz atrast viesu namu, pieturas vietas ceļā, ziedus, galda klājējus utt. kā arī atceras visus sīkumus (par kuriem man nav ne jausmas)
(Es saprotu, ka precīzu summu neviens nosaukt nevar, varbūt ir stundas likmes vai kā tamlīdzīgi)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Suns_Funs 11.01.10. 14:31 | Kāzu datums: 18.08.2006

Pieņemu, ka tie ir mūziķi Ar VĀRDU.
2006./2007.gada cenas bija šādas. Pieņemu, ka 2008.gadā nekas netika mainīts.
90% gadījumu tā ir cena par spēlēšanu 3 vai 4 x pa 45 minūtēm :
Tās ir pieprasītākās grupas un solisti kā no firmān, tā privātajiem - arī kāzām :
1. Dzelzs jeb Zelta Vilks = 800 - 1000 Ls.
2. Labvēlīgais Tips = 1200 - 1500 Ls
3. Duets Karakums - 800 Ls
4. Laimis Rācenājs ar pavadošo sastāvu - 1200 - 1500 Ls
5. Aktieru ansamblis Drāma - 800 Ls
6. Aktieru ansamblis ILGA - 800 Ls
7. Viktors Lapčenoks - 500 - 600 Ls
8. BET,BET - no 1800 Ls
9. Normunds Rutulis - no 1200 Ls
10 Grupa Apvedceļš - no 600 Ls
11.Ivars Pētersons - no 400 Ls

Vismaz tajā laikā klientu, kas vēlas mūziķus ar vārdu bija 3 reizes vairāk ..... te arī atbilde. Viena kliente man sacīja, ka viņai ir svarīgi, lai viņai būtu kāzu bildes ar Labvēlīgo tipu fonā ........

D
Desperado 11.01.10. 15:19

Piekrītu Suns Funs par to, ka ar "labi mūziķi" bieži saprot populārus mūziķus.
Manā izpratnē labi muzikanti ir tādi, kas spēlē ar pilnu instrumentu komplektu (ieskaitot bungas). Tāda skaņa ir krietni kvalitatīvāka nekā tas, ko var izveidot ar vienu sintezatoru.
Turklāt man drīzāk neapdomīgs solis liekas samaksāt tūkstošus par greznu viesu namu/pili un nolīgt mūziķus par Ls150. Man pašai kāzās spēlēja "labie muzikanti" un, godīgi sakot, ar tādiem muzikantiem balle varēja arī notikt šķūnī un būtu tikpat forši.

S
Skesterite 11.01.10. 16:32 | Kāzu datums: 12.01.2008

Piekrītu, ka nevar uz pili saukt spēlēt kaimiņu Janku ar leijerkasti... :)) (šajā gadījumā nedomāju nevienu personīgi, bet vispārēji)... Pilnīgi loģiski, ka jāskatās, lai viss būtu samērīgi... otra galējība laikam būtu nelielā viesu mājā, jeb svinību vietā uzaicināt blici ar "pilnu instrumentu komplektu", kuri vien aizņemtu lielāko daļu svinību telpas...
Tikai jāpiebilst vēl tas, ka ne visi populārie mūziķi ir kāzu muzikanti. Ar šo nedomāju to, ka viņi nespēlē kāzās, bet gan "kā" spēlē kāzās. Ir tādi, kas vienkārši labi skan uz skatuves koncertā, bet ballēs un tusiņos ir galīgi garām...
Jaunajā gadā sastapos ar šādiem "populārajiem muzikantiem", kas manis kā vakara vadītājas aicināti nospēlēt Putniņdeju (ko protu arī es pati, starp citu), plikšķināja acis un tā arī teica, ka tas neesot viņu repertuārā un bez notīm viņi to nevarot... Ar to gribēju pateikt to, ka popularitāte un atpazīstamība ne vienmēr nozīmē to, ka tie ir piemēroti visiem pasākumiem, jo manā skatījumā, "labs kāzu muzikants" var pielāgoties "dajebkādai" situācijai (atvainojos par izteicienu) un nav būtiski, vai viņš ir atpazīstams vai ne tik ļoti... laikam tomēr svarīgākas ir profesionālās dotības...

Suns_Funs 11.01.10. 16:33 | Kāzu datums: 18.08.2006

Tai pat laikā es zinu arī grupas pa 300 - 400 Ls, kur ir pilns instrumentu komplekts - arī dzīvas ;) bungas, kur repertuārs ir daudz plašāks par augšminēto mūziķu repertuāru un viņi strādā nevis 3 x 45 minūtes, bet sāk ar Jauno sagaidīšanu pie vārtiem, dodas ar viņiem pļavā vai pludmalē uz mičošanu, liek gulēt, modina un spēlē līdz pēdējam ........no manis uzskaitītajiem vien;igi Lapčenoks, kad strādāja kopā ar Valdi Zilveru, kurš savukārt spēlē arī akordeonu, ir izgājis kopā ar viesiem un kaut ko piedziedājis ārpus svinību zāles.

