FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu ceļojumi

Ceļojuma meklējumos

S
Sindija1992 24.01.12. 18:32

Sveikas meitenes :)
Vēlējos noskaidrot caur kādām ceļojuma aģentūrām jūs atradāt savu ideālo medusmēneša piedāvājumu?
Vēlamies braukt uz siltajām zemēm, kur brauciena cenā jau būtu iekļauta viesnīca un vēl kādas atrakcijas vai atpūtas iespējas, ceļojumam plānojam aptuveni nedēļu :)
Ko jūs varētu ieteikt :)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Bībī 24.09.12. 10:26

es ari planoju kur doties kazu celojuma. Tagad skatos visdus piedavajumus, kads no jums ir braucis ar celojumu agenturu Altebo???? Ir kadas atsauksmes? Griban kkur uz Italiju doties, vel jau tik pavasari ta liela diena bet nu jua laicigi jasak gatavoties :)))

L
Livions 27.09.12. 11:30

Es braucu ar Altebo, gan ne kāzu ceļojumā, bet tomēr. Bija tiešām forši! Ļoti laba attieksme no konsultantiem, nu tā, ka prieks kontaktēties. :) Nezinu, kā ir ar citām aģentūrām, neesmu braukusi..

zuze2010 27.09.12. 13:11 | Kāzu datums: 15.09.2012

Ja nav slinkums, ceļojumus iesaku plānot pašiem, jo ceļojumu aģenti nokāš prāvas summas par pilnīgiem niekiem, piem., par vienas aviobiļetes rezervēšanu - 20 Ls... nu kamon, ja to visu var pats izpētīt un izdarīt onlainā... Mēs tikko atgriezāmies no Barselonas, sabijām tur 5 dienas, gan Vidusjūrā nopeldējāmies, gan ievērojamākos objektus apskatījām, gan ielu kafejnīcās izsēdējāmies, bez steigas un relaksēti... :) Bet tas viss jau laikam no individuālajām vēlmēm, jo kūrortā dirnēt nav mūsu dabā, grupu ceļojumi nesaista un tūrisma aģentus barot negribas :)

L
Livions 27.09.12. 14:28

@ zuze2010
Nu nezinu, darbā raujos no rīta līdz vakaram, laiks jāvelta arī bērniem, kā arī pašai sev un vīram... nu nav laika pašam visu saplānot. Vai varbūt vienkārši nemāku to darīt, tāda lieta kā plānotājs man arī ikdienā nav iecienīta. :D Nu es uzskatu, ka, ja jau es maksāju, tad labāk samaksāju biš vairāk, bet lai man ne par ko nav jāuztraucas, lai ne par ko galva jav jālauza. Turklāt, mēs braucām tai ceļojumā un nemaz nedevāmies uz visām tām ekskursijām, ko piedāvāja firma, ir arī brīvais laiks, kad doties pašiem savā izlūkgājienā, tā ka visu var apvienot. :) Bet ar savu topogrāfisko idiotismu labāk neriskēju baigi aizrauties ar pilsētas "labāko" rajonu aplūkošanu. :D

Lai nu kā, firma man patika, pēc dažām dienām piezvanīja apjautāties, kā gāja, kas patika/kas nē. Zinu, ka nākošreiz arī ar viņiem visticamāk došos, kkāda atlaidīte arī laikam būs. :)

