Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
dāvana līgavainim!
meitenes, vai Jūs plānojat kaut ko dāvināt saviem topošajiem vīriņiem kāzu dienā???
Hmmm...pat nebiju par to iedomājusies...Ja tā padomā,laikam jau neko īpašu nedāvināšu-tikai kāzu nakti esmu ieplānojusi nedaudz savādāk nekā ierasts-zemenes; putkrējums; šapmanietis;veļiņa....varbūt pelde mēness gaismā.
Pucci, tev kaut kas ir padomā ko dāvināt?
Jā, arī es par to nebiju iedomājusies. Tikai sexīgu apakšveļinu un satriecošu nakti :))
Uzdāvināju ceļojumu :)
Tad man rodas pretjautājums-ko viņš tev uzdāvināja? :)))
Sekss dāvanā? :)))) Ka tik nerodas tradīcija, ka labs sekss ar seksīgu apakšveļu, mēnessgaismu utt. var dabūt tikai svētku reizēs. Bet ikdienā, atvaino mīļais, būs flaneļa naktskrekls līdz zodam un tumsā zem segas. Atvainojiet ja kādai iekodu, bet man tas vienmēr izraisa smīnu.Lai nu ko, bet dāvanā tikai ne seksu. Ir taču citi varianti. Padomājiet, kas viņam patīk. Nav jābūt lielai dāvanai, bet drīzāk simboliskai. Kurš cits, ja ne jūs pašas pazīstas savus vīriešus. Es savējam nedāvināju neko. Pati kāzu diena jau mums ir kā dāvana viens otram.
Lasot šo visu, nākas piekrist rutuxs rakstītam...nu kā var dāvinā to, kas ir pašsaprtams...es vēl piekristu par zemenēm, putukrējumu, divvientulīgu pastaigu, kuras galā sagaida šampanietis ko kopīgi, divi vien pamaloko...
Nē, tu "neiekodi", tikai izteici savu viedokli...Diemžēl, ikdienā,lai kā arī gribētu,peldēties mēnesgaismā nav iespējas...ja nu piepūšamā peldbaseinā virs pilsētas bruģiem.
Es nedāvinu seksu, bet centīšos radīt apstākļus; blakus efektus,lai tā nakts būtu nebijusi.
Dāvināšu. Man šķiet, ka tā vajag, un tā gribas.
Tā būs skaista materiāla lieta (no sērijas, kas viņam patīk), bet, piedodiet, nevaru rakstīt, kas, jo viņš šad tad arī mēdz ielūkoties šajā portālā.
Es arī nepeldu mēnessgaismā katru dienu, lai gan nedzīvoju pilsētā, bet tici man, šādi mirkļi ir ļoti vajadzīgi tieši pelēkajā ikdienā. Iemācieties pārsteiguma un romantikas brīžus, tādus ka elpa raujas ciet, sniegt viens otram tieši ikdienā. Jo rutīna lien pa visām šķirbām iekšā. Un tad vienu vakaru... Mēs uz dullo vakaros esam laiduši ar mašīnu kur acis rāda lai pabūtu divi vien dabā, klusumā. Pēdējais bija ievu ziedēšanas laikā pēc lietus, kad viss smaržo, svaigs. Un nesakiet ka bērni,nogurums, nemazgātie trauki... Un nav jāgaida svētku reizes lai to izdarītu. Man liekas ka tieši tad, viss zaudē romantiku un baudu.
Man uzdāvināja mašīnu (piebildu, ka ne jaunu bet 2001. gada) :)
Man pagaidām nav konkrētu ideju, bet arī domāju kaut ko simbolisku un īpašu....vēl jāpadomā!!!
Šajā dienā mēs uzdāvinam viens otram sevi - savu radu un draugu priekšā solam mūžīgu mīlestību un to apliecinot apmaināmies ar skaistiem zelta gredzentiņiem - vai tad vajag vēl kaut ko - jekura cita lieta nobāl iepriekšminēto darbību priekšā...
jā protams seko romantiska nakts ar seksīgu veļiņu, šampanieti, džakūzi vai peldi ezerā mēnesnīcā, zemenēm, putukrējumu un visu citu, ko tik sirds kāro... bet tas viss jau ir pēc tam - pēc viena no skaistākajiem brīžiem dzīvē
Nu tieši tā, ka tas viss seko pēc tam....bet es vienkārši painteresējos, kā rīkojas citas līgaviņas!
