FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Kazu fotografs

o
oldforumuser 20.11.06. 15:50

Apluukojiet iedvesmai labaaka profesionaala kaazu fotograafa (Latvijaa) bildes.
Sheit maajas lapa: http://www.andreart.net

Tiem, kas domaa, ka uzticeet sho iipasho dienu vajadzeetu lietprateejam!
Kas, tad paliidz atminaam neizbaaleet....? Kaazu albums ko apluukot beerniem un mazbeerniem.

Paskatoties vinja darba kalendaaru iespeejams vienoties, ka tieshi vinsh buus juusu kaazu fotograafs.

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Friidis 24.04.07. 20:30

Ģirt, bet tauta takš uzskata, ka fotogrāfs plēš naudu ne par ko- paskraida, bišknuu pabildē, pēc tam saraksta bildītes CD un atdod. Nesappēc jau ir zināms sašutums par rot, ka pieklājīga foto un datoru tehnika, bez kuras nevar iegūt pieņemamu kvalitāti jebkurā kāzu situācijā, maksā vairākus tūkstošus latu, nesaprot, ka ar pusprofesionālās spoguļkameras iepiršanu vēl par maz- stabilus rezultātus var iegūt tikai ar pastāvīgu mācīšanos un praksi.
Tādēļ jau ir neizpratne un sašutums par dažiem "svaigi uzceptiem profiņiem", kas, nopirkuši kameru ar pamatobjektīvu un bišku piešāvušies bildēšanā, dod sludinājumus par "profesionāla fotogrāfa pakalpojumiem ". Bet rezultāts ne vienmēr apmierna ne pašu profiņu, ne jauno pāri, kas priecājās, ka dabūjuši "lētu profiņu".
Tā kā vienīgais pareizais ieteikums jaunajiem pāriem- pirms nolīgt jebkuru profu, apskatiet viņa vius darbus no vairākām kāzām, un viss būs skaidrs!

Niania 24.04.07. 23:12 | Kāzu datums: 08.09.2007

nu veel jau var meeginaat sarunaat pirmskaazu fotosesiju...shis gan vairumaa variantu taads nedaudz nepraktisks ieteikums..bet tomeer.. vismaz es taa taisos dariit jo po-zhiznji ir no tiem aparaatiem nedaudz bail un gribas jau lai labi sanaak.. manupraat fotograafam buus bik vieglaak, ja vinjsh ar bildeejamo personu buus jau ieprieksh ticies un mazliet paziistams.. :D

Serskabe 25.04.07. 05:43 | Kāzu datums: 28.07.2007

skaisti, jaa, bet padārgi ar

G
Girts_Pavlins 25.04.07. 08:23

Počemu tak dārgi? - Potomu što Forši! :)

Serskabe 25.04.07. 09:26 | Kāzu datums: 28.07.2007

mums bus fotografs par 200ls
bet zinu ka tas bus ok.

i
ingreta 25.04.07. 09:39 | Kāzu datums: 20.02.2016

Nu par profesionālu fotogrāfu kvalitatīvajām bildēm mēs varētu strīdēties.Tas no pašasd rūgtās pieredzes.Kad precējos pirmo reizi nolēmām bildes taisīt kādā ļoti slavenā un populārāfoto salonā.Uz vietas viesu namā sarunājām radinieku kasar savu aparātu melnbaltās sabildēs (1991gads)Tad kad saņēmu salona bildes nezināju,raudāt,smieties vai piedzerties.Visās bildēs aiz mugurām bija ēnas,cilvēki visi dubultojās,apakšējās rindas bija izplūdušas.Nu īsāk sakot no salona nepaņēmu nevienu bildi.Tā nu mums no pirmajām kāzām ir tikai melnbaltas viesu nama bildes.
Tā kā no kļūdām mācamies un tagad katrās kāzās kur eju par vedējmāti iesaku zināmu fotogrāfu un vienalga piesaku7 lai vēl viesi pafotogrāfē,jo nevar zināt kas var atgadīties.

Serskabe 25.04.07. 09:47 | Kāzu datums: 28.07.2007

principā tā ir mūsu diena, visa uzmanība tiek veltīta mums - arī fotogrāfēšana, bet nu dažas bildes ar viesiem ari būs labi.

