FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Kā uzrunājāt vedējus?

Njau 08.09.10. 11:23 | Kāzu datums: 27.05.2011

Sveikas meitenes!
Lūdzu padalieties pieredzē kā jūs uzrunājāt vedējus? Sarunājāt tikšanos, oficiāli uzlūdzāt, kaut ko pasniedzāt, ko pirmajā brīdī izrunājāt?
Tiem, ko esmu noskatījusi par vedējiem, man nav tik labi vīrs pazīstams, tāpēc nedaudz mulsums, kā to pasākumu organizēt.:)

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Spiiguliite 02.11.11. 00:02 | Kāzu datums: 24.09.2011

Man vedējmāte ir ļoti laba draudzene, es vienkārši viņai piezvanīju. Viņa jau zināja, ka mēs precamies. Un tā sirsnīgi izstāstīju, ka mēs viņus uzskatam par paraugpāri un būtu ļoti priecīgi, ja viņi būtu mūsu vedēji. Man liekas, mana draudzene būtu ļoti apmulsusi par visām tām dīvainajām tradīcijām - servīzēm un ko tur vēl. Pirmo reizi draudzene atteicās, bet kad zvanīju otro reizi, tad viņi abi ar vīru piekrita, jo bija labā garastāvoklī :))) Tad mēs visi kopā braucām uz kafejnīcu. Tāds ir mans stāsts :)))

p
puķu_meitene 02.11.11. 09:29

Mēs saviem vedējiem vienu reizīti tā kā nefoficiāli pateiām kas un kā, kas par štelli... Teicām, ka atbrauksim ciemos parunāties. Kad atbraucām un viņi jau zināja, ko gribam - piekrita un jutās, šķiet, pagodināti. Tikai viena problēma, jo šobrīd vedējmāte gaida mazo, ko tā nejauši uzzinājām - līdz ar to nezinu kā tur viss būs - laikam jāpadomā par vakara vadītāju tēmu, kut gan man tas liekas kaut kā tā....
Re ka iet visādi :)

Angyy 02.11.11. 10:00 | Kāzu datums: 28.07.2012

Sākumā mēs viņus brutāli nostādījām fakta priekšā (tīri informācijai) :D Vēlāk uzaicinājām gan vecākus, gan vedējus uz glaunu restorānu, kur notika oficiāla saderināšanās!

Signe84 02.11.11. 14:44 | Kāzu datums: 19.08.2011

Kad nolēmām laulāties, uzreiz arī bija skaidrs, ko vēlamies par vedējiem - mana vīra brāli ar sievu, kas bija vedēji citās kāzās, kur savukārt mēs ar tagadējo vīru iepazināmies. Bet diezgan ilgi nevarējām īsti atrast pareizo brīdi, lai viņus iepazīstinātu ar mūsu ideju un aicinātu uzņemties šo nozīmīgo lomu. Brīdis radās pats no sevis, kad kādā mājas ballītē mans tobrīd līgavainis pacēla glāzi un skandinot uzsauca tostu "Par vedējiem!". Tā kā tur bijām tikai mēs 4, tad mājiens bija vairāk nekā nepārprotams. Pēc dažu nedēļu laušanās vedēji piekrita :-)

K
KristīneK 16.01.12. 20:37 | Kāzu datums: 20.07.2012

Mēs uzaicinājām vakariņās. Pagatavoju pikantu meksikāņu otro. Vakariņu iemesls it kā bija viņu atvestais Austrijas vīns pagājušajā vasarā :)
Par vedējiem izvēlējāmie manu brāli (ar dabas dotu talantu smīdināt publiku un vadīt pasākumus) ar draudzeni :) brālis gan promejot vēl noteica, ka, tjip, esot jāpadomā un jāpalaužas mazliet un "jāpadomā" :)))