Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Interesantas idejas dāvanām vecākiem, brāļiem, māsām, krustmātēm u.c. radiniekiem!
Tuvojoties kāzu datumam, sākam domāt arī par dāvaniņām mūsu tuvajiem cilvēkiem. Gribas sagādāt kaut ko īpašu, interesantu - negirbas tās tradicionālās dāvanas, kas parasti tiek dāvinātas - apgleznoti trauki, adījumi u.tml.!!! Tādēļ ļoti gribētu dzirdēt jūsu pieredzi un idejas...
Mēs domājam vecākiem dāvināt kārtīgus ādas albūmus ar mūsu abu bildēm no pašas mazotnes līdz šim laikam un atstāt vietu arī kāzu bildēm. Bildēm liksim arī komentārus klāt. Būs jāiegulda liels darbs, bet domāju, ka mūsu vecāki to novērtēs:) Vēl k-ko dāvināsim manai omītei (vienīgais vecvecāks pa mums abiem) un vedējiem. Tas arī viss.
Arī man šis ir problēmjautājums.. :o Ideju iztrūkums!!!
www.bonbon.lv tur atradu savejiem smukas sveces....
Vecākiem domājam dāvināt mūsu ģimenes foto A3 formātā ierāmētu rāmītī, fotogrāfētu pie mūsu kāzu fotogrāfes. Bet vedējiem domājam dāvināt viņu ģimenes bildi A3 formātā, bet kā puzli.
Mans tētis vienmēr saka, kamēr draugs nebūs uzdāvinājis viņam jahtu tikmēr mani neatdos... :) tā nu nolēmām tētim dāvināt jahtas modelīti :) Bet lai ir arī kādas nopietnākas, sakarīgākas dāvanas klāt dāvināsim kaut ko vēl. (nezinu ko vēl)
Mēs vecākiem dāvinājām - smuki apgleznotas vāzes ar mammu mīļākajiem ziediem un mīļvārdiem un klāt kartiņu kā vēstulīti ko katrs individuāli rakstījām otram neredzot; Vecmammai - lādīti ar vēja zvaniem, kartiņu kā vēstuli;pārējiem , kas kaut kā iesaistījās - E.Gustava našķi, jo īpaši mazajiem bērniem.
Mums ar puisi vispār ir šausmas.Vīrma radi ir trīs reizes vairāk kā man! Un tagad visiem jāizdomā dāvanas, jo vīra vecāki teica, ka nevarot atstāt bez nopietnām dāvanām ne krustvecākus, ne abus vectēvus, ne abas vecmammas(tie visi no vīra puses)... no manas puses tikai viena omīte un vecāki... :(
Bijām domājuši dāvināt vecākiem tādas lielas dāvanas kā pateicību par mūsu audzināšanu, taču tagad nāksies domāt ko citu.
Man ļoti patīk Enki ideja. Arī mēs saviem vecākiem dāvināsim albumus ar mūsu abu bildēm un interesantiem parakstiņiem klāt. Pašlaik jau esam procesā un cītīgi atlasam piemērotākās bildes.
Ko dāvināt citiem tuvajiem radiem, man pagaidām nav ne jausmas, bet visticamāk tas arī nebūs nekas ļoti dārgs, bet gan kaut kas personisks, ar ko vēlamies pateikties tieši tam cilvēkam.
nesaprotu, kapēc visiem radiem vajag dāvanas??? tie jau nav nekādi Ziemassvētki, bet gan JŪSU mīlestības svētki... :) mēs dāvanas devām tikai vecākiem un vedējiem... atceros, ka māsa savās kāzās arī daudziem deva dāvanas - māsām, brāļiem, vecvecākiem, krustvecākiem, onkuļiem un tantēm... neuzskatu, ka tas ir vajadzīgs...