K
Kety 27.09.12. 15:44

Es arī no tām, kam nepatīk pārmaksāt, tāpēc vienmēr pati visu saplānoju/ rezervēju un tik braucu ar savu mīļoto izbaudīt. :) Bet kāzu ceļojumam viennozīmīgi izvēlēšos vienu no tūrfirmu piedāvājumiem, jo pirmkārt negribās papildus 'galvassāpes' (pats plānošanas process man ļooooti patīk, bet tas tiešām prasa daudz laika, ja vēlies saplānot visu līdz pēdējam sīkumam!), un otrkārt ne vienmēr ir lētāk pašiem plānojot... Tāpēc noteikti medusmēnesim izvēlēšos valsti, kur izdēvīgāk braukt caur tūrfirmu.:)

zuze2010 27.09.12. 17:05 | Kāzu datums: 15.09.2012

Jā, es ar sākumā interesējos par firmām, gribējās, lai kāds cits man visu sarūpē, bet, kad ieraudzīju cenrādi, sapratu, ka labāk aiziešu uz kādu restūzīti, nevis maksāšu par to, ka kāds saklikšķina datorpogas manā vietā, jo vairāk, ka pati es atradu lētākus variantus kā man piedāvāja. Un piepūli tas arī nekādu lielo neprasa - galvenais sākt laicīgi, nopirkt aviobiļetes (trāpīju uz AirBaltic atlaidēm pavasarī) un rezervēt viesnīcu (skatījos bildes, lasīju atsauksmes, salīdzināju dažādās lapās vienas viesnīcas cenas). Līdzi ceļvedis un aidā - improvizācija! :) Ar karti tāpat būs jāstaigā! :)

v
vinjsh&vinja 01.10.12. 16:31

Meitenes, vai varat ieteikt, kur doties. Planotais laiks janvaris/februaris. Kaut kur, kur ir silts & patikams, bet ne lai zvilnetu visu laiku pludmale. Un kur var 2 cilveki uz ~1000 Ls ieklauties. Varat ko ieteikt atputai pie Melnas juras? Kaut kas no Krimas varbut?

a
alpuvijolite 19.10.12. 21:28 | Kāzu datums: 03.06.2011

Nu pie Melnas juras toc vel taja laika nebus ne silts&patikams,bet nu tas jau ka kuram,citam jau +10 liekas gan silts,gan patikams:)

v
vinjsh&vinja 21.10.12. 14:36

laikam taisniba gan Tev bus. Gribas kaut kur Eiropa taja laika & tur, kur nav -20, bet drizak +10 - +15, bet februaris laikam visur ir aukstakais menesis :( Zel, jo tad tiesi ir atvalinajumu laiks...

kerija21 01.11.12. 19:24 | Kāzu datums: 21.05.2011

mēs precējāmies maijā, bet kāzu ceļojumā devāmies oktobra beigās uz Sicīliju. laiks bija burvīgs un ceļojums fantatsisks. es vienmēr pati visu plānoju, sanāk daaaaudz lētāk, nu nevis par kkādiem 50ls lētāk, bet tiešām ievērojami lētāk. tūrfirmas uz Sicīliju piedāvā cenu vidēji 600-1000ls 2 personām, tad mums sanāca ~400ls abiem.
man ļoti patīk tas plānošanas process un tas, ka tu neesi nekam piesiets, dari, ko gribi un cik ilgi gribi, ej, kur gribi. un ceļojot pašiem ir daudz lielāka iespēja iepazīt to zemi un kultūru.
lidoju vienmēr ar Ryanair.
tagad arī tikko atgriezos no ceļojuma uz Maltu. biju ar vecākiem. viņi vienmēr kkur ceļo divatā ar tūrfirmām, bet es par tām cenām vienmēr saķeru galvu. tad nu tētis teica - ok, saplāno. saplānoju visu, bet viņiem ir tā problēma, ka viņi angliski nerunā, bet ar krievu valodu tur nebūs līdzēts. tad nu viņi paņēma mani līdzi kā tulku/gidu :D bet forši, atpūtos. un vecāki arī atzina - ka šitāds ceļošanas variants tomēr ir daudz, daudz foršāks.

