FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Kā izvēlēties vedējus

ElīnaZ 05.09.08. 10:48

Mīļās meitenes, esmu vēl tikai pašā sākumā, taču kā zināms, sākumā nekas nav skaidrs, tādēļ esmu apstājusies, man šķiet pie galvēnā - vedēju izvēle. Padalīties ar mani savā pieredzē, kā jūs izvēlējāties vedējus - pēc kādiem principiem: labi draugi, atraktivitāte, pazīšanās utt. Un vai vedēji bija pašī pāris vai katrs ņemts no savas ģimenes???? Jo diemžēl man tik atrakatīvu cilvēku nav, kā man gribētos, jo varētu teikt tā, ka visas svinības ir atkarīgas no vedējiem....

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
inesegatis 05.09.08. 11:26 | Kāzu datums: 25.07.2009

Vedejiem ir loti liela nozime kazas!Tapec izvelies cilveekus ar kuriem tu jutisies viss labak.Kuri ieliks taja pasakuma sirdi un dveseli!Labak jau ir nemt tadus kas ir paritis,bet ja tadu nav ,var salikt tavu labako draudzeni kopa ar tava milota labako draugu.

ElīnaZ 05.09.08. 11:24

Liels paldiesiņš par uzmundrināju un īstenība es tik tālu nebiju aizdomājusies par darba kolēgiem, biju ieciklējusies uz vienu - kā vedējus tuvākos cilvēkus.... Bet tieši tādēl es šos jautājumus uzdod, lai jūs dalītos savā pieredzē....

aginja 05.09.08. 11:24 | Kāzu datums: 01.05.2008

es savās kāzās organizēju un domāju tikai pašu nepieciešamāko, tik to, kas atkarīgs no manis pašas - pārējo uzticēju citiem cilvēkiem un tā diena bija skaists pārsteigums....

esmu organizējusi daudzus pasākumus un zinu, ka no organizatoriskā viedokļa tu nekad nebūsi sasniedzis to pilnību, ko izsapņoji, kaut arī dalībniekiem vienmēr ir licies, ka labāk vairs būt nevar....

līdz ar to - tajā dienā iesaku būt dalībnieka pusē, kas nezin, kur kaut kas nav izdevies, kur kaut kas nogāja greizi, vai kur vēl kas cits...
labāk ir neko nezināt un baudīt mirkli, pārsteigumus - nevis kādā brīdī saraukt un sākt stresot, kāpēc tagad nav tas - bija taču jābūt utt...

tādēļ vajag atrast cilvēkus, kas par to parūpēsies tavā vietā :)

aginja 05.09.08. 11:20 | Kāzu datums: 01.05.2008

..mums bija tā, ka daudziem draugiem neko tādu nemaz nevarējām jautāt - dažādu apsvērumu dēļ (veselība, mācības, nauda, attiecības) - un jautājām diviem pāriem... - abi tuvi draugi, bet abi atteicās, jo draugu kāzu dienā gribot atpūsties nevis strādāt...

bijām jau tik dziļā izmisumā, ka bija jāņem kāzu rīkotāji, ko es ļoti, ļoti negribēju, jo manuprāt, tas nav tik personiski... nu tas ir pavisam citādāk - domāju, ja nebūtu atraduši vdējus, tad mēs rīkotu mazas kāzas ar ģimenēm, kur tad māsa visu noorganizētu, jo svešus cilvēkus savās kāzās negribēju

..un pēdējais salmiņš, kam piedāvājām bija mūsu abu kolēģi, kas paši nemaz nebija pāris - bet abi ļoti komunikabli, atraktīvi utt...

un ne mirkli nenožēlojam - jo neko labāku nebūtu varējuši vēlēties....

it kā saprotam tos draugus, kas atteica, jo protams, novadīt kāzas un visu sagatavot - tas ir darbs, nevis atpūta - tomēr, kad mēs paši gājām par vedējiem - tas bija ārkārtīgs prieks no visas sirds ensties un pasniegt jaunajiem pašu skiastāko dienu viņu mūžā...

..vnk izvēlies tos, kas tavuprāt to spētu un darītu ar lielu prieku :)

...un pie pirmā atteikuma - nepadosies un nenokar degunu :)

ElīnaZ 05.09.08. 11:19

Lielāko daļu organizāciju vēlos es pati, vedējiem tikai jābuūt kāzu organizēšanā kā lielam atbalstam, tacu ier runa par pašu kāzu dienu. Tur jau ir vislielākais jautājums, kas būtu tie, lai patiktu visiem kāzu viesiem un ne mirkli nebūtu garlaicīgi, jo kā saka, mēs taču esam tik atšķirīgi un ir ļoti grūti izdabāt visiem. Kā man vienmēr vajag, lai viss būtu ideāli. Lai viesi aizbraucot mājās, teiktu: "Jāaaa, kāzas bija izdevušās un ļoti jautras!" Un lūk kur rodas jautājums, kā lai tādus cilvēkus izvēlās, jo es nezinu cik var daudz paļauties uz kāzu vadītājiem???????????

i
inly 05.09.08. 11:09

Manuprāt, tas ir nežēlīgi, ka vedējiem uzgrūž visu kāzu organizāciju, tāpēc ļoti svarīgi atrast profesionālus kāzu organizatorus, kaut vakara vadītāju. Tas arī lielā mērā atrisina vedēju izvēli - izvēlies tos, kurus vienkārši gribi sev redzēt blakus. Tad arī ir lielāka varbūtība, ka viņi piekritīs uzņēmties šo lomu.

iveta25 05.09.08. 11:05 | Kāzu datums: 02.08.2008

Mums bija mana māsa ar puisi:) Vienkārši tuvākie cilvēki...Ļoti centās un izdevās vienkārši ideāli:) Turklāt bijām viņiem pirmie:))Jā...laikam ļoti daudz atkarīgs no vedējiem...:) Arī tagad sveicām vedējus mūsu nedēļas un tad mēneša kāzu jubilejās...esam kopā:))