FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Gredzens ar briljantu.

A
Anneui 02.11.14. 11:33

Sveikas!
Domājam par saderināšanās gredzenu, esam dažos veikalos apskatījuši, bet nav tas ko vēlos. Vēlos dzeltenā zelta , ar taisnstūra veida briljantu, sākot no 0.42 karātiem.
Pastāstiet pie kuriem juvelieriem pasūtījāt gredzenu un cik tas izmaksāja?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
rutuxs 02.11.14. 12:27 | Kāzu datums: 20.02.1993

Tikai nesaki, ka esi sieviete un vēl pati meklē sev gredzenu. Kuda mir kaķetsa?

C
Crexcrex 02.11.14. 13:07 | Kāzu datums: 10.05.2014

Pasaule kaķitsa tajā virzienā, kur sievietei ir kaut kāda teikšana par juvelierizstrādājumu, kuru viņa, iespējams, nēsās visu mūžu. Cik no vīriešiem ir tādi speciālisti zeltlietās, ka var nopirkt pareiza lieluma un formas gredzenu bez konsultācijas ar nēsātāju? Nemaz nerunājot par to, ka bildināšanai gredzens nebūt nav nepieciešams, un to tikpat labi var izvēlēties abi kopā, tāpat kā izvēlas laulības gredzenus.

A
Anneui 02.11.14. 14:30

rutuxs
Jautājums gan nebija vai es esmu sieviete,bet atbildēšu - Jā,esmu sieviete, pēc deviņu gadu kopā būšanas un pirmā saderinājuma - solījuma gredzena ( spontāns lēmums, tātad mans saderināšanās gredzens ir viņa izlaiduma gredzens) iegūšanas esam pietiekami izauguši , izstudējuši un pakāpušies pa karjeras kāpnēm,lai man būtu gredzens ar briljantu,ko vēlas gandrīz katra sieviete... man dzīvē nav dāvinātas daudz puķes,un neesmu apbērta ar dāvanām vai sievišķīgiem nieciņiem, un visticamāk šis gredzens būs vienīgā rotas lieta, ko mans vīrs jebkad man nopirks ( vienīgā rotas lieta ko es visticamāk nēsāšu,jo nenēsāju bižutēriju) tāpēc gribu,lai tas būtu perfekti tāds kā vēlos9gaumes ar nākošo vīru šajā jomā arī nesakrīt) . Katram ir savi iemesli rīkoties tā vai citādi,mana izvēle ir šāda, tāpēc komentāri ir vienkārši lieki par tēmu - kas es par sievieti utt. Bet komentāri par manis uzdoto jautājumu tiks ļoti gaidīti!

r
rutuxs 02.11.14. 14:59 | Kāzu datums: 20.02.1993

Es nerunāju par to, ka gribi gredzenu kaut ar karbunkuli. Mani šokē tas, ka deviņus gadus kopā un vēl tev PAŠAI jāmeklē gredzens. Man būtu vienalga, kāds ir gredzens, galvenais, ka viņa gādātais un dāvinātais. Bet dari kā gribi. Juvelierus var atrast te pat saitā.

A
Anneui 02.11.14. 15:15

bet man nav vienalga kāds ir gredzens! Kāpēc lai man būtu vienalga kāds ir gredzens?? Kāpēc tas ir šokējoši, cilvēki ir dažādi un mums budžets viens,tas gluži nevar nākt kā tāds pārsteigums :) ?

A
Anneui 02.11.14. 15:19

Man būs vienalga, kad mans bērns noplēsīs tapeti no sienas,un būs vienalga kad viņš būs no manas kleitas izgriezis gabalu un salīmējis man somiņu, bet vīrietis nav bērns un nevajag pret viņiem tā izturēties.

E
Ehz_forshaa 02.11.14. 15:25

Es varu ieteikt Jevgēniju Stragovu! http://www.stragov.lv/index.php?lang=lv lieliska kvalitāte un attieksme!

