Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Par šampaniešu glāžu apgleznošanu
Man ir savāda un nestandarta ideja tradicionālās vārdu, uzvārdu un datumu iegravēšanas un bantīšu tīšanas vietā apgleznot krāsainas glāzes ar kāzu motīviem. Varbūt kāda meitene zin, kur var tās apgleznot un cik tas izmaksā? Vai arī lētāks variants ir pašai apgleznot glāzes (ja, protams, ir mākslinieciskā iztēle un prasme), bet tādā gadījumā, kur var iegādāties kaut kādas profesionālās krāsas, kas paredzētas stiklam? Internetā neko neatradu. Paldies! :))
Apmēram zinu stikla apgleznošanas tehniku.. par to piededzināšanu - tas ir fakts! Savādāk ātri vien nekas nepaliks no zīmējuma! :)))
Var nopirkt stikla apgleznošanas kontūrkrāsu. Man pašai pieredze ir ar glāžu apgleznošanu kāzām. Protams, pēc tam ir jāapdedzina(ja nemaldos 160 grādos 1/2stundu) Drosmi un uz priekšu!
Kur var mājas apstākļos apdedzināt apgleznotos traukus? Gāzes / elektriskajā plītī var? :)
labs jautājums. Es visu laiku biju pārliecināta, ka tās stikla krāsas,kas uz šķīdinātāja bāzes, nomazgāt nevar... bet kkā vairākums te iedragāja manu pārliecību.
Mana draudzene sev vannas istabā flīzes sakrāsoja ar visādām zivtiņām no bērnu grāmatām. Viņa to sienu toč nekur nepiededzināja un nost arī nekas nenāk, cik esmu redzējusi. Varbūt tas ir atkarīgs no krāsām??
apdedzināt protams, ka var gāzes plītī:) kur gan citur, ja ne tur:)
ir arī tādas krāsas, kas nav jāpiededzina, bet tās vairāk domātas keramikai- tas attiecībā par tām flīzēm vannas istabā. un vispār jau par glāzēm arī- ja viņas nekasīs un neskrāpēs ne ar ko asu, tad krāsa tā vienkārši zem ūdens skalojot, nenonāks nost:)
Ja interesē apgleznotas glāzes par saprātīgu cenu var apskatīties un pasūtīt www.fotki.lv zem nika-ceera
Kā varu sakontaktēties ar cilvēku, kas apglezno glāzes?
Meklē draugos-Kristīne Osīte
Es apgleznoju glāzes, šampanieša pudeles un vēl citus traukus. Iespējami visdažādākie zīmējumi, gan jūsu izdomātie, gan ir apskatāmi gatavi piemēri. Cena manām apgleznotajām glāzēm ir 6 Ls/ gab. un 8 Ls/ gab. Pilns komplekts ar pudeli un glāzēm 22 - 26 Ls.
www.otudeja.com ir apskatāmi visi mani darbi.
Ar prieku jums apgleznošu glāzes, varat mani meklēt draugos Ginta Barisa