Ēdamais mazliet palika pāri - tik daudz, vēl nākošajā dienā varējām ēst.
Ēdamais pietrūka vai palika pāri?
Pievienot savu pieredziPalika pāri, kāzas bija divas dienas, bet radi tusēja arī otrās dienas vakarā un pusi trešās dienas pie maniem vecākiem mājās - un ēst papildus negatavoja.
Palika pāri, bet saprātīgā daudzumā. Pavāre mūs atrunāja no maizes likšanas uz galda, sakot, ka visu maizi vienmēr nākoties izmest, jo cilvēki to neēd, tikai noliek sev uz šķīvja pa pusšķēlītei. Domāju, tas bija prātīgs lēmums.
Palika pāri, ko ēdām nākamā dienā brokastīs un pusdienās + vēl iesaiņoja, lai varam paņemt ceļā līdzi. Bet kopumā es teiktu, ka labāk, lai mazliet paliek pāri, nekā pietrūkst.
Ēdamais bija ļoti optimāli, pāri palika tikai vieni salāti, kas lieliski noderēja trešajai dienai, kad vācām nost nojumi un dekorācijas.
Pirmajā vakarā likās, ka paliks ļoti daudz, bet tā kā ārā bija +30... Ēšanas laikā visiem pietika, bet ja runājam par līdzi ņemšanu, tad paņēmām tikai pārpalikumus no gaļas plates, jo apšaubījām salātu turpmāko ietekmi uz organismu pēc stāvēšanas šādā karstumā.
Eedamais pietika pirmajai un veel arii otrajai dienai. Pasuutiitaas brokastu pankuukas vispaar aizgaaja uz urraa! Divu dienu laikaa vispaar nekaa netruuka! Liels paldies Niitaures dzirnavaam :)
Ēdiens pietika, bet tā kā bija nenormāli karsts, tad viss ātri bojājās un jau vakara gaitā saimnieces lēnām nesa prom salātu bļodas. Līdzņemšanai nekas nepalika.
Daudz palika pāri. Pirmie aizgāja augļi, dārzeņi, salāti un gaļa daudz palika pāri.
Ēdamais un alkohols palika ļoti daudz pāri, par daudz pārcentāmies.
Ēdamais palika pāri, daudz. Kāzas bija 2 dienas un viesi bija pabaroti 2.dienā, taču ar karsto laiku nācās daudz arī izmest.
Ēdamais palika pāri-varējām mieloties vēl nākamo un aiznākamo dienu.
Ļoti daudz palika pāri, bet tā kā kāzas bija piektdienā, tad līdz svētdienai viss tika noēsts, jo turpinājām svinēt vēl divas dienas.
Mums bija, ko ēst 2 dienas. Pēc otās nakts gan jau vairs nekas pāri nepalika.
Ēdamais palika ļoti daudz pāri, vēl nākamajā dienā visi ēdām un devām viesiem līdzi.
Ēdamais ļoti daudz palika pāri, mēs būtu varējuši pasūtīt par 30% mazāk ēdiena un arī tad būtu bijis atliku likām.
Palika pāri, devām pat viesiem līdzi ņemšanai. Nebijām domājuši, ka būs tik daudz. Pasūtīts tika 20 cilvēkiem, bet galds bija kā priekš 40.
Uzkodas palika pāri, torte arī. Meitenēm savas porcijas bija grūti apēst :)
Ēdiens bija pietiekoši divām dienām. Otrajā dienā arī papildus cepām šašliku.
Ēdamais bija sagādāts tieši tik, cik vajag. Nākamajā dienā iekļautas brokastis un visiem ciemiņiem ļoti garšoja saimnieces gatavotā soļanka :)
Ēdiens palika pāri, tika izdalīts viesiem, kuriem bija tāda vēlēšanas, un šasliks tika cepts vēl Līgo vakarā
Palika pāri. Visvairāk palika pāri svaigie dārzeņi. Arī izskaidrojums ir, kāpēc. Kad viesmīļi beidza darbu (nepateikšu precīzi ap cikiem), uz galda vēl viss ir, bet viesi jau gulēt neiet, tusējas utt., uzēd, iedzer, viss kā nākas. Tā laikam ritot arī galds sāk palikt tukšāks… Limonādes sāk beigties, dārzeņu plates tukšas… Nebija jau tik traki, ka galds totāli tukšs, bet nu patukšots bija pamatīgi. Pati uz virtuvi negāju un neko nesāku griezt un meklēt. Domāju, ka nav, tad nav, laikam viss, beigušies krājumi. Nepatīkamākais bija otrajā dienā, kad visu nācās vest mājās….. Tad bija dusmas reālas! Puķkāposti, burkāniņi, mazsālīto gurķīšu spainis…. Rrrrr…… Es to labprāt redzētu visu iepriekšējā vakarā uz galda.
Palika pāri - daļēji tāpēc, ka biju sagatavojusi arī saldumu galdu. Iepriekš jau bijām nopirkuši kastītes, kurās viesiem iedot līdzi to, kas palika pāri.