nez ... cik nu es esmu runājusi ar vīriešiem, romantika, kas mūs sievietes tā sajūsmina, viņiem neliekas nekas Tāāāds, kā mums, visticamāk, par šo romantikas radīšanu gaidīsi arī ko pretī, bet ļoti iespējams, ka vīrietis ko šādu neuztvers kā dāvanu, vnk labi pavadītu laiku un viss
piekrītu iepriekšminētajam, ka ja runa par sexu kā dāvanu, tad man arī tas izraisa tādu smīniņu, viss pārēais jau tika pateikts šajā sakarā
man arī ir doma par dāvanu un pat zinu ko konkrēti, arī tā būs materiāla lieta - aksesuārs, ko viņš jau sen sev vēlas
uzskatu, ka, ja tiek dāvināta kāzu dāvana, tad tai jābūt tādai, ko vēl pēc gadiem var paņemt rokā un teikt, ka tā ir mana kāzu dāvana no sievas :)
Piekrītu, ka tā ir katras pašas individuāla lieta vai dāvināt kaut ko vai nē... Tā kā man pēc dabas vairāk patīk dāvināt, kā saņemt dāvanas, tad es, savam topošajam vīriņam, kā mazu dāvaniņu uz kāzām nopirku, matētu sudraba kaklasaites saspraudi ar mazu, elegantu pērlīti maliņā.
Nebūt ne visiem romantika neko nenozīmē....ir pietiekami daudz vīriešu,kuri ir romantiskāki par sievietēm un visi šie sīkumiņi,kā zemenes ar putukrējumu,mēnessgaismas peldes utt viņiem nozīmē ļoti daudz.pat vairāk,nekā mums:)
..........
runājot par pašu dāvināšanu.....priekš kam?
kāzu dienā taču mēs dāvinām paši sevi,vai tad ar to nav gana?šajā gadījumā tiešām vispiemērotākā šķiet Kristelas ideja par skaistu un romantisku nakti,tādu,lai paliek atmiņā..
skaidrs, ka patīk vīriešiem arī tā pavadīt laiku, bet nezinu vai kā dāvanu to varētu nosaukt
un protams, ka ir visādi vīrieši
nu man pašai gribētos, lai ir kāda lieta, kas ir tieši kāzu dāvana - man ir būtiski, pie tam tāda, ko varētu bieži izmantot, vai ikdienā nēsāt līdzi, nevis nobāzt plauktā
vēl jau tas, ka nezinu - varbūt precētās var pateikt, vai kāzu nakts patiesībā nav tāda baigā noguruma pilna pēc visas pārpildītās dienas, vai man sanāk un gribas to visu tieši kāzu naktī - esmu dzirdējusi daudz stāstus, ka esot bijuši tik noguruši, ka pēc stundiņas jau gulējuši saldā miegā :D
jeb varbū tiesi ir tik daudz emociju, ka miegs nav ne prātā? ;)
Arī es uzskatu, ka jau šī skaistā diena, kur viens otram sniedzam savu sirdi un dvēseli jau ir pietiekama dāvana. Visa šī kāzu diena ir kā milzīga dāvana abiem. Tādēļ uzskatu, ka atsevišķi vēl pirkt kaut ko nav vērts, jo tā jau arī tēriņi ir ļoti lieli.
vai tiešām Tev ir tik piezemēta attieksme pret romantiku un materiāla pasaules uztvere,vai tikai tā izskatās?:)
un vai tiešām tev ir tāds raksturs, jeb tikai izskatās, ka tā vietā, lai kādai ko labu pateiktu, tu drīzāk atkal uzrakstīsi, kādu aizvainojošu ierakstu ... ? :P
sviests
mans ieteikums - esi mazliet gaišākām domām vismaz šajā kāzu gaidīšanas laikā
nevis izdari savus nepārdomātos un nezin nokurienes izrautos spiedelējumus par to, ka es gribu savam vīrietim sagādat papildus skaistajai dienai un vēl skaistākajai naktij arī kādu piemiņas lietiņu
nesaprotu, kas tur slikts
tad kapēc tu vispār pirki kleitu un jaunas kurpes kāzu dienai - varēji jau tajās pašās vecajās drēbēs laulāties, jo svarīgi jau tikai tas, ko jūti nekā izskaties -
p.s. piebilde tavā stilā, lai saprastu, kādā manierē tu runā!
godavārds besī šitādas, kas mūždien ar saviem uzbraucieniem - izsaki savu viedokli un viss, bet nē, vēl vajag pateikt, ka visi citadi domājošie ir stulbeņi
vot nokaitināja, jo cik tad var - precos.lv pamazām sāk pārtapt par tādu pašu neapmierināto bābu portālu, kā calis.lv