Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Mūzika pirmajai dejai!!!
Meitenes,vai esat kaut reizi domājuša par to,ka pirmas dejas laikā varetu skanēt krievu dziesma!!!!Ar savu vakara vadītāju vienojamies,ka tieši valsi nedejosim,tāpēcarī specāli valsim piemeklētu mūziku nemekleju."Mūsu"dziesmiņa jau no pašiem musu kopdzīves pirmsākumiem ie DIMA BILAn "Ty dolzhna byt rjadom",tāpec arī domājam pat to,ka viņa varētu skanēt pirmajai deja,tikai baidos par to,vai viesi nepārpratis,krievu dziesma latviešu kāzas!!!!!
Es domāju - lai skan tā mūzika, kādu tieši Tu un Tavs mīļais vēlas. Kāda viesiem daļa. Tie taču ir Tavi svētki!!!
Vakara vadītāja ar jau tā teica,bet es baidos par atsauksmem pec kāzām!!!
Domāju, ka velti baidies. Jo neviens neatļausies tieši Tev acīs pateikt savu kritiku, jo tie ir Tavi svētki. Vakara vadītājs tā arī var pateikt - jaunā pāra iemīļotā dziesma kopš pirmās tikšanās. Pārējie sapratīs.Galvenais, lai Tu pati esi pārliecināta par to, ko vēlies. Tad arī citi redzēs, cik Tu esi laimīga :)
Tieši tā, kāda starpība, ko citi teiks pēc tam! Tā ir Tava diena, Tava dziesma, Tavi svētki!
Pilnīgi piekrītu pecim, vedēji pirms šīs dejas var pastāstīt, kāpēc tieši tāda mūzika. Un vispār, man būtu vienalga, ko kāds saka. Galvenais, ka man tā deja daudz ko nozīmē.:))
Man liekas, ka šī dziesma ir superīga pirmajai dejai... Dzied Brenča muzikanti.
http://www.draugiem.lv/music/music_popup.php?mid=12673&aid=0&sid=3420
Jā,tā jau lakam ir,kā jus sakāt!!!
Tā ir Tava (Jūsu) diena!!! :) Un galvenais, ko jūs vēlaties!!!:)
Mēs šobrīd domājam par to, lai uztaisītu tādu kā nelielu popūriju no dažādām tematiskām dziesmām, kas patīk, jo nevaram vienoties par vienu dziesmu. Man topošais vīriņš krievs, tāpēc uzstāj, ka dziesmai vajadzētu būt kreivu, savukārt man arī ieslēdzās latvietes pašlepnums un es arī tiepjos. Beigās nonācām tie tāda risinājuma, bet tas vēl jāapdomā. :)
Potenciālās dziesmas ir: Mimiy Troll "Nevesta", Marilyn Monroe "I wanna be loved by you" + kaut kas no LV mūzikas, vē nevaru vien izvēlēties! :)
Es kautkā vairāk sliecos uz Prāta Vētru- Tavas mājas manā azotē...
Mums būs Norah Jones - Come away with me.
Come away with me in the night
Come away with me
And I will write you a song
Come away with me on a bus
Come away where they can't tempt us
With their lies
I want to walk with you
On a cloudy day
In fields where the yellow grass grows
knee-high
So won't you try to come
Come away with me and we'll kiss
On a mountaintop
Come away with me
And I'll never stop loving you
And I want to wake up with the rain
Falling on a tin roof
While I'm safe there in your arms
So all I ask is for you
To come away with me in the night
Come away with me,
Ļoti skaista dziesma un valsis.
Es arī domāju, ka pilnīgi nav nozīmes ne valodai, ne stilam, ne kam citam - tikai tam, ko vēlaties Jūs paši! Tā taču ir Jūsu pirmā deja, Jūsu sajūtas, vēlmes. Un ja to visu Jūs sajūtat tieši šajā krievu dziesmā, nav svarīgi, ko par to domā citi. Manuprāt ir tā! Takā - uz priekšu ar SAVU dziesmu! :)
siice, man arī vīriņš krievs, tāpēc izvēlējāmies dziesmu angļu valodā. Tā teikt - lai neviens nebūtu abižots. :))
sīice, bet par to dziesmu ko es tev teicu..tipa Abram Russo "Obručaļnaja" nedomā?
Kaut kas man viņā neaizgāja. Kā saka, nepieķērās.... :)
es gan vēl nezinu, kas būs mums... Gan jau kaut ko izdomāsim. Vēl laika daudz :))
jā, Siice, tā gaumes lieta...pati dziesma man patīk, bet pēc klipa noskatīšanās kaut kā kāzās negribās...
man atkal vajag latviešu un nevaram izdomāt, visas iespējas jau izsmeltas.laikam paliksim pie MELANHOLISKAIS VALSIS kaut kāda grupa dziet.
Anminka! to dzied Prego. Arī oriģinālajam nav ne vainas, tikai tas ir lēnāks, toties efektīvāks!!
jā, jā, paldies, buju grupu piemirsusi!