FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

muzikanti vai DJ

evitish30 03.07.09. 00:41 | Kāzu datums: 26.12.2009

Ludzu mekleju padomu..Mes gatavojamies kazam,ta ka es esmu latviete ,bet virs mans nakamais krievu tautibasakiem....Un Lauku Muzikanti nebutu godigi attieciba pret manu viru un vinja vecakiem.Tapec doma ir DJ meklet...Vai ir kads ,kas zin DJ kas varbut vada vakaru ,gan LV gan RU valoda un netikai/???

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
p
pomerancu 03.07.09. 00:52 | Kāzu datums: 19.07.2008

Esmu lasiijusi sludinaajumus (skiet, ka arii seit, precos.lv), ka ir muzikanti, kuru repertuaaraa ir gan latviesu, gan krievu dziesmas, taa ka pastaav arii saads variants.

Bailey 03.07.09. 11:05

Ar muzikantiem diezgan daudziem nav problēmu, jo viņi spēlē k';a latviešu, tā krievu, tā arī angļu vai itāļu gabalus. Ja gribas ko sintētiskāku, tad gan DJ būs vietā :) Bet man tik jautājums, vai Tu gribi, lai DJ aŗi vakaru vada vai ir tikai DJ?

Beatriss 03.07.09. 11:30 | Kāzu datums: 13.07.2013

Mazliet no tēmas atejot, man šķiet, ka Tavi vecāki arī nebūs sajūsmā par diseni kāzās:(
Bet, ja nepieciešams DJ, kas tikai nomaina mūziku, tad domāju, ka to var izdarīt jebkurš:)

Suns_Funs 04.07.09. 09:11 | Kāzu datums: 18.08.2006

Labs DJ būs vienā cenā ar muzikantiem, kas var spēlēt dažādu repertuāru.

P
Plumesoga 04.07.09. 09:25

Vai tev ir kāda nojēga, kas ir kāzu DJ? Tā nebūt nav disene, ku var tik sekli spriest...

inesegatis 04.07.09. 10:52 | Kāzu datums: 25.07.2009

Parasti kāzās DJ spēles piemērotu mūziku un ja tādas būs pāra velmes,tad arī diseni nospēlēs :D Bet ja nopietni-Tiešām jauktas tautības publikai būs labāk DJ

Harlita 04.07.09. 11:12 | Kāzu datums: 28.08.2009

es arī labāk ieteiktu DJ. Jo tā ir daudz lielākas repertuāra iespējas, ir iespējams apmierināt visu gaumes, bet galvenokārt jau jūsējo.
Mūsu izvēle ir DJ, jo zinu, ka nevieni "lauku muzikanti" nenospēlētu mums Kiss, Aerosmith, Guns ņ Roses...:) protams, būs arī LV lecamie gabali, Pauls un Kalniņš, bet rokmūzikai noteikti ir jābūt:)
par konkrētiem DJ - ir labi, ja DJ prot uztvert tautas noskaņojumu un mūzika ir tāda, ka visu laiku kāds dejo.
Mums būs puiši no Malimbu šova - Patriks un Jānis, bet - par cenām gan nezināšu, jo viņi ir mūsu draugi un tur jau cita runāšana.... Bet vienu gan zinu - Jānis kā dīdžejs liek superīgu mūziku visām gaumēm!

Beatriss 04.07.09. 12:01 | Kāzu datums: 13.07.2013

Pati sekli spried. Nav tāds "kāzu DJ", ir vienkārši DJ, kas spēlē dažādps pasācienos.
Izlasi arī otru teikumu, pirms sāc demonstrēt savu zemo intelektu.

