Kāzu plānošana
Kāzu aksesuāri
Gredzeni - pasūtīt vai pirkt
Jautājums šāds - no jūsu pieredzes, kas labāk - pasūtīt gredzenus pie juveliera (kuru nepazīstam un mums nav sava zelta ne grama) vai pirkt juvelierveikalā (Jahonts, Riči..utml).
Pie juveliera abiem kopā gredzeni sākas no 300 LVL, taču pērkot veikalā varam iekļauties pat 200 LVL.
Kā ir ar kvalitāti tiem pirktajiem gredzeniem? Un kā ar kvalitāti pasūtītajiem?
Mums bija savs zelts nevajadzīgs gredzeni kas bij par lielu,zelta pulkstenis utml.,pasūtījām pie juviliera izmaksāja 120Ls (darbs) divi gredzeni + protams briljanti kas ir par atsevišķu samaksu....Uztaisīja ideāli,tieši tādus kā mēs vēlējāmies un pat vēl ieteica kā būs labāk. Super mēs esam ļoti apmierināti....staigājot pa veikaliem neko nevarējām atrast tādu kas mums patika,jo visur ir gandrīz viens un tas pats!....Viss manuprāt ir atkarīgs no tā cik tu vari atļauties tērēt gredzeniem.....un ja ir savs zelts kas ir nevajadzīgs tad man jau liekas ka ir labāk pie juviliera griezties un taisīt gredzentiņus.Iznāk lētāk it sevišķi ja negrib kaut ko īpašu!....Cik esmu dzirdejusi klasisku laulibu gredzenu ar savu zeltu pa 30 Ls var uztisit,nezinu varbut tas ir dārgi,man gan tā neliekas.
Mēs pirksim jau gatavus gredzentiņus.Aizmirsu kā to veikalu sauc bet atrodas Alfa pirmajā stāvā.Kopā sanāca 200 Ls
Mēs Liepājā t/n "Kurzeme" nopirkām pa 119 (ar atlaidi)... ļoti vienkārši, klasiskā kā gribējām... :)
Mēs pirkām uz Ziemassvētku atlaidēm veikalā "Grenardi" - kopā sanāca 320 Ls. Paplati, tādus nebiju nekur redzējusi.
mēs pasūtījām pie juveliera no mūsu sadotiem veciem gredzeniem (trīs gredzeni un viens auskars) kopā 12 grami! mans būs 5 mm un līgavainim 6mm. būs tādi kā nevienam (cerams :D) par darbu jāmaksā 50 Ls, lieki piebilst, cik šādi maksātu veikalā!
man viens paziņa nopirka veikalā diezgan dārgus laulību gredzenus (katrs pa kaut kādiem 400Ls), pēc tam aiznesa pie juveliera un izrādījās, ka gredzeni ir ar tukšiem vidiem un patiesā gredzena vērtība ir kaut kādi 150 - 200Ls.
tāpēc mēs savus pasūtījām pie juveliera (10Ls grams zelta, 30Ls darbs, 0.30Ls simbols gravēšanā). esmu apmierināta ar saviem gredzentiņiem. un nevaru sagaidīt savu laimīgo dieniņu.
ja izdomā pirkt veikalā esi uzmanīga, ka neiznāk kā manam paziņam!
ja nu tomēr sadomā pirkt, aizej uz Juvelieru darbnīcu 1 Dzirnavu ielā :) Pati meklēju gredzenus un arī saskāros ar to, ka visos veikalos vienādi... sestdien tāpat vien garām ejot iegājām šajā veikalā un patīkami pārsteidza tas, ka tur arī tādi gredzentiņi, kādus citur neredzēju :)
Es arī nopirku Juvelieru farbikā Nr.1. Vienīgi žēl, ka nepirkām uzreiz, bet vēl domājām un sagaidījām pārcenošanu :o( Tā nu zaudējām kādu summiņu uz to, toties gravēšana bija par velti un iegravēja to, ko gribējām :o)
Mēs arī taisīsim, jo ir mantojumā vecvecāku zelta gredzeni, reāli ir tikai jāpārkausē. Rīgā atradu vietiņu uz Ģertrūdes ielas, kur darbs maksā 20..25ls par vienu gredzenu, tas ir ar savu zeltu. Nu veikalā diez vai izdotos tik lētus atrast!
