Kāzu plānošana
Sirds izkratīšanas kambarīt's
Notievēšana pirms kāzām
Sveikas!
Man līdz plānotajām kāzām ir vēl gads, taču saprotu, ka par sevi rūpēties un pievērst uzmanību slaidajai formai būtu jāsāk laicīgi (tas gan būtu jādara arī ikdienā, bez kāzām).
Biju mēģinājusi Stockholmas diētu - neizpildīju pat otro dienu.
Pati sveru 62kg, bet esmu paīsa auguma, tāpēc "riepiņa" ir redzama ļoti labi. :) Gribu no tās atbrīvoties.
Bet pajautāt vēlējos jūsu atsauksmes par to, ko darījāt vai nedarījāt, lai iegūtu jūsu cerēto augumu un ielīstu perfektajā kāzu kleitā?
Es no savas personīgās pieredzes varu teikt, ka man palīdzēja. Nepatīkamas sajūtas kuņģī vairs nav, jo kā jau kārtīgam latvietim, tests parādīja negatīvu reakciju uz bananiem, pienu (laktozi). Bet nebija tipiska - maize. Bet pārsteigums bija griķi! Kā tos produktus pārstāju lietot, tā arī vakara/rīta tūska pārgāja un pirmās nedeļas laikā gandrīz 2 kg bija nost (pieļauju domu, ka deļ tūskas). Man brālis savulaik arī šo testu uztaisija un tikai pēc tā beidzot tika vaļā no ļoti smagas aknes, kas bija reakcija uz pienu...gadiem mocījās!
Un nav viņš tik dārgs - 28-34 eiro. 30 produkti. Var arī uz simtiem produktu pa 300 eiro.
Bet tā ir katras izvēle :) Es personīgi noteikti ieguvu to ko gribeju un arī rezultatus un nenožēloju, ka uztaisīju.
Bet ogļhidrātu pakāpenisku izslēgšanu noteikti iesaku. Bet nevajag drastiski pa nullēm. Un sali protams ar laiku janomet. Dažas dienas pirms kāzam 100% no sāls jāatsakās, tad nebūs nekāda pampuma kāzās ;)