Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
muzikanti vai DJ
Ludzu mekleju padomu..Mes gatavojamies kazam,ta ka es esmu latviete ,bet virs mans nakamais krievu tautibasakiem....Un Lauku Muzikanti nebutu godigi attieciba pret manu viru un vinja vecakiem.Tapec doma ir DJ meklet...Vai ir kads ,kas zin DJ kas varbut vada vakaru ,gan LV gan RU valoda un netikai/???
Tu labāk paklausies sevi no malas. Tas ir acīm redzams, ka tevi uztrauc manas domas un kaitina mans viedoklis. Palasi labāk savus komentārus, tikko kā veidojas diskusija ar dažādiem viedokļiem, tā uzreiz esi klāt tu ar "nu cik var ņemties?".
Cik gribēs, tik ņemsies. Un ja tev ir maz gadu un ir jāaug, tad audz vien droši un savas rupeklības vari mierīgi paturēt pie sevis.
Tu neesi viena! Es pilnīgi Tev piekrītu! Arī man Beatriss komentāri nu ļoti patīk!;D Cik jauki, ka cilvēkam pilnīgi par visu ir savs viedoklis (ir kompetents konkrētajā jautājumā vai nav) un tas obligāti ir jāpauž arī citiem!;DDD
njauu - - malace - precīzāk vairs nevarēja pateikt! Mums tieši tāda pati situācija un viedoklis!
Katram šeit ir savs viedoklis. Un neredzu iemeslu attaisnoties par tāda esamību. Šis ir forums un bez viedokļiem te nebūtu arī diskusiju. Ja nepatīk kāds konkrēts viedoklis, tad vienkārši var nelasīt.
Mani nekaitina Tavs viedoklis, bet gan Tava vēlme to visiem par katru cenu uzstiept un nostādīt kā vienīgo pareizo. Ja kāds atļaujas savas kāzas plānot pēc SAVIEM ieskatiem, kas atškiras no taviem, tad mūžam klāt esi tu ar "man tas nav pieņemami" utt. Ļoti jauki, bet ar to arī varētu pietikt. Nē - tu izvērs diskusiju pa vairākām lapām, lai pierādītu, ka tavs "nav pieņemami" ir absolūtā patiesība. Tev nav pieņemami, citiem ir. Par ko būtu šķēpi jālauž un citi par muļķiem jāsauc?
Kas attiecas uz manu komentāru citā diskusijā, tad "nu cik var ņemties" bija par to, ka cik var ņemties NE PAR TĒMU! Diskusijas autore lūdza padomu, kā korekti noformēt ielūgumu, nevis jautāja, vai tev un citem ir pieņemama tāda kāzu svinēšanas prakse kādu viņa ir iecerējusi. Tu padomā reiz ar galvu, pirms raksti. Cik gribēs, tik ņemsies?! Un cik gribēs, tik bojās diskusijas autorei garīgo ar saviem domu graudiem un pārmetumiem?! Tu šeit esi, lai dalītos savā pieredzē, vai lai mācītu visus citus dzīvot? Pirms māci citiem paskatīties uz sevi no malas, iemācies vispirms to pati. Tieši tā - katram ir savs viedoklis, un visi nekad nepieņems tavējo kā vienīgo pareizo, pēc kura dzīvot. Pieņem to vienreiz! Un nemaitā garīgo citām foruma dalībniecēm ar savu pareizo pasaules redzējumu.
Vispār jau tu esi tā, kas tagad nevar nomierināties.
Es savu viedokli neuzspiežu, tāpat kā tu, arī es šeit esmu tiesīga izpaust SAVAS domas. Man nav uz foruma tematiem jāatbild tā, lai patiktu visiem.
Un kurā vietā bija kaut kas indīgs par DJ? Es zinu tādus muzikantus, kas var nospēlēt visu, nav obligāti jābūt šlāgeriem. Man DJ variants nepatiktu, bet tāpēc jau nav jāpatīk visiem.
Vienkārši bezjēdzīgi ir piedrazot tagad ar to, ka tev tik ļoti nepatīku.
Mums arī kāzās būs DJ - es uzskatu to par ideālāko variantu dažādiem cilvēkiem, kam patīk dažādu stilu mūzika. Man personīgi, tieši latvieši viduvēja līmeņa muzikanti liekas kaut kas lēts un nodrillēts - tāds zaļumballes variants. Nesaprotu kā profesionālu DJ var pielīdzināt klasesbiedriem, kas vidusskolā pie pults grozīja podziņas un lika vidusskolas disenes, vai kāda ciema vienīgajam DJ wannabe, kas jau gadiem ciema kultūras namā liek vienu un to pašu mūziku. Muļķības!
Ja es nepalieku atbildi parādā, tas nozīmē, ka es nevaru nomierināties? :) Nez kāpēc tev ir tiesības atbildēt uz manu komentāru, bet man uz tavu nē.
Tavu nevarēšu nomierināties raksturo nevis tas, ka atbildi uz komentu vai nē, bet gan tas, ka bez personīgas apvainošanas iztikt nemāki.
Kurā vietā es tevi personīgi apvainoju? Piemēram, komentārā, kurš pievienots 07.07.2009 15:57, jo tieši uz to tu atbildēji, ka nevaru nomierināties. Ne es tevi par stulbeni nosaucu, ne publiski pavēstīju, ka tev ir zems intelekts. Mani novērojumi par tavu uzvedību šajā forumā nav personīgi apvainojumi :)))
Visi paklanamies un applaudējam Beatriss!;DDD
Vēl kas sakāpis?
:)) meiteņu cīņas :)) mīļās, miers...ārā tik smuks laiks, bet jūs tērējat spēkus kašķiem :)
Arī kritika ir jāuzklausa:) Varbūt vēl aizsūtīs mani uz pirmsskolas izglītības iestādi iemācīties dalīties viedoklī:)) who knows..
Tev taisnība :)) Es ceru, ka kāds no šīs visas jezgas nevietā (dziļi atvainojos) izdarīs vēl kādus vērtīgus secinājumus, izņemot to, ka man ir zems intelekts ;)
Ja turpina par tēmu, tad man un līgavainim radās ļoti labs priekšstats par banketu DJ Aleksu, tepat precos.lv ir viņa reklāma, un atsauce par banketu DJ ņemta no viņa personīgās mājas lapas. Diemžēl kāzas atcēlām, tāpēc ar personīgo pieredzi padalīties nevarēšu. Alekss strādājot kopā ar otru DJ, kas nepieciešamības gadījumā varot viņu aizvietot, ja nu kas pēkšņi atgadās (slimība, negadījums utt.). Tiešām atstāja patīkamu iespaidu. Zolīdā vecumā (pēc skata ~35), zolīda izskata, tā kā nebūs nekāds skolas diseņu variants :)) Aptuvenā cena bij 200Ls par vakaru, kas mainās atkarībā no attāluma, vēlamajiem specefektiem utt.
:) Neņem galvā :)
Harlita!!!Vai tu jau zini cik tas izmaksas tev tavas kazas?/Patriks un Janis??
Mums būs divu tautību kāzas un būs mūziķis, kas dziedās gan latviski, gan krieviski, gan anglisku, itāliski un franciski. Mūzikas stili arī dažādi, bet visvairāk laikam tāds uz disko pusi. Cerams, ka būs labi :o)
Kurš no mūziķiem ir tāds poliglots? Baigi gribas zināt - varbūt kādreiz noder ;)
Andris Riekstiņš
http://www.draugiem.lv/friend/?496492