Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Līgavas pušķis!
Meitenes palīdziet atrast kādu bildi, kur būtu līgavas pušķis no frēzijām! Varbūt pašai kādai ir bijis un viņa var padalīties ar kādu bildīti!!!
Man vēl tikai būs nākamsestdien :) tad arī varēšu padalīties,jo man matos arī būs frēzijas :)
paldies! gaidu ar nepacietību!!!!
Ja,man ari loti patik frezijas un smalkas rozites!!!:)) Un forma ari varetu but apalja!!!
Ja,man ari loti patik frezijas un smalkas rozites!!!:)) Un forma ari varetu but apalja!!!
kaa ir ar frezijam? nebija baigi neizturiigaas? nenovita?
vēl kaut kas...
.....
tas Pekainiites pushkjiitis, kas ir visvienkaarshaakas, man ljoti patiik :) man arii gribas freeziju :)
Man jau ļoti patika un stāvēja arī ļoti labi, vēl nākošajā dienā. Un galvenais - fantastiski smaržoja! :) Bet nu man bija kopā ar rozītēm un tā saucamajām plīvurpuķītēm.
Man arī patika tie vienkāršie pušķīši.Tikai man nespīd:)))
Visiem saloniem lielākoties tie apaļie līgavu pušķi.. man savukārt laikam 'alerģija' pret tādiem - gribētu kaut ko vienkāršu, bet vairāk garenas formas. Līdzigi šeit bildītēs redzamajiem frēziju pušķīšiem, tikai varbūt vēl 'iztieptāku'.. Kallas nē, bet varbūt zinat, no vēl kādiem ziediem tādus taisa un kā izskatās/stāv?
Tas vienkāršākais ir patiešām ļoti simpātisks! Tāds orģināls, gribētos teikt, jo tie apaļie ir gandrīz katrai līgavai! :)
Ja gribas garenāku un netradisionālu līgavas pušķi, ārkārtīgi skaistu esmu redzējusi no zaļganbaltām gladiolām :) uz tavu kāzu dienu, tās varētu būt jau pieejamas ;) Paskatīšos, varbūt kkur arī bildīti atradīšu :)
Man pašai alerģija pret rožu bumbām, bet apaļīgs būs- no peonijām :))