FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Kleitiņas pēc mičošanas

ibisa 10.04.08. 09:32 | Kāzu datums: 17.05.2008

Mīļās meitenes, vai varat padalīties ar savu pieredzi par kādām bodēm un veikaliem, kuros mēdz būt un kur var iegādāties feinas kleitiņas? Līdz šim neesmu pievērsusi lielu uzmanību tāda veida veikaliem, tāpēc esmu diezgan lielā neizpratnē, no kura gala lai sāk ķerties klāt kleitiņas, ko vilkt pēc mičošanas mugurā, meklēšanai. Padalieties ar savu pieredzi!:)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Pixy 10.04.08. 09:35

Uz Barona ielas, gandrīz pretī Krišnu mājai, ir vaikals, kur skatloga ir smuku smukas kleitiņas.

L
Liesma 10.04.08. 09:46 | Kāzu datums: 01.05.2008

Es pēc mičošanas atstāšu savu balto kleitu, jo tik maz sanāk valkāt un gribas pastaigāt apkārt kā skaistai līgavai ilgāk :)
P.S. Ietaupīsies nauda par vienu kleitu :)

s
santa_jlo 10.04.08. 10:07

Es pēc mičošanas arī nemainīšu kleitu - nākamajā dienā tik...

a
amnesia 10.04.08. 10:20 | Kāzu datums: 23.08.2008

es arī nemainīšu, lai gan sāku domāt, ka katram gadījumam būs viena lieka kleita līdzi, ja nu kas
bet vispār domāju ka man būs otrās dienas kleita

var jau paskatīties tajos pašos saitus, kas te pie kāzu kleitām minēti un ebajā - ja nav bail riskēt

bet iesaku pastaigāt pa baronielas veikaliem, piemēram uz barona ģertrūdes apmēram, tur tie saloni, paskaties varūt ko labu ieraugi

es gan visas kleitas šuju pie šuvejas, jo tad ir tieši tā kā gribu, tieši mans izmērs, tieši tāda krāsa, kādu vēlos un tieši tā, kā man piestāv :) un pats galvenais - pavisam noteikti ne dārgāk ka veikalā

V
ValijaG 10.04.08. 10:23 | Kāzu datums: 08.08.2008

es arī nemainīšu kleitu, pēc mičošanas, tikai nākamā dienā

liilu 10.04.08. 10:39 | Kāzu datums: 02.08.2008

Es arī pievienojos tām, kuras kleitiņu pēc mičošanas nenovilks, bet nākamajā dienā gan... :) Vakar ļoti jauku kleitiņu manīju Seppala veikalā u.c. veikalos jau arī ir, domāju, ka tuvojoties vasaras sezonai būs vairāk... :)
Savējo otrai dienai vēl neesmu atradusi, bet zinu, ka vēlos gaiši zilu... :)

p
pekainite 10.04.08. 11:20

Man līdzīgas domas kā amnesia, ka būs kleita gadījumam, ja nu kas :) Uz Barona gandrīz pie Bruņinieku ir veikals Dāma, kur šis tas bija, vēl uz Čkenes bija pāris veikalos kkas, bet neatceros ne nosaukumus ne adreses, protams, arī ebay skatījos :)

amnesia, tad laba šuvēja :) man arī laba, bet sanāk dārgāk gan kā veikalā nopirkt, lai gan veikalos jau ar dažādi...

Augustīne 10.04.08. 11:43 | Kāzu datums: 30.05.2008

es arī esmu sev sagādājusi kleitiņu, ko vilkt pēc mičošanas. tā gan tikai drošības pēc, ja nu kāzu kleitā paliek par grūtu. pasūtīju ebayā.

G-unit 10.04.08. 11:51 | Kāzu datums: 04.07.2008

Varbūt vari ebay bildīti nodemonstrēt ????

