Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Iesaku Gitu un Pēteri
Mūsu kāzas nu jau aiz muguras, mazliet vēl ir tas saldais skurbums. Pirms laika solījos, ka uzrakstīšu atsauksmes par Gitu un Pēteri.
Meitenes, tas ir to vērts! Tagad saprotu: viņi padarīja manas kāzas par sapņu kāzām. Vedēji man bija liecinieki zagsā un saorganizēja tiltus, pie viesu nama vadību pārņēma Gita. Visas atrakcijas, spēles, pārsteigumi tik interesanti!
Pat mana ome, kura parasti skeptiski raugās uz mūsdienu spēlēm un trakulībām, smējās vēderu turēdama. Katra niansīte pārdomāta. Kad dejojām pirmo deju, skudriņas skrēja pār kauliem, jo tādu pārsteigumu nebiju gaidījusi. Kas tieši bija, nestāstīšu, lai jums arī būtu pārsteigums, jo zinu, ka te ir meitenes, kurām viņi vadīs un muzicēs kāzās.
Un vēl - otrās dienas rītarosme paliks katra kāzu viesa atmiņā ar platu smaidu uz lūpām, jo tā bija unikāla!
Es gribu pievienoties visām atsauksmēm un mīļiem vārdiem! Visiem palika tikai pozitīvas emocijas, ko rādīja Gita un Pēteris! varēja jūst, kā cilvēki katru brīdi piepildījās ar to enerģiju, jautrību un foršu garastāvokli! Mīļš mīļš PALDIES jūms!
Es varu tikai pievienoties par sajūsmu, smaidu, jautrību, ko rada Gita un Pēteris! :)
Gita jau pirms kāzām bija mana uzticamības persona, kurai vienmēr bija atbilde uz manu jautājumu, vienmēr spēja nomierināt un rast risinājumu. Netrūka padomu, ideju, ko varētu realizēt.
Arī mūsu vedēji, pie viesu nama stafeti tālāk nodeva Gitai un Pēterim, kas radīja visu vakara atmosfēru. Uzdevumi bija neredzēti, interesanti, smieklīgi. Vakara aktivitātes bija tik smieklīgas, ka es stāvēju vaigus turēdama, jo no smiešanās jau sāpēja vaigi. Es tā smējusies nebiju jau sen. Mums nav nevienas bildes, kur kāds nesmietos - tieši otrādiņ, pēc aktivitātēm viesi stāvēja rindā, lai tiktu nofotogrāfēties ar varoņiem, atribūtiem utt.
Ja viena aktivitāte beidzās, ar prieku gaidīju nākamo, un katrs brīdis pārspēja iepriekšējo.
Meitenes, es tiešām Jums iesaku šos divus brīnišķīgos cilvēkus, kas Jūsu kāzas padarīs par neaizmirstamu pasākumu :)
Viesi prom braucot, teica, ka tādas aktivitātes vēl nebija redzējuši ( to teica viesi, kas sasnieguši jau 50-60 gadu vecumu, kas ir bijuši neskaitāmās kāzās jau), kā arī jaunie teica, ka kāzas bijušas feinas.
Un tērpi - visam ir sagatavoti tērpi, visam ir pieliktas pūles, lai viss būtu nostrādāts līdz perfektumam.
Pievienošu dažas bildes :)
vienkārši vauuuu. man trūka vārdu un no sirds patika. Lai gan mums bija cita kāzu vadītāja un viņi skaitījās tikai kā muzikanti... ja būtu zināju cik viņi ir lieliski, man nebūtu nemaz vajadzīga vēlviena vadītāja, jo viņu enerģija plūst pāri malām un izdoma ir uz visiem 100.Un tieši tāpēc arī mana mamma vēlās viņus uz savām kāzām.
Iesaku, iesaku un vēlreiz iesaku, jo ja viņi vadīs jūsu kāzas, pat viss īgnākajiem viesiem sejā parādīsies smaids.
Super !!!
http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu_muzikanti/client.php?client_id=3759896
Cik noprotu, tad viņa vada (vismaz mums tā bija) un ar vīru kopā muzicē. Es jau biju sarunājusi caur paziņām fotogrāfu un filmētāju.
Viņa ir te, precos.lv, pie kāzu muzikantiem, sakontaktējies, tad arī noskaidrosi.
Un ka butu iespejasm sazinaties ar so Gitu un Peteri?un vini tikai novada kazas,vai ari palidz noorganizet vinas?
bilde ga nav mūsu, bet pēc šī parauga man salonā taisīja pušķi
Meiteneeeees, cik ātri tas laiks paskrien! dūdojam kā divi balodīši.... Tā kā tuvojas pirmā laulības mēneša gadadiena, sākām pārcilāt atmiņā to, kas bija mūsu skaistajā dienā. Un, lai par ko mēs arī runātu, saruna visu laiku ievirzās tajā gultnē, cik laba mums bija kāzu vadītāja un muzikanti! Nebiju iedomājusies, ka divi cilvēki var radīt tik gaišu un jautru atmosfēru.
Parasti jau es ļoti ņemu pie sirds to, ko saka mani radi, draugi, bet šoreiz ir tā, ka visi tikai labu vien saka un prasa: kur tu tādus izkasi?
Mana ome visu laiku fano par Ēriku Gruzniņu, bet, kad uzzināja, ka tieši Gita komponē viņam dziesmas, bija stāvā sajūsmā, ka kāzās parunāja ar pašu autori.
Zinu, ka Gita te ciemojas, tāpēc vēlreiz gribu sacīt milzīgu PALDIES! Paldies jums abiem par sirsnību un jautrību, ko radījāt mūsu kāzās!