Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
muzikantu ēdināšana svinību laikā
mani nomoka šāds jautājums - vai esat ierēķinājuši arī muzikantus kā viesus, kuri tiks pabaroti ar svinību mielastu?
vai arī - lai tik spēlē, galu galā mēs par to viņiem maksājam!
jo galdu klāšanu un viesu ēdināšanu pasūtam firmā, kas ar to nodarbojas, jāmaksā par katru viesi (par "galviņu") noteikta cena..
mans topošais vīrs ir mūziķis, ar savu grupu ir spēlējuši arī kāzās, tāpēc saka, ka muzikanti arī ir jāpabaro!
tāpēc gribēju zināt Jūsu viedokli, jo esmu nesaprašanā...
paldies! :)
nu sviestmaizes viņiem nedomāju ka būs līdz :))
Protams, ka jārēķina - muzikanti, fotogrāfs, videooperators un vakara vadītāji, ja tādi ir :)
protams, ka jārēkina...cik man zināms.
Mums viesu namā pateica, ka tas viņiem pats par sevi saprotams, ka muzikanti jāpabaro, un ka atsevišķa maksa "par galviņām" netiks ņemta. Godīgi sakot, tas mūs patīkami pārsteidza, jo vieta nav no lētajām, un par visu ko citu viņi ļoti nadzīgi tik skaitīja papildus maksas.
Mēs nerēkinam viņus pie galda,tikai vakar vadītāju...Viņiem tiks uzklāts cits galdiņš...jo ēdamais notiekti pietiks..:)))))
Mēs rēķinam - arī fotogrāfu un vakara vadītāju - jo visi ir cilvēki un viņu darbs nav 1 - 2 stundu garumā ...
Pēc analoģijas - kad man kā papildus darbs bija lekciju lasīšana, mani vienmēr aicināja arī pie kafijas galda starpbrīžos ... neskatoties uz to, ka par darbu, protams, saņēmu samaksu ....
Man ir līdzīgs jautājums par bērniem - ka Jums šķiet, no kāda vecuma bērni skaitāmi kā atsevišķi viesi? No vecuma, kad savs šķīvis?
Protams... ka jāskaita klāt..
NU BET PROTAMS, KA JĀSKAITA!
Johaidī...par šo pat neiedomājos...paldies par atgādinājumu!!!
Nu bet loģiski, ka jāskaita!!!:)
Domāju, ka bērnu vieta jāsakaita - jānoliek šķīvītis, bet cik zinu jāmaksā nav, vai puse, vai mazāk - cik tad bērns var apēst?!
paldies par Jūsu viedokļiem!
nu man jau tā arī likās, ka jāpabaro viņi ir :) gribēju tik pārliecināties!
tik es nezinu, vai aicināt viņus pie kopējā galda vai uzlikt viņiem mazu galdiņu (viņi tikai 2 būs), vai arī pienest klāt šķīvi ar uzkodām?
mums būs pie tā paša galda, tikai maliņā :)
Ja muzikanti spēlē uz skatuves, tad galdu var klāt, piemēram, kulisēs vai skatuves malā. Mūsējie s'pēlēs turpat zāles vienā stūrī un galdiņš viņiem būs netālu no pārējiem ēdājiem. :)
mums arī būs zāles vienā stūrī, tad laikam arī būs turpat viņiem blakus viens maziņš galdiņš jānoliek
Mēs rēķinājām to, ka jāpabaro arī muzikants, fotogrāfs, videooperators un vakara vadītāja, bet kā tas viss notika un kur viņi ēda nemaz nezinu, jo to visu nokārtoja vakara vadītāja...
Kāzās mums bija 5 bērni un uz visiem samaksājām vēl 2 cilvēku ēdināšanu..
mēs savējiem prasījām, šie teica, ka esot darbā, un viņi needīs un kur nu vēl nedzers... bet tomēr domāju, ka zolīdi būtu vismaz no aukstā galda viņus pacienāt, no no 6 vakarā līdz pusnaktij ēst ta gribēsies, vēl pie tam uz pilniem galdiem skatoties...
mums ar cena ir "par galvu", bet viesu nams teicās, ka uzklās viņiem atsevišķā telpā...
Mums vakara vadiitaajs teica,ka jaatceras,ka foto,video,vakara vadiitaajs un muzikanti ssajaa dienaa ir darbinieki nevis viesi!Mums pie kopeejaa galda buus paredzeeta vietinna gan foto,gan video cilveekam,savukaart,vakara vadiitaajs teica,ka peediis kaadaa briivaakaa briitinnaa,bet speciaalu vietu nevajagot.Savukaart muzikantiem buus atsevisskkss galdinnss pie vinnu aparatuuraam.Tur buus uzkodas un dzeramais,bez siltaa..Sarunaajaam ar viesu namu,ka muzikantiem nebuus taada izeessanaas kaa paareejiem!:)
Vistār pareizi, jo viņi jau nav nākuši atpūsties, bet gan strādāt.
Gribetu redzet ka muzikanti nospeletu kazas, ja viniem butu jalur citu mutes ka vini snapstinas gar kotletem, bet pasiem siekala lidz zemei, nav jau sazin kadi laiki, kad maizites smeresim un termosus pildisim. Protams, ka viniem ir darbs, izklaidet viesus uc.
mums kāzās bija dīdžejs...superīgs! :) aicinājām arī pie galda...vienā maliņā tuvāk saliktajai aparatūrai!
mums tas likās pilnīgi loģiski un saprotami...