Mmmm palasot Jūsu cenas par juviliera darbu esmu parsteigta,cik lēti...Vai man ir tik sarežgīti gredzeni vai arī juviliers ir ritigi uzvarijies,bet mēs bijām pie trim juvilieriem mums visi prasīja vidēji 120ls par darbu,mierinu sevi ar domu ka laikam tomer gredzeni ir sarežgiti izlejami:-)..Starpcitu pasutiju gredzenus tajā Juvilieru fabrikā nr1 :-)....
Mēs savus gredzentiņus pasūtījām glaunā juvelierveikalā. Klasiskas stīpiņas (tā šeit tos sauc). Cik veikalos iegājām, tad varu salīdzināt, ka maksājam vismaz piecas reizes dārgāk, bet jāsaka, lai gan dizains vienāds, tad mūsējos ir kaut kas tāds vārdos netverams, ka var redzēt, kvalitatīvāki un skaistāki. Varbūt vienkārši mūsējie. :) ar naudinu mums pašvaki, bet gredzeni paliek uz visu mūžu, tādēl nolēmām uz tiem netaupīt.
es taisot pie juveliera iztērēju 200 Ls - tas bija kopā ar materiālu un mazu briljantiņu :) tīri par darbu samaksāju 80Ls kopā par abiem gredzeniem :)
Mēs gredzenus pasūtījām pie juveliera, jo pārmeklējāmies visos LV un LT veikalos, bet neatradām īstos- mūsējos:)
Var jau tajos dārglietu salonos, kur ir arī gatavi gredzeni, pasūtīt tādus, kā vēlaties (viņiem visiem tur savs juvelieris ir)! Ja iepaticies kāds konkrēts, bet gribas vēl kaut ko drusku klāt vai savādāku... Tā darījām mēs. Mums arī nebija nekāds dārgmetāls. Ar rezultātu ļoti pamierināti!
Mēs savus gredzentiņus taisījām pie Juveliera Kaspara Lauguļa reklāma ir arī tepat precos.lv mums tas izmaksāja tikai darbiņš 40 ls par gredzenu gredzens ir ar gravējumiem ārpusē un iekšpusē. mums bij pašiem savs zelts un pie šī juveliera grams zelta maksā 10 ls ja pareizi atceros.
Mums gala rezultāts tiešām patīk un apmierina un arī juvelieris ir atsaucīgs un zin ko dara.
Mēs arī taisam pie juveliera - Viesturs Meirāns (arī šeit ir reklāma).
Man patika tas, ka viņš uzreiz piedāvāja kaut kādus variantus, meklēja risinājumus tā, lai būtu oriģīnāla detaļiņa, nu kaut vai nevienam neredzama, tikai mums zināma. Pašus gredzenus vēl neesam saņēmuši, bet tie, ko redzējām uz vietas patika.
Par darbu 140LVL par abiem, zelts, ja nav savs 10LVL/g.
bija savs zelts, liidz ar to abi (parastie lauliibu rinjkji) kopaa ar graveejumu iekshpusee 32 ls kopaa...
kurā vietā par tik draudzīgām cenām?:)
Ja vēlies klasiskus zelta laulību gredzenus, tad pa pieņemamām cenām ir Dimantā Brīvības/Ģertrūdes ielas stūrī. Tur diezgan regulāri ir arī atlaides. Mums abiem kopā sanāca 99Ls.
Mūsu gredzenus arī pasūtījām pie juveliera. Konkrētāk pie Zanes Ludevikas. Samaksājām 90 Ls par darbu (abi gredzeni) ar savu zeltu, gravēšana par brīvu. Ar viņu bija ļoti viegli sastrādāties...uzreizi saprata ko un kā mēs gribam :)