Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
dāvana līgavainim!
meitenes, vai Jūs plānojat kaut ko dāvināt saviem topošajiem vīriņiem kāzu dienā???
nu,tagad pēc kazas,kas uzbrauc,sāc izskatīties Tu pati:D
paldies par "jaukajiem" vārdiem,bet es savā izteikumā pat domājusi nebiju Tevi aizvainot vai nolikt kā citādi domājošu.tīri ziņkārīgs jautājums,jo cenšos izprast sieviešu būtību:p
un ar domu gaišumu man noteikti ir mazāk problēmu,nekā dažiem citiem:D
jā,esmu gatava precēties kedās un džinsos!jā!un?
Negribu iesaistīties strīdos, bet portālu veido cilvēki un to attieksme pret pārējiem, un ja visu laiku ir tādi kas cenšas pārējos pazemot, tad arī gaisotne paliek nepatīkama! Es nedomāju konkrēti uz kādu! Nevajag tikai uztvert personiski!
Nav jau viegli pieņemt pilnīgi pretējus uzkatus par dzīvi, bet jāmācās! :) Visa dzīve, jebkuras attiecības utt. utt sastāv no kompromisiem! Protams, tas nenozīmē, ka nedrīkst izteikt savas domas, bet vajag iemācīties pieņemt cita domas, lai cik tas arī nebūtu grūti! :)
mēs dāvinājām viens otram dāvaniņas... viņš gribēja tādu resnu, palielu sudraba ķēdīti un es viņam to uzdāvināju... man tika auskariņi ar swarovski kristāliem :) abi viens otra dāvanas uzvilkām kāzu otrajā dienā :)
Dāvanu savam vīram pat neiedomājos sarūpēt par laimi viņš arī nē - tad justos nelāgi, piekrītu uzskatam, ka šī diena jau ir kā fantastiska dāvana mums abiem, kurā savu ieguldījumi esam devuši abi - līdz ar to jau pašas kāzas ir kā dāvana no viena otram. (Varējām jau pa kluso divatā utml.)
Par "kāzu nakti".
Es savās kāzās nemaz nevēlējos iet gulēt, jo nevēlējos, lai šī brīnišķīgā diena beigtos. uz saviem apartamentiem ar vīru devāmies kādos 5 vai 6 no rīta.
Vienīgais ko es vēlējos pirmkārt - izģērbties un uzvilkt savu mīļāko pidžamu (kas man arī bija līdzi), teikšu godīgi nebija ne mazākās vēlēšanās ietērpties sexīgā veļiņā, baudīt vēl kādu gardumu, kur nu vēl doties prom no gultiņas pastaigā! Otkārt ieritināties mīļotajam padusē un nedaudz pačalot par mūsu kāzu dienu.
Protams sekoja arī kāzu nakts neatņemamā sastāvdaļa, bet bez palīgierīcēm, tas šai fantastiskajai dienai ir par daudz un par lieku. Lielāks efekts un sexīgā veļiņā iznākt no vannasistabas darbadienas beigās (kad vīrs to negaida), šāds pārsteigums parastā dienā paliks ilgāk atmiņā par kāzu nakti... .
tā jau ir ka tā diena pati ir ka dāvana vienam otram, bet neviens jau neliedz kau ko vēl papildus uzdāvināt, lai iepriecinātu otru cilvēku... man jau liekas, ka galvenais lai dāvana nāk no sirds, nav svarīgi, ko dāvini...
Es arī prātoju, ka kāzu diena ir tik emocijām un aktiviātēm pilna, ka ieplānot vēl mega-romantiskas nakts orģijas.. nu varētu būt par daudz. Manuprāt, tās, lai paliek vēlākam medusmēnesim un pārējai dzīvei. ;) Kas par daudz, to jau būs grūti novērtēt, ja pašus mocīs nogurums. Bet nu no cilvēkiem atkarīgs, un patiesībā arī no kāzu organizācijas - vai vispār kāds ļaus tā naktī nemanītiem nozust.. ;)
Nja....šo tēmu ievietojot, biju domājusi, ka meitenes Jūs pateiksiet, padalīsieties ...nevis viena otru noliksiet....
neviens tacu neliek piekrist vienai otrai, bet gan ir jāprot uzklausīt citu viedoklis un nebliezt pretīi tikai negācijas...