P
Plumesoga 05.07.09. 10:57

Kārtējo reizi tieši Tu šajā forumā demonstrē savu zemo intelektu ;) Ir gan tāda kategorija kā kāzu un banketu DJ, info vari smelties šeit http://www.djpakalpojumi.lv/content/view/16/35/ Īpaši Tev citāts: "Daudzi jaunie pāri sevišķi vecāku ietekmē šaubās par dj izvēli kāzām, sakot, ka tā nav nekāda diskotēka! Tas ir maldīgs priekšstats, jo banketu dj netaisa diskotēku un nespēlē klubu mūziku (ja vien jaunais pāris to nav īpaši pasūtījis). Banketu dj kāzās spēlē kāzām atbilstošu mūziku, un bieži tie ir tie paši gabali ko dzīvās grupas, tikai oriģinālā izpildījumā."
Un par tavu otro teikumu - tad jau kāzas sabildēt un dzīvo mūziku nospēlēt arī var jebkurš, un kāzu kleitu uzšūt var jebkurš utt. Protams, bet kādā kvalitātē... Banketu DJ operatīvi atradīs un uzliks piemērotu fona mūziku, pavadījumu spēlēm un atrakcijām utt. "jebkurš" to noteikti nevarēs ;)

inesegatis 05.07.09. 14:54 | Kāzu datums: 25.07.2009

Tu tā baigi nesmuki :(

z
zobenzivss 05.07.09. 15:10 | Kāzu datums: 17.09.2011

mums būs DJ!!

zermena 05.07.09. 15:48 | Kāzu datums: 01.08.2009

Mums ari bus divvalodigas kaazas, tapec izvelejamies dj. Un vai taa ir disene? Prieksh manis nee. Bet viss jau atkarigs no taa, ko katrs saprot ar vaardu 'disene'.

Ūdre 05.07.09. 20:20 | Kāzu datums: 23.05.2009

varu ietiekt mūsu kāzu DJ, 20223749. Viņi ir pāris un vada arī vakaru. Mūzikas repertuārs ir dažāds, atkarīgs no pieprasījuma. Papildus vēl ir iespēja dziedāt karaoke.

P
Plumesoga 06.07.09. 10:02

Beatriss taču mums šajā forumā visgrudrākā un vispareizākā. Visi pārējie, kas nedomā tāpat kā viņa, ir stulbi, neko nesaprot un ar zemu intelektu. Ievēroju to jau citās diskusijās :)) tā kā nevajag tādus ņemt par pilnu un ļaut nobojāt sev garastāvokli ;)

evitish30 06.07.09. 22:52 | Kāzu datums: 26.12.2009

viss ok,paldies par padomu visiem........(Speciali Beatriss,man klaviaturai nav garumzimju un mikstinajumu zimes, jo nedzivoju LV un klaviatura diemzel anglju)cerams ,kad gudrakais pakluses........

evitish30 06.07.09. 22:53 | Kāzu datums: 26.12.2009

un gribeju jautat HARLITA..vai gadijuma Patriks nav uzvarda Heislers?un Janis Ozolins?/man skjiet kad ari es vinjus labi pazistu...

Beatriss 07.07.09. 09:00 | Kāzu datums: 13.07.2013

Tikai nevajag. Pati sāki. Domāji, ka sāksi bārstīt rupjības, ka tev atbildēs ar smaidu?
Drīzāk tu nespēj pieņemt citu viedokli un sacepies par katru sīkumu.

P
Plumesoga 07.07.09. 09:07

Ai nu beidz, Tev piemīt reta spēja sagandēt ar saviem indīgajiem komentāriem teju katru diskusiju, kur tavs viedoklis atšķiras no pārējo viedokļa. Vienmēr centies uzstiept visiem savu vienīgo pareizo viedokli un izcelies ar saviem kategoriskajiem komentāriem. Atceros kaut vai diskusiju par kāzu ielūgumiem... Tev vēl daudz dzīvē jāmācās un jāaug, ko sirsnīgi arī novēlu.

Harlita 07.07.09. 09:28 | Kāzu datums: 28.08.2009

jā, jā - tie paši!:) un viņi ir lieliski!:)

njauu 07.07.09. 10:10 | Kāzu datums: 22.08.2009

mums arī spēlēs DJ, lai gan pirms paši sākām nopietni gatavoties šim pasākumam (kāzām), 100% biju pārliecināta, ka kāzās vajag dzīvo mūziku :)
mūsu DJ ir profesionālis... un mums svarīgi, ka būs kvalitatīvs skanējums, gaismas, dažādība mūzikas stilos... viens pats DJ mums izmaksā tikpat cik grupa vairāku mūziķu sastāvā...
tāpēc nevajag uzskatīt, ka DJ tas ir kaut kāds "lētais" variants, klases vakaru vai skolas diseņu līmenis... :)