Ligavina_:)) 10.04.08. 11:58

Es sākumā biju pārliecināta, ka kleitu noteikti līdz rītam nepārvilkšu - kā jau te meitenes raksta - tik īsu laiciņu tā smukā kleita! - taisni vai žēl!
Bet pēdējā laikā kaut kā tomēr esmu izlēmusi to pārvilkt - lai jau ir tā pa riktīgam - ar visu mičošanu, pārģērbšanos utt... :) Esmu jau izštukojusi aptuveno kleitas fasonu - jāķeras tik klāt pie šūšanas :)), jo man ir tā diezgan sarežģīti ar tiem balles tērpiem - nu, gribas pašai gatavot. Ja ir idejas un apņemšanās, tad kāpēc to neizmantot. Pie kam veikalu piedāvājumi mani tā līdz galam neuzrunā. Nav jau tā, ka nekā veikalos nav, vienkārši iekšā sēž velniņš, kurš dīda ''Pati, pati, pati..!!!'' :D
Bet kā būs beigu galā kāzās - to jau vēl redzēsim :) Varbūt atkal jau pārdomāšu par to pārģērbšanos, bet maz ticams...
Un par tiem veikaliem un smukām kleitiņām - man ir grūti spriest, bet gan jau kaut ko var atrast tajā pašā Montonā, Zarā, Promod, redzēju šo to arī Alma Nolle - tas arī dikti atkarīgs, ko, cik greznu un par kādām summām vēlies. Gaumes atšķiras un, piemēram, man laikam būtu tā grūti atrast kaut ko tādu īsto baļļu kleitu veikalā.

s
santa_jlo 10.04.08. 12:00

7.debesis ar ir vērts paskatīties ;)
Vispār iesaku pagaidīt sezonas sākumu...

D
Digna 10.04.08. 12:33 | Kāzu datums: 01.09.2007

Es arī nemainīju :)

Augustīne 10.04.08. 13:03 | Kāzu datums: 30.05.2008

mana "rezerves" kleita ir šāda

Africa 10.04.08. 13:04 | Kāzu datums: 21.07.2007

es nemainīju:) pat prātā nenāca vilkt nost

ibisa 10.04.08. 13:23 | Kāzu datums: 17.05.2008

Augustīne- nu burvīga kleitiņa!

Piko 10.04.08. 13:30

es ar nemainīšu.... vienreiz tik mūžā lemts tādu kleitu tak vilkt.. taāpēc jāpaildzina mirklis :)

Augustīne 10.04.08. 16:14 | Kāzu datums: 30.05.2008

paldies. kā jau teicu- neesmu 100% pārliecināta, ka pārģērbšos, tomēr, ja nu paliks par grūtu līgavas kleitā (manējai ir tāda ļoti bieza un stingra korsete), tad vismaz zināšu, ka ir variants B. Kaut gan šobrīd šķiet, ka izbaudīšu to balto līgavas kleitu līdz galam. :)

nebēdniece_:) 10.04.08. 16:23 | Kāzu datums: 10.05.2008

Es tik ļoti negribu pārvilkt, bet...
Manai kleita ir gara šlepe, un man šķiet ka man tā vakarā jau būs tā apnikusi un nomocījusi ,ka gribēšu nogriezt, tā ka iepirksu kleitiņu ja nu kas.
Tomēr uz jautājumu kāpēc tad šuvu tādu mocību kleitu, bez šaubām zinu, ka tas ir to vērts. Izskatās pasakaini, baznīca, bildes...mmmm.
Uz trakajām dejā uzvilksu ļoti kontrastējošu mini, kuplu un īsu, lai var zeķu maliņas redzēt griežot valsi :))
Varbūt ka pat krašu atstāsū baltu.
Vai kāda nezin kur var nopirkt īsu baltu kuplu kleitiņu, vai atsevišķi korseti un svārkus??
Esmu visur izmekleejusies...

s
santa_jlo 10.04.08. 16:27

piepogā to šlepi - man arī ir.. bet laidīšu vaļā tikai baznīcā

D
Danotina 10.04.08. 16:31 | Kāzu datums: 22.08.2008

Uz Martas ielas (starp Barona un terbatas pie barona centra) ir maziņš veikaliņs, kur var nopirkt otrās dienas kleitas!