Es kaut ko savam topošajam dāvināšu. Pagaidām gan vēl ir tika idejas, tas varētu būt kāds paliekošs aksesuārs. Nu, vēl nezinu. Par to kāzu nakti. Domāju, ka tas viņam nekāds īpašais pārsteigums nebūtu, jo arī ikdienā ir gan smuka veļiņa, naktskrekliņi, gan citas ekstras. Turklāt, pazīstot gan sevi, gan arī viņu, visticamāk mums ļoooooti nāks miegs. Pēc kāzu mielasta un tortes par zemenēm pat domāt negribēsim.
Kāzas pašas par sevi kā tādas ir dāvana mums viens otram, jo līdz tām bija ļoooooti garš ceļš, materiāli arī paši vien sev organizējam svētkus...kāzas ka'notikums ir DĀVANA
Es ar daavinaashu, bet nevis materiaalais faktors dominee, bet no sirds un dveeseles, nekaadas lielaas "naudiigaas" daavanas, jo nauda jau taa pat mums staav vienaa macinjaa.
...nepārdzīvo tik ļoti... ne jau visi šeit strīdas, ir jau pietiekoši viedokļu arī : ) cerams, ka smēlies kādas idejas, paralēli visam citam : ) mēs arī viens otru neapdāvināsim, jo uzskatām, ka dāvanas mums šajā dienā būtu liekas - savā kāzu dienā mēs viens otru vēl vairāk satuvinam un ko vēl vairāk dzīvē var vēlēties : ) lai gan ideja par dāvanu arī nav slikti, arī tomēr mīļi ... : )
Ja buutu kaut kas, ko patieshaam gribeetos uzdaavinaat veel papildus visam, tad taa arii izdariitu, bet man jau buus gana ar to, ka ik dienu vareeshu paluukoties uz savu zeltnesi un tieshi tas arii man atgaadinaas par viiru un muusu kaazu dienu. Domaaju, ka vinjam taapat. Es veel domaaju, ka piemeeram uz meenesha jubileju kaut ko var feinu uzdaavinat, bet kaazaas pashaas iisti neizteelojos ko taadu.
Manuprāt, dāvināt kaut ko savam vīram kāzās nav nepieciešams, bet lai pirmā nakts vīra un sievas statusā paliktu atmiņā uz mūžu ir super!!!! Man jau liekas, ka tie nieki jau tā ir sakrājušies un sakrāsies vēl, bet pirmā nakts ir īpaša! Mums būs īpaša un tas būs super!
Man noteikti gribas kaut ko uzdāvināt, doma ir par zelta apročpogām ar kādu gravējumu
Nja labs pārsteigums līgavainim kāzu rītā :)
Es domāju, ka jādāvina turpmākajos gados kāzu datumā nevis kāzu dienā. Kāzu diena pati par sevi ir saviļņojuma un prieka pilna, ka šo dāvanu tā nenovērtēs kā citreiz viņa būtu dāvināta.
iepriekšējos gados biju vairākās kāzās (tiesa gan, krievu kāzās), un visos gadījumos līgavaiņi bija dāvinājuši kaut ko līgavām (bez pušķa), kādas rotas - bija auskari, kaklarotas... Un nevienu reizīti nebija tā, ka arī līgavai būtu kāda dāvana savam līgavainim. Nezinu, varbūt ir kāda tradīcija, kāpēc tā, bet man kaut kā tas iesēdas atmiņā, ka būtu smuki lai arī līgaviņa kaut ko uzdāvinātu...
Nu un īstenībā šausmīgi gribas mīļotajam pasniegt pirmo dāvanu jau būšot sieviņas kārtā tik nozīmīgajā dienā... :)
Es piemēram šo dāvanu biju iedomājusies tādu personisku un to pasniegšanu divatā...nu nezinu...ne jau visiem priekšā....to lietu biju iedomājusies intīmāku.....
nav taču visiem jāzina...ko viņš dāvina vai nedāvina vai viņa...
Mēs dāvinam sevi viens otram...šī diena mums abiem būs neaizmirstama dāvana!!!...nedomājam neko materiālu dāvināt...to atstāsim turpmāko gadu jubilejām :)
es jau arī iedomājos šo momentu, piemēram dienas (vai nakts :D) beigās, kad jau vissaiz pleciem un būsim divatā, vai vispār no paša rīta 2. dienā, kad tikko tikko pamodas... mmmmmm dievinu taisīt davānas un pārsteigumus, gribas jau ātrāk :D