Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Mūzika pirmajai dejai!!!
Meitenes,vai esat kaut reizi domājuša par to,ka pirmas dejas laikā varetu skanēt krievu dziesma!!!!Ar savu vakara vadītāju vienojamies,ka tieši valsi nedejosim,tāpēcarī specāli valsim piemeklētu mūziku nemekleju."Mūsu"dziesmiņa jau no pašiem musu kopdzīves pirmsākumiem ie DIMA BILAn "Ty dolzhna byt rjadom",tāpec arī domājam pat to,ka viņa varētu skanēt pirmajai deja,tikai baidos par to,vai viesi nepārpratis,krievu dziesma latviešu kāzas!!!!!
Arprac, tad gan nenjemshu!
Par ko runa bija Tobago? Mums viena dziesminja tur ari iekrita acis! Jau ieprieksheja komentara rakstiju nosaukumu!
es īsti neatceros baigi sen skatījos,bet vai tik nebija mīlestības dziesma pirms nāves...varbūt es maldos...paskaties kaut kur internetā...Būs vien Tev jāņem Lādezers,tā ar ir ok.:)
Man ljoti patiik Natashas Bedingfield dziesma "Soulmate"
http://www.youtube.com/watch?v=BEzbkGj7EaQ
soulmate vārdos ir par vientulību:
"somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone"
Muusu kaazaas laikam skanees Laura Reinika "Priznanije",lai arii dziesma ir krievu valodaa,vaardi ir skaisti. :) Un galvenais ka mums Abiem patiik,jo taa jau ir muusu diena nevis viesu :)
esmu lietas kursaa, ka dziesma ir par vientuliibu, un ka vinja gaida iisto (I am still waiting in line), es tik gribeeju pateikt, ka dziesma is skaista un video ir ljoti aizkustinishs. Un man gribeetos, kad skanees muusu dziesma palaist liidziigu video... kauko samonteet utt.....
P.S. Esam jau atradushi savu dziesmu 1.valsim, un jau to izmeeginaajushi dejaa...
Mūsu dziesmiņa Gurckaja Diana"Bit staboj", un apspriežam to likt kā pirmo valsi, ko, lai dara, ka dzīvē ienāca krievu tautības izpildītājas dziesmiņa kā mūsu:) Toties, kad dejosim šo deju, emocijas kādas.....................
Es varu piekrist visām tā meitenēm, kas teica, ka valodai nav nozīmes un arī tam, ko padomās, nepadomās ... vai tad jūs kādi "piēčuki", kas visiem patīk. Un ja jūtat, ka tā ir jūsu dziesma un skudriņas pa muguru - nu tad kaut vai ķīniešu valodā! Mums piemēram bija Depeche Mode "Somebody" ... I want somebody to share, Share te rest of my life, Share my innermost thoughts, Know my intimate details, Someone who'll stand by my side , And give me supprot and in return she'll get my support...
Saiges pirama valsa dziesmina- tiesam aizkustinosa un patiesa.
http://www.youtube.com/watch?v=hlfPpPvGFS4&feature=related
Runājot par pirmo deju, mēs abi gribam tieši valsi,lai var tā skaisti riņķot pa visu zāli:). Taču te man rodas jautājums, kura latviešu dziesma ir ar valša ritmu? Mums būs dzīvā mūzika, tāpēc vajag kaut ko tādu, ko muzikanti var nospēlēt un nodziedāt. Pagaidām vienīgie man zināmie varianti ir "Pie dzintara jūras" un "Aiviekstes ozoli", bet šīs abas es pilnīgi noteikti negribu. Vai nezinat kādu mūsdienīgāku variantu?
Nu man patik Inga un Normunds "Iesim blakus"
palasīju diskusiju, jāsaka ka mums vispār bija ļooti oriģināla izvēle. tā kā abiem patīk smagā rokmūzika, tad arī pirmā deja bija ieturēta visai smagās noskaņās...iesākumā ieskanējās valsis, tad mūziķi pēkšņi nomainīja to uz Metallicas agrīno gabalu. kārtīgi iztrakojāmies un nobeidzām deju atkal ar valsi. un jā, viesi bija sajūsmā un neviens nevieba ģīmi:)) manuprāt, jādara kā pašiem gribas:)
Manās kāzās arī skanēja gabali no dažādām rokbalādēm, pirmais valsis gan bija mazliet mierīgāks, taču vakara gaitā skanēja mūzika ko bijām izvēlējušies mēs. Mūziķi, kas bija vedēju dāvana mums, gods kam gods bija samācījušies visu mūsu izvēlēto repertuāru un visiem ļoti patika!
man patīk Kaimiņu (ja tagad nesajaucu) dziesma Es vienkārši esmu tāds. līdz galam vēl neesam izdomājuši, jāskatās kā ies ar dejošanu...
No dziesmas:
lai jau strauti plūst uz jūru,
manas lūpas tevī kūst,
šajā saules ugunskurā,
lai mums nakšu nepietrūkst
Mums arī mūsu muzikanti spēlēs pirmo valsi. Tagad tikai nevaram izvēlēties starp "Zeļļu" "Meža māte" ļoti jauks un skanīgs valsis vai nu no diska "Tikai Valši" Vienu valsi latgaliešu valodā neatceros precīzi nosaukumu dziesmai.
Butterfly Waltzs- Brian Crain- nu ĻOTI jauks, skaists, izjusts, tīrs un šķīts un viegls gabaliņš, pie kura tā vien gribas lidot, lidot, lidot un būt labam, mīļam, mūžīgam...
Alma Cogan Fly Away lovers- tāds nedaudz interesants valsītis ar savu piesitienu, tāds ar ievirzīti uz tēmu par tēmu 30- 40 gadi. NU arī labs.
Yann Tiersen La Valse D'Amēlie versija ar akordeonu (šim valsītim ir vairākas versijas)-arī šis man ļoti ieķērās sirdī- tāds interesants skanējums, ar kāpinājumu. Ui!
Mums būs Edelveiss melodija, ko palūdzām mūziķiem lai nospēlē
Hmm, kā ir ar Stībeļa "tikai tev" dziesmas ritmu valsim?.. itkā ir šāda doma, bet neesmu droša..
Mēs domājam ka tā būs A.Krauzes izpildītā dziesma "Šūpoles", jo tā ir mums īpaša.
Es vēl nezinu...varbūt taisīsim popūriju...daudz dziesmas patīk...:)