FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Cik jus maksajat kazu vaditajam/animatoram?

liepajniece 30.06.09. 03:11 | Kāzu datums: 08.08.2009

Vai varat, ludzu, padalities informacijaa, cik jus maksajat savam kazu vaditajam par vakaru?
Mums it kaa jau ir vakara vaditaja, bet sodien vina nosauca summmu - 300Ls par vienu dienu + atributika - un tas jau ir par 100Ls vairak nekaa runajam martaa. Tagad nevaru saprast, vai maksat (jo vina ir loti jautra, ar gitaru rokas) vai steidzami mekleet ko citu?
Tapec jautaju, cik daudz jus esat gatavas maksat? krize, krize, bet cenas..

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
inesegatis 30.06.09. 03:32 | Kāzu datums: 25.07.2009

Mums vadīs vedēji,bet paņēmām arī vakara vadītāju,kurš atbildēs par rotaļām-140 ls-viņš paliek pa nakti un vēl no rīta vadīs dažas rotalas. 300ls itkā ir daudz,bet tā jau pārsvarā viņi prasa,mums vienkārši caur pazīšanos pa lēto sanāk :) Jocīgi,ka viņa to summu pacēlusi ,jo tagad jau tandence cenām kristies-krīze kānekā :(

zermena 30.06.09. 03:33 | Kāzu datums: 01.08.2009

Ja jau butu taa naudinja, kas gulj juuras dibenaa, tad varetu maksaat ari 300Ls, bet taa kaa nav - tad nebutu gan gatava to maksaat. Es gada saakumaa ari mekleeju vaditaju (bet to domu beigaas atmetaam) par 100Ls un pieteicaas ljoti daudzas kandidaates. Par kvalitaati neko nevaru protams spriest.
P.S. Sabira gan ari gana daudz komentaaru par to, kas taada cena esot neadekvaata un ka ir bez maz vai amoraali taadu veleties... :)

d
dinane 30.06.09. 08:12 | Kāzu datums: 29.08.2009

kāzas tikai būs, spriest par kvalitāti nevaru, bet musu vadītāja ir 265+15 par degvielu un nedaud mums pašiem jānoperk sīkumiņus (viņa iedeva sarakstu). Visāda atributika un balvas nak no viņas puses. Izložņaju visas forumus, apzvanīju visas vadītājas, kuras forumos minētas ka labākas (resp. labas atsauces), cena visiem bija ~ 300 ls

Upmale 30.06.09. 09:03 | Kāzu datums: 25.07.2006

Zināmās un populārās kāzu vadītājas tā arī maksā, bet, ja labi meklē, tad var atrast daudz cenas ziņā piezemētākus variantus.
Man kolēģe pirms Jāņiem aprecējās, viņai bijusi vadītāja kopā ar muzikantiem pa 320 Ls. Bijušas gan jautras atrakcijas, gan ļoti sirsnīgi brīži ar interesantu mičošanu. Ja viņa ir šai forumā, teikšu, lai to mičošanu apraksta ( Pēc stāstītā izklausījās ļoti interesanti )
Tai pat laikā māsīca nesen stāstīja, ka vīrenes 70 gadu jubilejā paņēmuši vietējo vadītāju no sava rajona pa 100 Ls, tas esot bijis pilnīgs ārprāc.
Laikam kā gadās. Ir jau arī viena otra neapmierināta atsauksmes par tām izslavētajām vadītājām.

d
dinane 30.06.09. 09:37 | Kāzu datums: 29.08.2009

ai, aizmirsu pierakstīt ka visi vadītāji ir tandema ar DJ, līdz ar to pa 300 ls ir 2 personas.
..bet nu tāpāt krīze laika man liekas ka vajadzētu tam cenam it kā samazināties, bet nekā...

Upmale 30.06.09. 09:47 | Kāzu datums: 25.07.2006

Man domāt, ka vadītāja kopā ar muzikantu sastāvu pa 320 Ls ir tā sakarīgi, kad es precējos, tad vadītāji vieni paši vidēji prasīja 150 -200 Ls un muzikanti 200-450 Ls

s
smaidosa 30.06.09. 09:53 | Kāzu datums: 18.07.2009

ja par 300 latiem ir divi cilvēki, tad tas ir ļooooooooooti normāli, jo jāņem vērā, ka viņi jau ne tikai to pasākumu novada, bet arī izdomā :) Tā ka cenas ļoti labas ;)

s
smaidosa 30.06.09. 09:53 | Kāzu datums: 18.07.2009

:)

G
Geee 30.06.09. 09:57 | Kāzu datums: 08.08.2009

Mums ap Ls 450, bez atribūtikas, līdz plkst.2 naktī.

