Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kazu fotografs
Apluukojiet iedvesmai labaaka profesionaala kaazu fotograafa (Latvijaa) bildes.
Sheit maajas lapa: http://www.andreart.net
Tiem, kas domaa, ka uzticeet sho iipasho dienu vajadzeetu lietprateejam!
Kas, tad paliidz atminaam neizbaaleet....? Kaazu albums ko apluukot beerniem un mazbeerniem.
Paskatoties vinja darba kalendaaru iespeejams vienoties, ka tieshi vinsh buus juusu kaazu fotograafs.
un cenas?
apskatiju, tiešām skaisti :wink:
jām, skaisti....mēs arī gribējām VIŅU, bet bija jau aizņemts :cry: tagad neko labu nevaram vēl aizvien atrast.
Varbūt kāds kaut ko vēl var ieteikt? nu ļoti jau gribas, lai tā diena būtu īpaša un atmiņas arī būtu īpašas... :cry: :cry: please help
Piedodiet un par to jau rakstiiju citaa forumaa ,bet nejuusmoju par vina bildeeeem un esmu taas redzeejusi, ne tikai vina maajas lapaa !Varbuut vinu var saukt par maakslas fotograafu ? Veelreiz piedodiet ,lai fotograafee maakslu arii turpmaak, :!: bet ne manaas kaazaas ! :shock:
katram jau sava saprašanu par vārdu "smuks" :)
Redzēju viņa īsto kāzu reportāžu- vienkārši šausmas- daļa bilžu neasas, kadrējums pilnīgi garām, ar vienu vārdu sakot, nekā līdzīga izliktajām bildēm. Bet laikam jau 8 bildes katrs var uztaisīt reklāmai, bet tad kad ir reāls darbs, tad tāds chiks vien sanāk...
interesanti kurš datums, neatgādināsiet?
vairaaki cilveeki uzskata fotografisko neasumu ja fonu izmeeree (bildee uz diafragmas 2.8). nav mana vaina ja cilveeki nav izgliitoti.
kaa arii nenoliedzu ka savaa fotograafa karjeraa ir bijushas 1-2 kaazas kuraas jaunais paaris kaut ko kaveeja visu laiku viss notika steigaa, un neatlika laika bildeshanai un kad beigaas ieradaas viesu namaa vakaraa kad saka nu bildeejiet tagad, kad nav gaismas un nav vietas... taa nav mana vaina ka shaadiem paariem ir mazaak interesantu kadru.
loti daudzi prasa paraadiit visas bildes no peedejaam kaazaam. raaadu un visi ir apmierinaati gan par kvalitaaati un par izpildiijumu.
Tieši tādēļ pirms kāzām arī fotogrāfs jāinformē par kāzu norisi - laikiem, vietām, apstākļiem, idejām! :) Domāju, ka katrs jau var atvēlēt stundiņu laika sarunai ar fotogrāfu pāris dienas pirms Lielā notikuma! ;)
Varbūt kāda var ieteikt kādu kāzu fotogrāfu Vidzemē! Cik tas viss varētu maksāt? Man jau liekas ka 150Ls tā padārgi...
Nu, tas atkarīgs no tā, ko Tev par tiem Ls 150 piedāvā! ;)
Nezinu, kā var teikt, ka šī mākslinieka bildes ir sliktas... Jau kuru reizi skatos un priecājos, un domāju, ja man tagad būtu kāzas...
Bet tā kā man kāzas interesē kā notikums (esmu riktīga kāzu fane), tad skatoties draugiem.lv, esmu izrakstījusi vēl dažus fotogrāfus: Māris Justs, Harijs Pelle.
Mūsu kāzas fotografēja pazīstama meitene, Agnese Leiburga vārdā. Bija labi.
par 150 Ls piedāvā fotografēt no kāzu ceremonijas līdz mičošanai, bet tas viss neieskaitot transporta izmaksas!
Nu un kā ar pašām fotogrāfijām - attīstīšana/rakstīšana diskā? Man reiz sanāca sadarboties ar vairākiem Rīgas fotogrāfiem, nez, varētu pameklēt numurus, ja Tev der fotogrāfs no Rīgas. :)
biezhi visi plaani izjuuka kaads no posmiem neizdodas vai jau pashaa saakumaa tiek kaveets...
bet vai tiešām nevar dabūt fotogrāfu kāzu dienai ap 100Ls!!
var ! tikai buus adekvaata kvalitaate
Ja veelaties labas, tiesham labas kvalitates bildes tad cena bus sakot no 150 ls. Uztaisit labas bildes nav tikai paris stundas paknipseet, parasti kaazaas jafotografee 12 un vairak stundu,kas ir arkartigi nogurdinoshi + vismaz 2-3 dienas paiet kamer veic fotografiju apstradi.
man fotogrāfs izmaksaas 120LS no 12 kazu dienaa lidz 12 naktii.. un vel 30 lati par izgatavotajaam bildeem, taa kaa kopaa iznaak tie pashi 150ls un es nedomaaju ka tas ir dargi....
protams ja pasiem ir labi fotoaparaati liekas ka tik dargi nau jegas maksaat.. bet piem. kad mes intereseejamies par to kas veleetos pafotografeet ne jau visi laiku....nebija neviena tas pats ar video, un es isteniibaa tos cilvekus saprotu jo ja es butu kaazas es ar neveeleetos fotograafeet, esmu tachu atbraukusi uz sviiniibaam izklaideeties... :) nju tadas manas domas, tapec mes viennoziimiigi njemsim fotograafu ;))
Vai tad fotogrāfa dārgā cena automātiski nozīmē arī perfektu kvalitāti?....:)))
Par 100Ls var mēģināt atrast kādu kurš bildēs pirmās kāzas (par demo cenu), bet savādāk tas nav nopietni