N
Normunds 20.05.07. 13:26

Ko Jūs runājat, 100 par daudz. Pēc manām domām, pat 150 ir stipri par maz, jo darbs, kas jāieliek bildēšanā, apstrādē, aparatūrā to nenosedz. Rēķiniet paši, ja aparatūra maksā, kā minimums, 3000 Ls un pēcapstrāde aizņem, kā minimums, 12 st+ 12 st bildēšana!
Cik nopelna fotogrāfs? Rēķiniet vēl, ka tehnika ir jāatjauno un jauztur kārtībā.

Friidis 21.05.07. 09:22

Normund, Tavas baumas par "ātro pēcapstrādi" ir stipri pārspīlētas..:)))
Piemēram, maza aritmētika- lielās kāzās ap 1000 kadru, katrai bildei vismaz 3 minūtes elementārākai apstrādei- kadrēšana, asums. Kopā - 3000 minūtes, bebšu 50 stundas (bez pīppauzēm) . Darba nedēļa laikam skaitījās 41 stunda.
Bet ir arī bildes, kurām ar 3 minūšu apstrādi nepietiek!
Seciniet paši

N
Normunds 21.05.07. 10:55

Tas bija ka piemērs, ka tā samaksa, ko cilvēki iedomājās (100 Ls), nevar segt izdevumus.

Bet tā IR kā TU saki.

Petra_Anna_ 21.05.07. 13:33 | Kāzu datums: 17.06.2006

Es nezinu nevienu fotogrāfu, kas garantē darba kvalitāti un līdz ar to prasa mazāk par 200 Ls.
Vai tiešām vēl nav skaidrs, ka 7 zvaigžņu konjaks par Dosjas cenu ir milziga laimes spēle.

Niania 21.05.07. 14:04 | Kāzu datums: 08.09.2007

100% darba kvalitāti garantēt nevar neviens! pat par 500ls ne! ir pietiekami daudz apstāklju kas to var ietekmēt - svinību vieta, laikapstāklji, viesi, organizētība, u.c :))))

+vēl pēdējā laikā nācies ievērot vēl vienu lietu - daži cien. mākslinieki tā izreklamējas, visi datumi vasarai jau aizņemti, bet pēc bildēm sāk just ka nogurums jau ņēmis savu daļu - salīdzinot ar to laiku kad viņiem pasākumu bijis mazāk bildes kļuvušas mazāk kvalitatīvas (vismaz tā izskatās) :)) naudiņu pelnīt gribas, bet varbūt sevi arī vajag pasaudzēt, lai darbi tomēr kvalitatīvi ir un paliek??? :)

Friidis 21.05.07. 15:19

Piekrītu Niania un brīnos par fotogrāfiem, kuri savā mājaslapā lielīgi demonstrē pilnīgu "kāzu brīvdienu" noslogotību visai sezonai. Ja ir asistents, kas pēc tam veic bilžu datorapstrādi, to varētu saprast, bet vienam pašam, manuprāt, fiziski nav iespējams izskraidīt vienas vai pat divas kāzas nedēļā un kvalitatīvi apstrādāt uzbildēto, sevišķi, ja jāstrādā arī pamatdarbā. Vismaz man vairāk par 2 kāzām uzņemties ir ļoti grūti.

L
Līga 27.05.07. 21:24

Shkiet ka zinu uz ko pedejais komentars merkjets;)Jo nezinu ipashi daudz tos LV kazu bildetajus, kam grafiks butu internetaa, kaut gan arzemes ta ir parasta paradiba.
Bet tiri personigi es uzskatu citadak - tas ir atkarigs no katra cilveka darba spejam. Pie tam, ja fotografs kazas parsvaraa bildee vasaraa, tad kadel gan, lai nespetu labi bildet visu sezonu un pec tam atpustos. Viss ljoti atkarigs arii no cilveka pasha un taa, ka vinsh organize savus darbus un tere savu energiju un kaa prot to atjaunot;)

