FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

muzikanti vai DJ

evitish30 03.07.09. 00:41 | Kāzu datums: 26.12.2009

Ludzu mekleju padomu..Mes gatavojamies kazam,ta ka es esmu latviete ,bet virs mans nakamais krievu tautibasakiem....Un Lauku Muzikanti nebutu godigi attieciba pret manu viru un vinja vecakiem.Tapec doma ir DJ meklet...Vai ir kads ,kas zin DJ kas varbut vada vakaru ,gan LV gan RU valoda un netikai/???

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Upmale 20.07.09. 11:24 | Kāzu datums: 25.07.2006

Neesmu Draugos, lai apskatītu. Vai viņš ir no Liepājas? Ja no Liepājas, tad pamatā gan muzicēšana ir latviešu valodā ;). Itāļu un franču valodā ir iestudētas divas dziesmiņas ;)

b
bellydancer 20.07.09. 11:33

Liekas, ka ir no Rīgas. Deva man klausīties savu repertuāru. Bija daudz dziesmu krieviski, angliski. Visu jau protams nenoklausījos, tikai ieskatam, lai saprastu kād apmēram ir viņa dziedāšanas maniere. Bet ne jau itāliski man visu repertuāru vajag. Galvenai jau tās trīs pamatvalodas.

Starplaikos liks mūziku no diskiem, lai nav klusums.
Nu es ceru, ka būs labi. Galu galā, vienu vakaru jau var klausīties jebkādu mūziku ;)

Viņš dzied grupā "Brangais Kreiserduets".