Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Kāzu izmaksas 2016
Sveikas, dāmas (un varbūt arī jaunskungi)!
Sāku plānot kāzas 2016. gada vasarai. Jau rezervēju viesu māju, ēdināšanu, apzināju fotogrāfus utt. Plāns galvā ir gatavs (izņemot kur Jelgavas rajonā aizvadīt ceremoniju! trakums!) un tāme tā teikt sastādīta.
Beigās skatos uz to summu un domāju - ak, vai...
Cik Jums aptuveni tas prieks izmaksās? :)
Jā, nav slikta doma! Īrēt gan negribas. Tās glāzes vadāt līdzi, skatīties, ka nesaplīst. Vest atpakaļ.
Jāpapēta tās vienreizējās :)
Meitenes, par glāzēm- es ieteiktu doties uz Cenuklubu un iegādāt stikla glāzes, kas ir iepakojumā pa 12gb- http://www.cenuklubs.lv/lat/iveikals/glazes/Glazes_sampanietim_12gab.html
Nav nekādas greznās, ļoti vienkāršas, bet lētākas nekā plastmasas šampanieša glāzes. Tagad rakstīts, ka ir akcija un parastā cena 12 eur par iepakojumu, bet es nekad īsti dārgākas par 5 eur neesmu redzējusi (iespējams tām atlaides bieži, un es trāpos vienmēr, kad ir atlaide)- vienmēr nodomāju, ka šīs būtu izdevīgi pirkt kādam lielākam pasākuma. :) Manuprāt, šīs pašas arī Depo ir dabūjamas.
Ilze_K
Akcija tiešām ļoti laba, bet kur pēc tam tās 30-40 glāzes likt? :)
Protams, vienmēr daļu var atstāt sev, daļu kādam uzdāvināt, bet visas taču zinām - tās šampanieša glāzes vienmēr katrai ir mājās, vai nepieciešamas vēl 10 jaunas klāt, kuras vnk stāvēs plauktā?
Tās, protams, ir tikai manas domas un katrs tāpat rīkosies pēc saviem ieskaties, bet man jau laikam murgos rādās tie skati virtuves plauktos, kuros stāv 30 dažādas glāzes no 17 dažādiem komplektiem :D
Mums ir vajadzīgas nedaudz vairāk kā 70 glāzes, un domāju iegādāties šīs. Par 6 komplektiem izrētešu 24 eur, pēc tam daļu varētu atstāt, piemēram, vasarnīcā, daļu par tādām pašām mazām (vai vēl mazākām) naudiņām notirgot tālāk, varētu būt, ka kādam citam noderēs pasākumam. :) Parastās plastmasas kaut kā negribas, bet plastmasas šampanieša sanāks pat dārgāk. Protams, nedaudz sarežģītāka vešana, bet man vienmēr patīk visu tā pa smuko. :D
Meitenes,Šodien apmeklēju Cenuklubu Spice Home un iegādājos gan šampānieša,gan vīna glāzes 12gb iepakojumā par 3.99€ tiešām biju ļoti pārsteigta par tādu mega zemu cenu,bet kvalitāte ir apmierinoša :)
Mēs arī šodien nopirkām tās glāzes! Ir ļoti super! Izmantosim 'pirmajai glāzei' pēc baznīcas, šķiet izcils variants, salīdzinot ar plastmasas glāzēm. Kvalitāte ir ļoti laba, un cena vienkārši lieliska. :)
Ja kāda no jums pēc kāzām vēlēsies atrbīvoties no glāzēm, tad labrpāt nopirkšu no Jums :) p.s. Man vajadzēs uz pašām augusta beigām.
Susurs, mana vedamā līgaviņa labprāt pārdos pēc jūlija vidus, ja vēl interesē, tad varam jau visu laicīgi atrunāt ;)