Es gan esmu no tiem, kas neuznjemas daudz kazas fotografet. Vairak par 20 kazam gada censhos nebildet. Agrak bildeju daudz vairak, viena bridi piedzivoju kartigu radosho izsikumu, bet shobrid zinu savas spejas, tiri energijas resursu zinjaa. Censhos, lai katru otro nedelju man butu brivs. Ja kads jautaa un cer mana brivajaa laikaa - iesaku citus fotografus. Ja panjemu vairak- tapat jutu, ka iztukshojos un arii kopumaa sudigak sabildejusi. Lai no ta izvairitos - njemu tik, cik speju sabildet. Piemeram, ja man kazas sarunatas teiksim 5.maijaa un 19.maijaa - tad pat par lielaku naudu ka nevares sarunat bildet 12.datumaa. Jo ir jaatpushas. Katram savas prioritates.. Ja nav gjimenes, vai berni lieli – tad varbut var skriet katru vikendu, pelnit naudu un arii nejusties iztukshotam un but pilnam darba spara.
Nezinu, ka citiem, bet man patik taa mierigi ieplanot, satikt pari, iepazities, reizem pat sadraudzeties.Dazkart palidzet ar kadu padomu.Vieglak bildet un labaks rezultats. Droshi vien nopelnu mazak, ka citi, jo mazak bildeju. Bet man galvenais, lai patik darit, to ko daru. Katram savs. Nav pareizi vai nepareizi. Izvelamies katrs pats, ka gribam dzivot un uznjemamies katrs tik, cik spejam izdarit.

Elisa 06.08.07. 13:53 | Kāzu datums: 07.07.2007

Mēs uz kāzām pieaicinājām pavisam svešu cilvēku - nezinājām ko no viņa gaidīt - un galu galā bijām patīkami pārsteigti! Bijām sarunājuši ka fotogrāfs strādās 12 stundas, bet viņš labprātīgi pieteicās palikt līdz galam 16 stundas, par to pašu summu ( 100 Ls), cenā iekļautas bildes dvd formātā - kopējais bilžu skaits bija 1500 - arī tas bija kolosāls pārsteigums, mums galu galā bija no kā izvēlēties tīkamākās bildītes! Ar fotogrāfu var sazināties pa tālruni 29739972 - Juris!

durvjupele 11.09.07. 18:34 | Kāzu datums: 25.08.2007

Mūsu kāzās bildēja profesionāls fotogrāfs no vienas dienas 10.00 rītā līdz otras dienas 13.00 par Ls 100, un bildes ir fantastiskas, cenā ietilpa arī DVD disks ar 700 bildēm, kā arī bilžu apstrāde dažādās tehnikās. Tā ka nav viss tik viennozīmīgi.

Lauminja 11.09.07. 23:30 | Kāzu datums: 28.07.2007

Mūsu kāzas fotografēja Adrejs. Esam sajūsmā, tai skaitā arī par izsmērētajiem foniem (kuri izceļ būtiskāko) un melnbaltajām fotogrāfijām. Arī par darba stilu - jo tīši pozējām grupas fotogrāfijām pēc ceremonijas un saulrieta fotosesijai. Pārējās lieliskās bildes tapa mums pat necenšoties, jo Andrejs visu laiku ar savam kamerām vienkārši bija - mēs diezgan ātri pieradām un pārstājām pievērst uzmanību.

Bildes no mūsu kāzām ir apskatāmas http://www.precos.lv/forum/?bid=348937&pid=435515
(atsevišķas bildes - pirms un pēc kāzām, ir mūsu pašu bildētas)

l
lapšuks 05.10.07. 12:02

Peedeejaa aviizee sestDiena par šo fotograafu gan ir ljoti daudz negatiivas atsauksmes un internetaa arii.

andreart 05.10.07. 21:12

es negatiiviem nepieveershu uzmaniibu. ir daudzi skauģi, konkurenti (šitie bieži noliek) un veel kategorija kas nevar atļauties (tie ir vissagresiivaakie). visslielaakaa reeka naak par fraazi -> "skaistas kāzi bildes, kaadas vareetu dabuut taapat, ar ziepjutrauku, tik pieaicinot kaadu citu fotosoperi fona pielagoshanai". nevienaa mana bildee netiek aizvietots fons, vieniigaas manipulaacijas tiek izdariitas ar kraasam un viss. bildes nekaadiigi neietekmee to ka neticu dievam. preiksh maniim tas ir marketings + teaatris + izraadiishanas + tautu manipulaacija. no maniem kleintiem nezkapeec nav negativu atsauksmju un turpina mani ieteikt. tikai diemzheel naakoshgad daudziem buus apbeeniosh tiem, kuri gribees lai bildeeju viniem kaazas.

m
mincite*** 05.10.07. 21:38 | Kāzu datums: 02.08.2008

Tiešām Zavadskis ir ļoti labs fotogrāfs!mēģinasim viņu pasūtīt uz mūsu kāzām.Viņa mājas lapā ir bildes no manas draudzenes kāzam, un tas ir tikai maza daļiņa no visa tā skaistuma!