Beatriss 30.06.09. 10:14 | Kāzu datums: 13.07.2013

Klau meitenes, kas būtu šai gadījumā domāts animators?:) Tas, kas zīmē multenes? (tā ir tradicionālā vārda nozīme)

G
Geee 30.06.09. 10:15 | Kāzu datums: 08.08.2009

Es par to pašu iedomājos

kaamitis 30.06.09. 10:25 | Kāzu datums: 07.08.2009

Animātors ir izklaidētājs - rotaļu izdomātājs, parādītājs. Animē-pasākumu. Ar multenēm šajā gadījumā maz sakara ;)

Beatriss 30.06.09. 10:27 | Kāzu datums: 13.07.2013

... 1x kaut ko tādu dzirdu. Pēc profesiju klasifikatora animators zīmē multenes:D
Un... kā tas ir animēt pasākumu?:D Drīzāk vadīt pasākumu:)

kaamitis 30.06.09. 10:30 | Kāzu datums: 07.08.2009

Ir pat studiju programma augstskolā ISMA
http://isma.lv/studiju-programmas/profesionala-bakalaura-studiju-programmas/uznemejdarbibas-vadiba/briva-laika-organizators-animators/

Brīvā laika organizators (animators) ir akreditētas profesionālā bakalaura studiju programmas „Uzņēmējdarbības vadība” specializācija. Specializācija nodrošina uz zinātņu pamatiem balstītas profesionālā bakalaura studijas, pēc kuru apguves studējošais iegūst tādu un kompetenču līmeni, kas nodrošina studiju programmas absolventa spēju veiksmīgi plānot un organizēt pasākumus masu grupām un individuālajiem pasūtītājiem, izmantojot produktu un pakalpojumu piedāvājumu.

Brīvā laika organizators (animators) var vadīt un pārvaldīt uzņēmējdarbību tūrisma, viesmīlības, masu izklaides un atpūtas industrijas nozarē, dibināt savu firmu vai strādāt valsts, pašvaldību un privātajos uzņēmumos. Mācību process vērsts uz to, lai studējošo veidotu par garīgi un intelektuāli attīstītu, brīvu, atbildīgu un radošu personību, kura spēj veidot pozitīvu, atraktīvu vidi tūrisma mītnēs, atpūtas pasākumos. Vispārizglītojošie kursi sniedz zināšanas uzņēmējdarbības ekonomikā, statistikā, grāmatvedībā, personāla un projektu vadībā, finansēs, datortehnoloģijās, tiesībās, mārketingā, stratēģiskajā un firmas menedžmentā.

kaamitis 30.06.09. 10:32 | Kāzu datums: 07.08.2009

Kūrortos, piemēram, Ēģiptē vai Turcijā viesnīcās ir Animatoru grupa, kas izklaidē viesus pludmalē un viesnīcas teritorijā, vakaros piedāvā vakara programmu ar dejām utl.

lustinātāja 30.06.09. 10:35 | Kāzu datums: 03.08.2013

es tad laikam esmu pa lēto :D ja vajag novadīt spēles - prasu ls 70, ja jāpalīdz vedējiem visu saorganizēt no A_Z, runas, scenāriji, u.c., vai paši ejam par vedējiem, tad ls 150 plus izdevumi, kurus saskaņojam ar jaunajiem... Un esam līdz pat brīdim, kad viesi dodas mājās....

Beatriss 30.06.09. 10:41 | Kāzu datums: 13.07.2013

Kaut kas jauns priekš manis:D

kaamitis 30.06.09. 10:46 | Kāzu datums: 07.08.2009

Nu tad jau nebūtu interesanti dzīvot, ja viss būtu zināms un skaidrs ;)

e
eduxxx 30.06.09. 11:19

Arī es vadu/organizēju kāzas. Atkarībā no pienākumu daudzuma no 50 - 150Ls + ceļa izdevumi un atribūtika, ko saskaņoju ar jaunajiem! Piekrītu, ka - cik cilvēku, tik variantu, taču esiet gatavi, ka par lielu naudu var sanākt čiks, un pretēji! Nauda šajā ziņā nav mēraukla. Tāpat runājot par kvalitāti - ir jautājums cik daudz spēka un "sirds" vadītājs ieliek katrā no pasākumiem! Tādēļ ir svarīgi pirmajā tikšanās reizē saprast, vai esat uz viena "viļņa" ar vadītāju vai nē!!!
Lai veicas!!!

liepajniece 30.06.09. 12:02 | Kāzu datums: 08.08.2009

Paldies caklajiem rita rakstitajiem par atbildem! :)
Es jau saprotu, ka par darbu jamaksaa. Bet principaa sanak, ka musu animatore pelna 30Ls/h, taa neko... seviskji krizes laika. Galvenais, ka tas anomators jau nav vienigais cilveks, kas mums janoligst - vel ir muziki, fotografs, (filmetajs), viesmiles, tulks, soferitis... utt. Taa summa vienkarsi salecas prieks jaunaa paara, tapec "plest" tadu summu par vienu vakaru man liekas bik negodigi. Nezinu, varbut maldos, bet principaa jau tie kazu scenariji vairak vai mazak atkartojas, tikai ar niansem, tapec ari tas anomators pirms tam neiegulda nenormalu piepuli vai visu menesi stradaa tikai pie vienam kazam. nu reali taa nav.
Es zinu, ka vina viena varetu forsi novadit kazas, bet man vel japadomaa un japaprasa apkart, varbut uzrodas citi varianti.