Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kazu fotografs
Apluukojiet iedvesmai labaaka profesionaala kaazu fotograafa (Latvijaa) bildes.
Sheit maajas lapa: http://www.andreart.net
Tiem, kas domaa, ka uzticeet sho iipasho dienu vajadzeetu lietprateejam!
Kas, tad paliidz atminaam neizbaaleet....? Kaazu albums ko apluukot beerniem un mazbeerniem.
Paskatoties vinja darba kalendaaru iespeejams vienoties, ka tieshi vinsh buus juusu kaazu fotograafs.
Nu nezinu, kad meklēju savu kāzu fotogrāfu, ieraudzījusi šo mājas lapu biju gatava maksāt gandrīz jebkādu summu, lai tikai man būtu tik brīnišķīgas kāzu bildes, bet savas nezināšanas dēļ par šo tirgu, fotogrāfu sāku meklēt pārāk vēlu - jūlija vidū, līdz ar to gan Andrejs, gan liela daļu citu fotogrāfu, ko man ieteica, bija aizņemti, tas man nedaudz kremt, jo apzinos, ka bildes varēja būt skaistākas.
Tāpēc visām topošajām līgaviņām, no sirds iesaku, ja vēlaties tiešām labu fotogrāfu un skaistas kāzu bildes, sameklējiet laicīgi, tik pat laicīgi cik rezervējiet viesu namu!
man jau liekas ka mums bija vislabaakais fotograafs Latvijaa - Artūrs Jasinskis. Man vinju ieteica viens jauks, miiljsh cilveecinjsh ar kuru iepazinos shajaa portaalaa. apskatiiju bildes un sapratu- tas ir muusu kaazu fotograafs. uzreiz rakstiiju, sarunaaju un sapratu- bija lemts, jo tas bija pat mazaak nekaa divus meeneshus ieprieksh, un baidiijos ka datums vinjam buus jau aiznjemts. bet izdevaas, un apluukojot savu kaazu bilzhu albuumu saprotu, cik ljoti mums paveicaas :)
Nezinu, es laikam savaas kaazaas tik agresiivu fotograafu negribeetu, galu galaa fotrograafs arii ir kaazu viesis, un savaas kaazaas, paldies Dievam, varu atljauties ieluugt tikai patiikamus cilveekus.
jā, žēl, ka es nevaru palielīties ar skaitām kāzu bildēm...
Kāpēc? Tavas bildes bija pat ļoti skaistas !
durvjupele
:))
tikai rāmītī neviena nav liekama!
ieskaties labāk.nekā diža tur nav!profiņš uzreiz saprot, bet es tāda neesum, tikai patīk bildēt.
negribu likt liekas bildes, lai tev parādīt, nevis kauns, bet vietu negribās aizņemt!
Ieskatījos - nu zini, man pavisam godīgi tās nedaudzās tavas bildes patika pat daudz labāk nekā citas kāzu bildes, jo tavas ir brīvas, dabiskas, "iz norises vietas", bet dažām citām skaidri redzams, ka pozēts "priekš rāmīša". Baložu bilde un tā, kur vīrs tevi kā kupenu uzkrāvis sev virsū:) - vispār super! Ieskaties manējās - redzēsi, arī nav speciāli pozētas "rāmju bildes", bet notikuma dokumentēšana, un mēs tieši tā gribējām, lai ir iemūžināti šīs dienas momenti, jo uz salonu smuki nopozēt var aiziet jebkurā dienā, bet šādu svētiku otrreiz dzīvē vairs nebūs.
Vispar jau laba un veca pateisiba - kamer par tevi runa - tu esi dzivs;)Ta ka - Andrej, labi, ka runaa, lai ar ko runaa...
Vel viens secinajums - fotografs ir vien cilveks, arii vinjam shis tas var noiet griezi, lai butu patalu no idealaa - ideals, ka zinams - ir subjektiva lieta katram...Tapat fotografam jamak sabildet taa, lai pasham patik, tam kam bildee un vel citiem. Ne jau vienmer kazas ir tam ideali apstaklji, lai to izdaritu. Un dazkart ir taa, ka tiem apstakljiem tu esi pateisiba sabildejis labako iespejamo, bet paris , lai gan saka - ir o.k - isteniba ir neapmierinats.
Bet shad tad man gribas jautat - vai pashi, tie, aks tik dedzigi kritize, sava profesija un drabaa ir vienmer izdarijushi idealo.Pat apstakljos, kad tas isti nav iespejams?
Droši vien, ka mākslas (arī foto) cilvēki ir jūtīgāki ... tomēr ceru, ka izdodas neņemt pie sirds nekonstruktīvu kritiku un iet tālāk ... un grūtākos brīžos atcerēties, ka īstenais darba novērtējums ir ieraksti kalendārā nevis faktiem nepamatots "nepatīk" :).
Lai veicas turpmākajā darbā!
Tie, kuri mekle profesionalu kazu fotografu un ja ir finansiali iespeja - varu no savas pieredzes teikt, ka bildes ir vienkarsi burvigas. Andrejs bija fotografs sovasar musu kazas un bildes ir satriecosi skaistas, originalas, "dzivas", dinamiskas. Mums bija skaistas kazas, bet tagad tas mums ir tik skaisti iemuzinatas. Liels paldies velreiz par kolosalam bildem!