Kāzu plānošana
Par vedējiem un lieciniekiem
Kleitas krāsa vedējmātei
Kā Jūs domājat vai ir pieņemami vedējmātei kāzās ģērbt SARKANU kokteļkleitu?
Kāzu krāsu var noprast no ielūgumiem. Speciāli to norādīt man kā līgavai negribētos, lai kāds nesajūtas tā, ka es viņam spiestu pirkt jaunu kleitu vai kreklu šajās krāsās, ja nu gadījumā garderobē nekas piemērots neatrodas.
Protams, ideāli, ja krāsas ir pieskaņotas, bet ielūgumos nerakstītu, ka jāierodas sarkanā/ dzeltenā/ oranžā kleitā/ kostīmā..pat vēlamo krāsu neminētu (formulējums šeit nav svarīgs). Iemesls tam šeit jau vairākkārt apspriestā tēma cik izmaksā kāzas viesiem, tāpēc neatkārtošos. Negribu, lai kāds no viesiem justos neērti atnākot savā vecajā, mīļājā kostīmā/ kleitā...
Bet priecāšos dalīties ar šo informāciju ar visiem interesentiem (ielūgtajiem viesiem).:)
Sarkanajam ir dažādi toņi. Spilgti sarkanu kā arteriālās asinis es laikam gan nevilktu. :D Kaut gan - ja sarkanā ir viena no kāzu krāsām, kāpēc ne.
Drošvien saprātīgākais patiešām būtu jautāt līgavai.
Es šādā gadījumā, jautātu Līgavai - par kāzu krāsām, par viņas redzējumu. Man pašai ir tendence visu saskaņot, līdz ar to, man būtu svarīgi, lai mana kā vedējmātes/liecinieces kleita būtu pieskaņota kopējai dienas krāsu gammai.
Patiesībā, man pat ļoti patīk variants, kad ielūgumos viesiem tiek norādīts, kāda būs kāzu krāsa un kādas krāsas toņu aksesuārus es priecātos redzēt viņu štātēs... Galu galā visi veido kopēju kāzu dienas "kompozīciju", sanāk skaistas bildes un kats jūtas vēl vairāk piederīgs šai dienai :)
Man noteikti nebūtu nekādi iebildumi. Kāda vaina sarkanai kokteiļkleitai?
Kāpēc gan nē? Centrālā krāsa šajā dienā tāpat būs baltā :)
Manuprāt, kāda nozīme kādā krāsā kleita vedējmātei sarkana vai lilla vai kadā citā krāsā es domaju vienalga kada lai ir krāsa neizcelsies vairāk par balto līgavas kleitu...un ciemiņiem jau ar mēdz būt visāda krāsā apģērbi
Ir tā,ka pati būšu vedējmāte un nevaru īsti saprast vai varu vilkt sarkanu kleitu,jo tomēr līgavai kāzās jābūt centrālajam objektam.....
Nezinu kādu krāsu lai izvēlas,ņemot vērā vēl to,ka kāzas ziemā
Domāju jāmēģina vienoties,saskaņot ar jūsu kāzu krāsu,vai krāsām.Man ar tā dīvaini sanāca ,vedējmāte teica ,ka viņai zila kleita būs,ka viņa šobrīd ir apmākta ar zilo krāsu :) Tajā laikā tieši domāju kādu krāsu izvēlēties,zilo biju domājusi no paša sākuma ņemt par kāzu krāsu.Topošajam vīram oranžā patīk,tā nu sakombinējām.