Mēs domājam vedējiem, un arī vecākiem dāvināt šmapanieša glāzes ar iegravētiem mūsu vārdiem un kāzu datumu. Vedējiem 4as,lai jubilejās varam visi iedzert šampanieti, vecākiem pa 2ām.
ziniet, es arvien vairāk lasot šo forumu sāku domāt, ka tiešām-kāpēc man jādāvina dāvanas saviem krustvecākiem utt., ja viņi pilnīgi un galīgi nepiedalīsies manā kāzu organizēšanā...patiesībā ir tā-ka visu daram paši un palīdz tuvākie draugi un draudzenes...tāpēc arī dāvināsim dāvanas vedējiem, vecākiem un vecmammām (tās mums kopā 2, ļoti tuvas)...un man iepatikās tā doma par albumiem-tos varētu vecākiem...vedējiem domājam dāvanu karti kādā SPA...savukārt līgavas māsām un brāļiem, kas ir lielākie mūsu palīgi-simboliskas dāvaniņas, piem., krūzītes vai ko tml.,ar gravējumu par piemiņu...
Mees sveiksim peec principa tikai pashiem tuvaakajiem: Vedeejiem, vecaakiem, maasai no viira puses, vecaimammai=taatad kopaa sanaak 6 daavanas. Un liigavas maasaam kaut ko simbolisku!
Arii man ir gandriiz taa pat kaa tev!man radi maz,toposhajam viiram ka biezs No manas puses radiem ir tikai man mana mamma!(pie saviem viesiem skaitu klaat arii savas draudzenes un kaiminjus= sanaak 10pers cilveeki! toposhajam viiram =43pers.) + veel kaadi kopiigie draugi. Kopaa sanaak uz kaadaam 60personaam!!
Nu ko lai dara ka man to radinju nav..;) ..
...un taas mums skaitiisies kaazas ar pashiem tuvaakajiem!
man lidzigi.mani viesi 10,milota-63 :D Davanas domajam tikai vecakiem.Bus smuks albums uz kura bus metala plaksnite ar iegravetiem musu vardiem un kazu datumu.albumus dosim ar textu,ka ta ir tikai pus davana,jo pec tam bus ari bildes.domaju,ka ta ir loti jauka davana.Aha,vel mans milotais iemacisies paris vardus latviski,lai pateiktos maniem vecakiem.domaju,ka tas bus mili un vini novertes znotina pules :)))
Ja interesē ādas albumi,tad varu iedot viena cilvēka koordinātes,pie kura pasūtījām pāgājušo gadu albumus saviem vecākiem. A4 albums ar dabīgās ādas vākiem un 50 lapām iekšā maksāja 40 Ls
Rakstiet man uz pastu,aizsūtīšu kādi albumi izskatījās. Te laikam,nedrīkst likt,lai nesanāk reklāma :)
Arprats, man pat prata nebutu ienacis kadam kaut ko davinat.
Jautājums par dāvanu vedējiem mums ir nokārtots! Izdomājām, ka dāvināsim viņiem paliekošu vērtību - lielu gleznu! Tagad tikai atliek izdomāt, ko dāvināt vecākiem, un kādu nieciņu māsām, brālim!
Vsiem dāvaniņas takš nu nekadi nevar uzzdāvināt! No manas puses ar to radiņu nav vairāk par 50, bet no topošā vīra puses ap 100 un ar visiem tik kolosālas attiecības un regulāras tikšanās...sākotnējais viesu saraksts sanāca 170...tagad esam noīsinājusī līdz 100 kopā! Mēs esam ar nolēmuši pirkt dāvaniņas tikai vecākiem un vedējiem! Vedējiem kaut ko relakšejošu no SPA, bet vecākiem īsti vēl nezinam...Man ļoti pieņērās tā doma par iegravētām šampanieša glāzēm :))
Mēs arī nedāvinājām visiem dāvanas. Māsām,brāļiem,vecākiem,vedējiem. Ja būtu tad vecvecākiem,krustvecākiem.
Pārējiem viesiem kā dāvana bija galda karte un pasākums pats par sevi.Nevaru iedomāties,ka jāapdāvina 100 cilvēki.