A
Anneui 02.11.14. 15:41

Paldies! ;) !

ansiite 02.11.14. 20:16 | Kāzu datums: 20.06.2015

sorry, nav par Jusu temu, Anneui, bet ari es, tapat ka Jus taisaties, pati savu saderinasanas gredzenu izvelejos tadu, kadu gribu! man ligavainis uzreiz pateica, ka man tas janesajot ne vinam! vins tik maksaja :) man ir ar diviem lielakiem briljantiem centra (izskatas ka 8nieka forma) un tad gredzenam uz "pleciniem" ir 4 mazaki katra mala :)

pa temu gan neko nemacesu teikt, jo neesmu LV uz vietas, bet novelu Jums atrast tadu kadu esat izsapnojusi :)

k
kareelija 02.11.14. 22:41 | Kāzu datums: 27.07.2013

Sveika! Man ir lidzigs, bet nevis ar vienu, bet 9 maziem briljantiem taisnstura veida. Pasutijam Grenardi un vini gredzenu izgatavoja Vacija. Izmaksaja ap 500 Ls ar klienta kartes atlaidi.
Kaazu jubilejas planots iestradats vairak rindinas klat :)
Pievienoju foto, bet bilde nav parak izdevusies (kaut kas atspid uz gredzena).

k
kareelija 02.11.14. 22:45 | Kāzu datums: 27.07.2013

Ai, piedod Anneui, nepareizi izlasiju teemu. Parpratu, ka meklejiet laulibas nevis saderinasanas gredzentinu :) Lai veicas!

S
Santa111 03.11.14. 00:09

Rekomendēju nopirkt izvēlētā dzidruma dimantu un doties pie juveliera. Prieks, ka ieaisties gredzena jautajumā. Vismaz izvairīsies no situācijas, ka būs tāds gredzens, kas nepatiks. Lūdzu komentārus "bet viņš taču no sirds izvēlējās" aiztaupīt.

B
Brown_eyes 03.11.14. 09:52 | Kāzu datums: 12.09.2014

Pieļauju, ka tieši par saderināšanās gredzenu Tev diezgan maz varēs pateikt pašas meitenes, jo lielākoties, tomēr šo gredzenu iegādājas mīļotais, kā pārsteigumu savai meitenei. Arī mūsu gadījumā tā bija, un vienīgais, ko izdibināju - ka tas tika iegādāts kādā no Dominas juvelierizstrādājumu veikaliem uz pasūtījumu, jo nebija vajadzīgais izmērs.
Bet par laulības gredzeniem gan noteikti jebkura topošā un jau esošā sieva varēs pastāstīt savu pieredzi – mēs savējos iegādājāmies Golden Saga veikalā. Bijām ļoti apmierināti gan ar kvalitāti, gan ar cenu.

Lai veicas atrast to īsto gredzentiņu;)

B
Brown_eyes 03.11.14. 09:54 | Kāzu datums: 12.09.2014

P.S. Kareelija - ļoti skaists laulību gredzens;)

A
Anneui 03.11.14. 11:55

Tiešām skaists gredzens :).
Ēru uz to, ka kāda arī zinās labu juvelieri un tāpat kā es būs izvēlējusies pati :)!

Dior 12.11.14. 19:03

Varu ieteikt juvelieri, kurš man jau vairākus gadus ir taisījas dažādas zelta rotas, tai skaitā arī laulību gredzenus. Atraksti privāti, ja vēl aktuāli. Ļoti rūpīgi strādā un prasa smieklīgu samaksu.

J
Jewelery12 16.12.14. 15:00

Sveiki! Kā lai uzzināt no meitenes (lai viņa nenojauš) kāda izmēŗa saderināšanās gredzens viņai derēs? Iesakiet, kā un ko?

Paldies.

A
Aurēlija 16.12.14. 15:36 | Kāzu datums: 20.06.2015

Paņem kādu no viņas gredzeniem, juvelierveikalā mierīgi noteikts izmēru pēc parauga :)

J
Jewelery12 16.12.14. 22:04

Bet viņa nevienu gredzenu nenēsā uz zeltneša...

A
Aurēlija 17.12.14. 09:17 | Kāzu datums: 20.06.2015

Uz kreisās rokas zeltneša arī ne? Nu vismaz aptuveno izmēru varēs saprast, zeltnesis parasti ir mazliet mazāka izmēra nekā pārējie pirksti. Izvēloties gredzenu apjautājies, vai izmēru nepieciešamības gadījumā var koriģēt (samazināt vai palielināt), resp., vai gredzena dizains un materiāls to atļauj.