Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Interesantas idejas dāvanām vecākiem, brāļiem, māsām, krustmātēm u.c. radiniekiem!
Tuvojoties kāzu datumam, sākam domāt arī par dāvaniņām mūsu tuvajiem cilvēkiem. Gribas sagādāt kaut ko īpašu, interesantu - negirbas tās tradicionālās dāvanas, kas parasti tiek dāvinātas - apgleznoti trauki, adījumi u.tml.!!! Tādēļ ļoti gribētu dzirdēt jūsu pieredzi un idejas...
Pats kristāls-15.39; apgaismojošais paliknis-5.49
Galerijā "Azūr" veikalā "Cristal Moon".
Kolosāla apkalpošana; ātri sagatavo.:)))Lai veica!
Mīļš paldies Tev par info, Kristela!
kaut kur i-netā čekoju līdzīgus kristālus,bet tur gan bij ar palikni vismaz apr 30Ls.
Ohoo...30 Ls par palikni....njā, neslikta summa.:)))
Laikam neprecīzi izteicos,ar palikni kopā bij 30Ls
Tāpēc jau ''noraustījos" pirkt tādus,bet dikti jau patīk.
Kad bijām Turcijā šādus kristāliņus ar palikņiem tirgoja par 30USD,bet tad pat ideju līmenī nebij kāzu rīkošana:-)
http://www.3dart.lv/lv/b2c_pricelist/
šeit arī izgatavo atslēgu piekariņus un paraugi - ir lielākā izvēlē
es apsveru domu dāvnāt tautiskās zeķes, cimdus, jostiņas, prievītes. simboliskas dāvanas, jo mūsdienās tās nav finansiāli dārgas.
man gan liekas, ka tieši ir dārgas, var jau būt, ka es vnk gadatirgos cenas saskatījusies,un ka var dabūt arī lētāk, bet cik atceros zeķu pāris maksāja no padsmit ls
ja grib daudziem dāvināt, tad ...
kaut gan vecākiem jau tāpat dāvinās vērtīgāku dāvanu
Tādas lietas nekad neesmu pirkusi, topošā vīra vecmāmiņa visus radus ir ieģērbusi pašadītās zeķēs un citos izstrādājumos, tā kā būtu stulbi, ja mēs vēl kādam kaut ko tādu dāvinātu...
nezinu, kā ar cenām Tavā pusē, bet pie mums (Vidzemē) gadatirgos cenas nav tik augstas. daudz kas atkarīgs no tā, cik tā vieta (tirgus, viesu nams utt.) ir tālu (vai tuvu) Rīgai - jo tuvāk, jo cenas augstākas.
droši vien, ka laukos, pie kādas tantiņas vispār pa lēto var iepirkt,
un jā - es rīgā pirms pāris gadiem skatījos, jo vajadzēja dāvanai zeķes ...
vēl arī tas, ka mums potencialie dāvanu saņēmēji arī ir cilvēki, kuriem tādas mantas pilna māja un diez vai būtu baigi priecīgi saņemt
tā kā jāpārdomā - 1) vai cilvēks ko tādu nēsās, 2) ja jā, vai jau nav pilna māja, mazums tur tiešām radu vecmāmiņas jau saadījušas
...mums ir tā, ka nav neviena vecvecāka... :(
daļa ciemiņu ir Rīgas radi, kuriem gribas tādu lauku garšas sajušanu.. :)
Tā kā negribējās vienkārši nopirkt dāvanu dāvanas pēc, tad mēģinājām daudz ko taisīt pašu rokām.
Dāvanas dāvinājām tiem cilvēkiem, kuriem mums gribējās pateikt paldies.
Vecākiem dāvinājām pasaku grāmatas ar domu, lai būtu no kā lasīt pasakas mazbērniem, klāt bija vēl spilventiņi, uz kuriem biju izšuvusi mūsu kāzu emblēmu, un vēl disks ar mūsu mīļākajām dziesmām (diska vāciņš arī bija noformēts ar mūsu kāzu zīmējumu).
Māsām, krustvecākiem dāvinājām īpaši pašūtā maisiņā (kuram arī virsū uzšūta mūsu kāzu emblēma) ieliktu vīnu. Vīna etiķete bija uztaisīta īpaši mūsu kāzām par godu. Klāt pielikām arī to pašu disku.