Dior 13.01.13. 17:29

Mēs caur Relaks Tūre brauksim uz Maldīvu salām (ceļojuma cenā iekļauta dzīvošana ar 3x ēdināšanu un lidojumi). Par aktivitātēm papildus maksāsim, vēl ir daudz laika domāt. Domāju, būs skaisti. :)

S
Simona21 14.01.13. 11:26

Ja vēlas braukt ar tūroperatoriem Novatours, teztour vai alidatours, iesaku pirkt ceļojumu no Alba Tour Baltic konsultantes Ilzes, viņa iedos atlaidi no cenas, ko piedāvā tūroperatori! Nav jau ļoti liela atlaide, bet tomēr ir atlaide un kādus 60-100 ls ietaupīsiet.
Paši plānojam doties uz 10 vai 14 dienām uz Kanāriju salām, bet nāks tuvāk laiks,tad izdomāsim, varbūt nopirksim kādu eksotiskāku ceļojumu. Budžets mums nav ierobežots, bet maldīvu salas liekas nedaudz par dārgu! :))

Dior 14.01.13. 11:31

Nu jā, lēts prieks tas nav. Taču mēs braucam caur Relaks Tūre, jo mums tur paziņa strādā, būs nedaudz lētāk un pārliecība, ka viņa ir ieinteresēta tomēr mums atrast to labāko, piemērotāko variantu. :)
Kanāriju salās neesmu bijusi (ir doma kaut kad aizbraukt), bet izlēmām, ka šoreiz gribam kaut ko ļoti īpašu.

K
Kikucee 17.01.13. 18:29 | Kāzu datums: 18.05.2013

Dior cik jums izmaksas sads prieks?

Mes laikam uz turieni uz gada jubileju brauksim, jo kazu izmaksas mums jau vairak ka 5,000 sanak

Dior 17.01.13. 18:51

Ap 2800 ls - lidojumi + beach villa uz nedēļu.
Nu tad vēl, protams, pārējie tēriņi uz vietas.
Sākumā gribēju water bungalow, bet tā pa skaisto tāds prieks izmaksā no 500 ls par nakti. 3500 tikai par palikšanu kaut kā negribas maksāt. Skats, kas paveras no tās beach villas ir tieši tāds pats kā water bungalow, vienīgi neesi uz ūdens, bet smiltīs. :) Ir arī labas atsauksmes no vienas konkrētas vietas.

d
divans 18.01.13. 14:08

Dior Kikucee nu mēs ar sieviņu arī gribam uz turieni bet mūs uzrunāja reklāma no Altebo, foršākais ka tur varēja papļāpāt ar konsultantēm un uzzināt labākos variantus, kā arī viņi piedāvā ceļot uz nomaksu. Saplānojot pirmskāzu un pēckāzu ceļojumus, daudz ērtāk ka var līdz 2 gadiem maksāt nemanot

R
Rockn´roll_Bride 21.01.13. 17:51 | Kāzu datums: 19.07.2013

Ieteiktu papētīt un paanalizēt kā netakrīgi cilvēki iesaka uzņēmumus, jo šis ir kārtējais pārāk uzkrītošais reklāmas komentārs.

Dior 22.01.13. 00:01

Man tiešām ir pilnīgi vienalga, caur kādu aģentūru kura no jums brauc ceļojumā! Neesmu nekad braukusi ne caur vienu aģentūru, jo nekad neesmu uzskatījusi, ka tas ir izdevīgi! Tāpat nav nekādas slēptās reklāmas (vismaz no manas puses), vienkārši atbildēju autorei, ka brauksim caur konkrēto aģentūru, jo tur strādā paziņa, kas lētāk var atrast gan lidojumus, gan palikšanu.
Varbūt ir vērts vēlreiz izlasīt jautājumu?

R
Rockn´roll_Bride 22.01.13. 15:30 | Kāzu datums: 19.07.2013

es par divans komentaru. Njemo vera ka vinjam visa formumaa ir divi komentaari kuri abi reklamee so agjentuuru. Un tik neveikli.

Dior 22.01.13. 15:45

Ak! Atvaino... :) Pēdējās dienās viss jūk.