Suns_Funs 11.01.10. 16:35 | Kāzu datums: 18.08.2006

Man pašai bija kāzas pilī un muzikanti - parasti mūziķi bez vārda, bet smokingos unar ļoti labu repertuāru. Bija gan valsis pie Zilās Donavas, gan instrumentāla jazz programma, gan vecais latviešu estrādes repertuārs un arī valsis omēm - pie dzintara jūras. Pie tam pilī - bungas kaut kā ne visai.
Man ir bijis tieši tas pats ar Putniņdeju ....spēlēju pati ;)

S
Skesterite 11.01.10. 16:36 | Kāzu datums: 12.01.2008

Pilnīgi piekrītu...

S
Skesterite 11.01.10. 22:49 | Kāzu datums: 12.01.2008

Atraksti privāti, ar kuriem muzikantiem tas ar Putniņdeju? Varbūt tie paši, kas man? publiski jau it kā negribās pazemot... bet nu lai gan tajā brīdī smiekli nenāca, tagad ar smaidu atceros taustiņnieka pārsteigto skatienu, it kā es nez ko būtu paprasījusi...

i
inly 12.01.10. 09:19

Ls 1200 - sešu cilvēku grupa - bungas un citi sitamie instrumenti, saksofoni, akordeons, ģitāras, taustiņi. Ļoti kvalitatīvi, šādu vērtējumu deva profesionāļi, kas bija viesu vidū.
Muzikanti bija ļoti mobili, kas manuprāt ir galvenais -viņi spēlēja pagalmā, kad viesi pie galdiņiem mūs gaidīja, spēlēja, kad mēs ieradāmies, sniedza koncertu, kamēr tika veikta galvenās zāles transformācija, spēlēja mičošanas laikā...

Suns_Funs 13.01.10. 23:18 | Kāzu datums: 18.08.2006

Tur nav īpaši ko slēpt, jo kāzās viņi praktiski nespēlē un tagad jau dara katrs kaut ko savu, bet vienbrīd bija ļoti populāti firmu, kur daudz sieviešu, ballītēs - grupa Caffe ;)

S
Skesterite 14.01.10. 00:00 | Kāzu datums: 12.01.2008

hmm... man paziņai tieši kāzās viņi spēlēja, viņa bij sajūsmā... :)
Man par Putniņdeju saķeršanās sanāca ar Gunāru Meijeru...

Suns_Funs 14.01.10. 11:56 | Kāzu datums: 18.08.2006

Nu visu pārējo - to, ko viņi bija sagatavojuši toreiz, viņi spēlēja eleganti, bet tas bija 2006.gadā ..., varbūt tagad ir iemācījušies ;)
Bet Meijers tak sevi sludina par tautas muzikantu, tad jau viņam jāprot viss ......

S
Skesterite 14.01.10. 18:32 | Kāzu datums: 12.01.2008

Tur jau tā lieta... tāpēc jau ar biju šokā, kad tas viņa taustiņnieks izbolītām acīm uz mums skatījās, it kā es liktu uz vietas viņam kaut ko jaunu sakomponēt... Cik man ir bijusi darīšana ar "parastajiem" muzikantiem "bez vārda", tad nu dodu 100%, ka viņi visi šo skaņdarbu varētu nospēlēt...

F
Filzens 25.01.10. 21:39

Sveikas! Vai ir kada pieredze ar Andri Ergli?

Bailey 25.01.10. 23:25

Tu par viņu interesējies kā par kāzu organizētāju??? Es neesmu dzirdējusi, ka viņš to darītu...

F
Filzens 25.01.10. 23:43

Ne, ne, ka par kazu muziki! Jo seit raisijas diskusi ari par muzikiem :)

r
rutuxs 26.01.10. 10:24 | Kāzu datums: 20.02.1993

Ērglis, kad vēl nebija populārs, divatā spēlēja balles ar Strazdu. Grupa saucās "Putni". Baigi labās balles bija. Spēlēja forši. Tagad gan nevaru pateikt kā būtu, jo man jau liekas viņam ir "zvaigžņu" slimība.

palma2 23.09.10. 14:43 | Kāzu datums: 18.06.2011

Sakiet kaa ir iespeejams sazinaties ar kadu no popularajiem muzikiem, ja velos lai vinji speletu manas kazas.???
Paldies.

Suns_Funs 24.09.10. 15:08 | Kāzu datums: 18.08.2006

Sazinoties ar viņa menedžeri

I
Ievuxs 13.01.11. 10:51 | Kāzu datums: 30.07.2011

Sveikas,vai kādai ir pēdējo gadu pieredze ar Normundu Rutuli,kā kāzu muzikantu? :) Jautājums tīri intereses pēc :)

Suns_Funs 13.01.11. 11:26 | Kāzu datums: 18.08.2006

Rutulis ar grupu gada beigās par nepilnu 4 stundu spēlēšanu prasīja 2500 Ls.