Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kleitiņas pēc mičošanas
Mīļās meitenes, vai varat padalīties ar savu pieredzi par kādām bodēm un veikaliem, kuros mēdz būt un kur var iegādāties feinas kleitiņas? Līdz šim neesmu pievērsusi lielu uzmanību tāda veida veikaliem, tāpēc esmu diezgan lielā neizpratnē, no kura gala lai sāk ķerties klāt kleitiņas, ko vilkt pēc mičošanas mugurā, meklēšanai. Padalieties ar savu pieredzi!:)
Ir meitene,kas pardod kleitinas,kas ir pasutītas no www.ever-pretty.com!Pirmā kleitiņa pa 25Ls un otra jau(ja perk) pa 20Ls!Es jau vienu nopirku!
No visām trim teiktu JĀ vārdu pēdējai. Pati gan tādu nevēlētos, bet tonītis ļoti skaists:)
Pazīstot sevi, zinu, ka savā kāzu dienā būšu ļoti sagrurusi..un tad vēl tā kāzu kleita ar savu metru garo šlepi...nu nē, man gribas izdejoties, iztrakoties līdz rīta agrumam, lai nekas netraucētu. :) Es un mans topošais izlēmām pārģērbties pēc mičošanas...uzvilkim kaut ko ērtu,lai viesiem varētu nodejot seksīgo rumbu.
Mēs arī nepārģērbāmies. Tā kā kleita nebija ar šlepi, tad nekas netraucēja un iztrakoties varēja tāpat :)
Es nemaku ar tiem internetveikaliem apieties,ta jau itka pati varetu pasutit,bet diemzel es neamku ne ar vienu no tiem internetveikaliem apieties! :(
Es nemaku ar tiem internetveikaliem apieties,ta jau itka pati varetu pasutit,bet diemzel es neamku ne ar vienu no tiem internetveikaliem apieties! :(
Ashelei super kleitiņa, dievīga, es tādu gaiši zilu vēlētos otrajai dienai!
Kā Tu pasūtīji to kleitiņu, es caur e-bay iepirkties nemāku, varbūt varētu sarunāt ar kādu meiteni, kas māk, ka es pasūtītu caur viņu un pēc tam samaksātu, kaut vai nedaudz vairāk???
ashelei, dignai un citām speciālistēm jātaisa bizness:)
Cik maksā piegāde?
ingreta - ļoti skaista kleita! :) kad saņemsi - dod lūdzu ziņu vai esi apmierināta. gribētu kaut ko tādu vilkšanai uz kāzām šajā vasarā.
Africa - es neesmu darījumu cilvēks - pārāk godīga un vienmēr vispirms domāju par citiem un tikai tad par sevi! :) esmu jau noņēmusies ne pa jokam saviem kolēģiem visu ko pasūtot.. :)
liilu - tieši šāds modelis ir vēl pelēk zils - baidos ka būs nedaudz par tumšu jaunās sievas tērpam.
piegāde no ever-pretty (caur ebay) sūtot šai kleitai bija 3,9 GBP (apm. 3,5 Ls). Piegādes izmaksas atkarīgas no kleitas svara, bet nu diez ko daudz jau tā nemainās - kleitas jau tomēr vairāk vai mazāk ir vienādā svarā. :)
Nu es jau arī visu vasaru pa kāzām un man stulba izosij vienmēr gribas ko jaunu un savādāku mugurā.Vakarkleitas pilns skapis.Tagad jau sāku pārveidot vecās kleitas ka stāv skapī.Jo visu laiku pirkt ko jaunu baigi pa maciņu sit.)))
es apskatījos, fantastiskas kleitas, cik ātrā laikā saņēmāt tās?
ashele, tas jau bija domāts vairāk tā, ka jūs profesionāles pa to ebay, es tikai skatos, bet neesmu vēl saņēmusies
ingreta, man liekas, ka tev kā vedējmātei - kāzu vadītājai vispār vajag daudz kleitas, jo katrās kāzās gribas citu:)) vismaz man gribētos:))
ingreta - tās kleitas - tās ir tavas profesionālās darbības nepieciešamība! :)
žēl ka man nav tāds darbs kur tik svarīgi ir pucēties! :)
Africa - profesionāle gluži vēl neesmu, bet tā ka iepirkties man ļoti patīk, palīdzēt citiem arī patīk - varbūt tiešām vērts atvērt privāto konsultāciju praksi? :D:D:D tad es tāpat kā ingreta varēšu savienot patīkamo ar lietderīgo! ;)
Nu jā es jau arī nevaru otreiz uzvilkt to pašu kleitu.Nu jau pa kluso no vīra pērku un tad kad jāvelk tad izvelku no skapja.Nu īstenībā trakums,baigo naudu kleitās izgāžu ,bet nu gribas tomēr ko jaunu.
ashele... es domāju, ka Tev izdotos un būtu daudzas, kas vēlētos pie Tevis ko pasūtīt... vai vismaz konsultāciju saņemt... :)
Es tai skaitā... vēljopojām skatos uz to zilo kleitiņu, ko biji ievietojusi... :)