Ceļojumi un izklaide
Kāzu ceļojumi
Ceļojuma meklējumos
Sveikas meitenes :)
Vēlējos noskaidrot caur kādām ceļojuma aģentūrām jūs atradāt savu ideālo medusmēneša piedāvājumu?
Vēlamies braukt uz siltajām zemēm, kur brauciena cenā jau būtu iekļauta viesnīca un vēl kādas atrakcijas vai atpūtas iespējas, ceļojumam plānojam aptuveni nedēļu :)
Ko jūs varētu ieteikt :)
Mēs bijām 7 dienas Tenerifē un jo ilgāks laiks paiet,jo saldākas un kūstošākas atmiņas par šo paradīzes stūrīti.
Sāc ar Vietas izvēli un tad meklē piemērotāko piedāvājumu ;)
Ieej celojumubode.lv un paskaties sev interesējošos datumus. Tur parādās praktiski visu populārāko firmu piedāvājumi.
Ja datumi vēl nav zināmi un ceļojumos nav sanācis bieži braukāt varu pastāstīt trijos vārdos par populārākajiem galamērķiem.
Turcija - silti, lēti, krievu valoda dominē, kvalitāte mazliet zemāka.
Ēģipte - silti, mazliet dārgāk, krievu/angļu, kvalitāte atšķiras, BĪSTAMI. :)
Horvātija - silti, mazliet dārgāk, angļu valoda, kvalitāte mazliet augstāka.
Krēta - silti, vēl dārgāk (Turcijā par to naudu būtu all inclusive, Krētā - B&B), angļu/grieķu valoda, kvalitāte atšķiras.
Tenerife - cik dzirdēts, samērā dārgi, bet eksotiski (citādi nekā iepriekš minētajos galamērķos).
Parasti firmas piedāvā avio+viesnīcu, bet ekskursijas vari pasūtīt tur uz vietas no tās pašas firmas vai kādiem vietējiem. Turcijā noteikti iesaku pasūtīt no vietējiem, jo cena ir 30-50% zemāka (kvalitāte līdzīga).
Pašlaik nosliecos uz Krētas pusi :) šķiet gana jauka priekš medusmēneša.
Kas ēģiptē šķiet tik bīstams? Ir pieredze?
Manuprāt, ka no tā nevar izvairīties nevienā valstī, jo tagad jau visā pasaulē ik pa laikam notiek šausmu lietas.
Varbūt, bet es savā kāzu ceļojumā apzināti tomēr neietu uz tādu risku, t.i., nebrauktu uz valsti, kurā tikko bijuši nemieri vai ir karastāvoklis.
Tad varbūt iesaki kādu jauku variantu? ir jau tomēr grūti nezinot konkrētu mērķi izvēlēties - viss šķiet tik kārdinošs un skaists :)
Ceļojuma firmas:
novatours.lv
begonija.lv
averoja.lv
vanillatravel.lv
kolumbs.lv
Tagad ir daudz jaunu galamērķu, Sicīlija, Algarve, Madeira utt. Visas pasakainas vietas!
man arii shis ir aktuaals jautaajums, :)
Tenerifi nepakam negribeetu - biju tur 2 gadus apakalj - nu tuurisma kalngals! (ljoti daudz tuuristu, krievi daudz, neteikshu, ka buutu uuber daargi).
Santorini - biju.. vairaakus gadus apakalj, :D ljoooti patika. biju septembrii (sezonas beigas) - kluss, mieriigs, nau paaraak karsts, super! diemzheel gribu "medusmeenesi" pavadiit kaut kur, kur neesmu bijusi. braucaam individuaali organizeeti (paliidzeeja draudzene no tuur-agjentuuras).
ko sakat par Portugaali?
varbuut varat ieteikt kaadu eksotiskaaku variantu par tik daudz dzirdeeto Turciju, Eegjipti, etc?
vispaar labpraat pavadiitu nedeelju liidziigaa vietaa kaa peedeejaa Kreeslas filmaa, :D (nee, man sen vairs nav 15 gadi, :D)
Mēs precamies vasarā,jūlijā un bija doma medusmēnesī braukt slēpot uz kalniem,bet es skatos,ka tūrisma firmas nemaz nepiedāvā slēpošanu no maija!? Vai es kaut ko jaucu!:D
Tā jau varētu būt, jo kurš gan jūlijā brauc slēpot? Ir tomēr silts un arī kalnos tas nav droši.