Jāsaka, ka par disku viesi, kuri to dabūja vēl tagad ir sajūsmā. Jo laikam jau tā kā tajā bija mūsu mīļākās dziesmas, tad viesiem tās dziesmas arī asociējas ar to īpašo noskaņu, kas mūsu kāzās bija. :)
Tā kā lielāko daļu darīju pašas rokām - šuvu un izšuvu, tad īpaši dārgas šīs dāvanas nesanāca. Bet - domāju (ceru...) :) - ka vērtība tām ir lielāka, nekā vienkārši nopirktām lietām.
jauka ideja Tev bija īstenota. es arī kā viesis priecātos par šādu dāvaniņu! :)
Lasīju un smaidīju. Mums ar bij tāpat CD armīļākajām dziesmām. Viesiem tā patika! Viņi vēl pēc kāzām teica, ka klausījušis un atcerējušies mūsu kāzas, to noskaņu.
Mēs skatījāmeis lai visiem viesiem tiek pa diskam, vedēji tos deva atrakcijās.
Varbūt kādai noder idejām mūsu diska saturs..:
1. Linda unAndris - Intro :)
2. Louis Armstrong-What a Wonderful World
3. Cosmos - Tu kā, es kā
4. Katie Melua - Nine Million Bicycles
5. Мумий Тролль - Невеста
6. Edith Piaf - La Foule
7. Goran Bregovic - In the Deathcar
8. Yann Tiersen - La Valse D'amelie (Orchestra Version)
9. Julie London - Fly Me To The Moon (In Other Words)
10. Garbage - Can T Cry These Tears
11. Norah Jones - Don't Know Why
12. Re:Public - Strelniece
13. Michael Giacchino - Le Festin
14. Johann Strauss - Tales From The Vienna Woods
15. Gogol Bordello - Start Wearing Purple
16. Roberts Gobziņš - Aka-Aka
17. Kings of Convenience - Misread
18. Air - Alpha Beta Gaga
19. Andy Williams - Can’t Take My Eyes Off You
20. Labvēlīgais tips - Tā lūk man iet
viesi teica, ka jau 10 x klausoties, un neapnīk. Mums pašiem ar, jo tās ir mūsu mīļākās dziesmas.:)
Un sākumā vēl ierunājām smieklīgu, mīļu uzrunu. Mamma esot raudājusi klausoties. :)
Nebēdniece, kā Tu uztaisīji to diska paša noformējumu, uz parasta papīra, līmpapīra vai kā???
Nodrukājām ar printeri! Ir tādi.kuros liek disku tādā kā kasetē. Apjautājies, tādi ir daudzos ofisos.
Vajag tik nopirkt apdrukājamos diskus, tādus ar baltu virsiņu. (mēs pa lēto pirkām 50 gab.)
Atseviški nopirkām vāciņus. 30 diski mums laikam 10 Ls izmaksāja.
Vāciņus drukājām uz parastā printera.
Maketus taisījām paši, saskaņotus ar ielūgumiem un visu pārējo.
Super ideja un izpildījums, man ļooti patīk... Jāpadomā par šādu dāvaniņu, varbūt ne visiem viesiem, bet pa vienam uz ģimeni vai kā savādāk varētu...
Malacīši...
mēs ar šobrīd gatavojam, ko līdzīgu:)
Mums uzruna būs gan sākumā, gan beigās (pateicības vārdi, par ierašanos), šos CD esam iecerējuši dāvināt viesiem pie mičošanas.
meitenes! un kā tad ar autortiesībām???!!!!
:))))))))))))
patika ideja par pasaku grāmatām - baigi mīļi man šķiet
zinu, ka mana mamma būtu priecīga par kādu lietu ar zīmējumu, gravējumu utt virsū tieši ar mūsu iniciāļiem un datumu vai ko citu, kas atgādinātu meitas kāzu dienu, - tā lai ir paliekoši un vienmēr var nolikt redzamā vietā
tagad domāju, kas tas tāds varētu būt, lai šo viņas vēlmi piepildītu