Danstan, Esmu sajusma par Portugali: biju tur junija sakuma pirms kadiem 4 gadiem. UN nevaru izcelt ne vienu konkretu vietu, jo viss sajusminaja cela no Faro, lidz Lisabonai. Tiesam iesaku :)
Sogad rudeni bijam Spanija- Andaluzijas dala, nebija daudz turisti un centamies braukt pa nomalakiem ciemiem- tada romantika vietas, kas nav lielakie turisti galamerki :) taa smaidit gribas atceroties :)
katra zina iesaku :)
Bet mes ari medusmenesim izvelejamies vietu, kur neviens no mums nav bijis :)
Slepot var braukt uz jaunzelandi un australiju vasara :)
super, paldies par komentāru. noskaidroju no paziņas, ka oktobrī arī vēl spānijā un portugālē laiks esot ok (neesot vēl auksts). tā ka visticamāk paliksim pie šī varianta.
kāds tev bija laiks jūnijā? nebija pa karstu?
junija bija loti labi portugale: bija gan vesakas gan kasrtakas dienas: ideali gan lai saulotos, gan lai vnk braukatu apkart.
Par oktobri: bijam tiesi spanija sogad tur.. mums bija nezeligi karsts, bet vietejie teica, ka tas ta netipiski :) mums bija virs 30 gradiem, bet normali oktobri tur ap 25, medz but lietainas dienas. portogale vajadzetu but siltak :) un protams- tas atkarigs, vai esat dienvidos vai ziemelos
paldies vēlreiz, :)) mūsdienās jau neko nevar zināt ar laikapstākļiem...
droši vien gribētos dienvidos - lai siltāk, :)
Mums izveidojās laba sadrabība ar Travel Time - veido individuālos celojumus arī honeymooneriem un cena mūs ļoti apmierina, jo pagaidām ir lētākā, kādu mums ir piedāvājušas aģentūras. Braucam uz Maldīvu salām ;)
oktobrī bijām Turcijā atpūsties...
tāpēc sapratām,ka kāzu ceļojumu gribam ES... tad nu dosimies,laikam, uz Tenerifi..bet šoreiz noteikti uz 10 dienām,jo tās 7ņas bija nedaudz par maz :) dosimies caur TezTour,jo bijām ļoti apmierināti! Cenā bija iekļauts,avio,autobuss un visnīca ( protams ar all inclusive)..ekskursijas( paņēmām dienu uz jahtas) ir atsevišķi uz vietas jāapmaksā..menedžeris tur uzreiz noorganizē tikšanos un pastāsta par iespējamajiem variantiem! Sākuma domājām braukt uz savu galvu,bet sapratām,ka labāk caur kompāniju,kuri parūpējas par visu un uzņemas arī atbildību par reizu pārcelšanu vai atlikšanu! Arī starpgadījumu ar jaku aizmiršanu viesnīcā atrisinājām caur menedžeri,kurs at taksi mums viņas atveda uz lidostu :)
Vienīgi žēl,ka Tenerifē nevienā no viesnīcām 5* nav bungalo :( .. tas man ļoti patika ,kad bijām Turcijā!
mees veel plaanojam savu celjojumu , bet izskataas , ka brauksim kruiizaa pa Vidusjuuru , Roma , Veneecija, Rodas sala .....
pa dienu buus iespadiem pilna , vakaros vareesim baudiit viinu uz savas kajiites balkonu :)
neesam gan veel rezerveejushi , bet nu pagaidaam doamas uz to sliecas :)